Cep telefonunuza gelen en son msj ?

Şıdı Geldi
Arkadasdan PsV Maçına Bılet Ama ABımın Kombınesı warya o maça galmicekmis ikimiz gideriz.Artık Otopark Parasınıda werınodımı Okadarda esek deılsınha kankı:p

YASALUYARI
350849201607987 IMEI NUMARASI KLONLANMISTIR, CIHAZ 30 GUN ICERISINDE KAPATILACAKTIR SATIN ALDIGINIZ YERE BASVURUNUZ
:Sopa

arkadaştan geldi sabah uynabilirsen uyandır demişti bana.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun umarım sade beni uyandırmak içinerken kalkmadın.ama iyiki uyanmışsın yoksa ben hala uyuyor olurdum.sanırım alarmı kurmuşum ama yanlş saate.sahurda alarmı kurup yattım meyer 8.30 yerne sahur saati aklımda kalmış 4.30 a kurmuşum :) neyse teşekkür ederim

17,10,2006 tarihine kadar konter yükelemezsenız hattınız bloke olucaktır Teşekkur ederiz TELSİM

senle konusmucam küstüm :(

ben hastanedeyim hayatım pasta yedim zehirlendim serum taktılar yatıyorum aramışsın görmedim merak etme sabah görüşürz yarın mutlaka gel sana ihtiyacım var

abi .....(benim adımı yazmış) benim orduevinde kat ofisinde gömleğim kaldı olacaktı onu bir sorar mısın öğrenince de beni arar mısın

hiçbişi anlamadım biri heralde benle aynı ismi olan birine yolamış :D
dün sabah bu msj yüzünden 5 dk kafayı yedim :S

Finansbank ta borcum bulunmaktaymış..
179 lira yatırmam gerekiomuş
bide tarih var 31 11 2006 (son kullanma tarihi herhal)

Bana yazılan son mesaj:
Saat:00.35 "Telekontor Sms aktivasyon şifreniz:............ Kayıt işlemini siz yapmadıysanız lütfen (212)............ i arayınız." Allah kahretmesin ben yaptım:)

cdnz saat 3-6 arası müsaitim tenis oynuyacaktık?

Doqum qunun kutLu OLsun CrasheR Nice MutLu YıLLara... =)

askere gidecek bir arkadaşım msj cekmiş

yarın aksam saat 20.00'da Erzincan 59. topcu taburuna gidiyorum yolcu etmeye beklerim...

28.11.2006 tarihi itibariyle ceparandan kazandığınız kontör miktarı42 kontördür.bu mesaj ücretsizdir.

sayın abonemiz cart curt donemine ait faturanız 40,36 ytldir .ödemenizi yaptıysanız bu mjı dikkate almayınız..avea:D

Geri