Cep telefonunuza gelen en son msj ?

hattınızın aramaya acık kalması icin en kısa zamanda kontör yükleyin
.. :D:D

abi kusura bakma ya rahatsız ediyom gecenın bu satınde ama ismini hatırlayamadıgım dj vardıya abi adı bob sinclair...ohhhh rahat uyucam a.q. :)

mineleus' Alıntı:
birbirimize siir yazardık

askım ya ne diyim sana bilmem ki su siiirin varya beni ağlattı biliyomusun seni cok seviyorum ne diyeceğimi bilemiyorum

bende biraz zekiyimdir sadece biraz ama neslihanın hiç sevmedim sarkısını siir diye yutturmustum gerizekalıya pek salak bir kızdı ya kız ne desem inanıyodu

evet sende BİRAZ zekisin ....

bas vurdugunuz 500 sms 50 kontere kampanyasından faydalana bilmeniz icin onay mesajınızı bekliyoruz Evet yazarak 5010 a gondere bilirisinz

beni rahat bırak!
kalbini kırarım!
Aşkım beni arada azarlarda:)

Derbilerin Derbisi fb-GS Macina gol haberlerini Cebinizden aninda takip etmek icin mahser yazip 7997 ye gonderin. mesajbasına 1 kisa mesaj /2 kntr cebinize gelsin [ Hepte bana turkcell yolluyo yaw hic arkadaslar arayıp sormas off offf :D

aşkım günaydın cnm yqa beni bugun 11 de uyandırırmısın...alarmı kapatıp yaatıyom cünkü farkında olmadan.kocaman opuyom seni bide seni çok seviyom...

bu da benim kuzum :))

Haci Abİ Nerdesİnİz Yaw MaÇi İzleyecez Mİ AkŞam

Galatasaray Maci Kacarmi Yaw İzledİk Tabİ.3-1 Bursayi Yendİk

Tamam Gece 3 de GEl carsıya Bekliyoruz herkez orda olcak ali ahmet kevser gamze fln fln... uyuma sakın lem ok ?

"""istediğinle evlen"""" :D:D:D:D: gulmektenm öldüm valla. yanlıslıkla bana gönderilmiş

Sayın gençtürkcelli , madem indirimli sinemaya gittin , şimdi de git biraz indirimli alışveriş yap da biz de para kazanalım. :)

Dün akşam sinemaya gittik de bilet alır almaz bu mesac geldi.
Yuf artık. Özel hayat diye bişe kalmadı. Heryerden takip ediyolar yavvv. :)

25/12/2006 tarihi itiariyle eparada kaandığınız kontör miktarı 43 kontördür.bu mesaj ücretsizdir.
biri beni 7 dakika arasa çok makbule geçer çok dua ederim valla.

Dakişkabizden'den kazandığınız dakikalrın 18dakikalık bölümü hattınıza yüklenmiştir.
Rahat rahat konuşun. :)

''Olum napıyosun nerdesin hadi gel yanımıza semih,ilker,berkay,ben,selin,cansu,ayşegül,tuba,figen ve gizem beraberis hade sende gel hemen çarşıya sensiz tadımız olmaz beklios cvp at'' hasan die bi arkadaş var o attı msj ı bensiz tadları çıkmıyomuş ben burda ohaaaa oldum yane:D:D:D

Geri