Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

comand dan akıl mı fıskırıyo ne :p ...

muhaha çok iyi ya bu :)

benim ayarlarım da bööle ama hiç bi işe yaramıyo malesef.ama emeğine sağlık..

arkadaşlar kulak verin banaaaa.. burayı okumadan d600 almayın.. bende d500 vardı.. d600 çıkınca hiç dusunmeden aldımsonuçta d500 un bir ust modeli diye.. telefonu aldım bunyem bozuldu.. birincisi d500 den daha buyuk.. d500 e alışanlar için ekranı daha kaba ve tuş takımları dışardaki çok dandik..sanki baştan savma yapmışlar..en onemlisi kızıl otesi yok.. ve bunyemi bozan bu telefonu 750 ye almıştım 10 gun sonra goturdum fiatı dusmus dediler ve d500 ile geri takas ettim .. zarar ettim ama onemli olan insanın kendini rahat hissetmesi.. samsung alacaklar d500 den sasmasınlar.. d600 u sanki aceleye getirip incelemeden ve kullanıcıları dusunmeden çıkarmış gibiler.. ben dustum bu tuzaga siz dusmeyin.. zaten fiatından da belli oldu tutulmadıgı 750 den millet benim gibi kullanıp satınca 600 lere dustu.. benden soylemesi

Kameralı telefonlarda devrimsel adım

Kameralı telefonlarda devrimsel adım
02 Mart 2006 Perşembe
Sony Ericsson, Cyber-shot markalı ürünleri K790 ve K800 ile kameralı telefonlarda yepyeni bir sayfa açacağını gösterdi. Oto fokuslu 3.2 megapiksel kamerası, Xenon flaşı ve teknoloji dünyasına Sony Ericsson'un kazandırdığı patentli BestPic özelliği olan bu telefonlar kameralı telefon dünyasındaki bir devrimin habercisi olma özelliği taşıyor.
K800 ve K790'daki ileri teknoloji, şimdiye dek cep telefonlarında görülmemiş bir görüntüleme standardı oluşturacak. K800 ve K790'ın sunacağı ileri teknoloji mobil araç ve uygulamalar için 3.2 megapiksel kamera ve oto fokus sadece başlangıç. Klasik dijital kameralarda olduğu gibi K800 ve K790'da da kırmızı göz sorununu ortadan kaldıran; gece karanlığında bile net görüntüler sunan Xenon flaş bulunacak. Titreme önleme özelliği ise fotoğraf çekerken yapılan küçük titremelerin fotoğraf kalitesine yansımasını engelleyecek.

Sony Ericsson tarafından geliştirilen, tamamen yeni bir özellik olan BestPic sayesinde hiçbir önemli anı kaçırılmayacak. Kamera tuşuna tek bir basışta hızlı bir şekilde yüksek çözünürlüklerde birden fazla fotoğraf çekebilme yeteneği sağlayan BestPic, görüntüleme dünyasında önemli bir adım olarak yorumlanıyor. Sony Ericsson tarafından geliştirilen bu teknoloji, amatör fotoğrafçılara bile kişisel sergilerini açabilme olanağı sağlayacak.

K800 ve K790 PicBridge özelliği sayesinde, resimlerin çıkışı bilgisayara gerek olmadan alınabilecek.. Ürün kutularında bulunacak olan Adobe yazılımıyla fotoğrafların bilgisayarda arşivlenmesini her zamankinden kolay olacak. Kişisel deneyimlerin paylaşımı konusundaki tüm dünyada kullanımı giderek artan Picture Blogging, K800 ve K790 kullanıcılarının sadece birkaç tıklamayla kişisel blog alanlarına ulaşabilmelerini sağlayacak.

Çift mod UMTS telefon K800 ve üçlü bant EDGE telefon K790 2006'nın ikinci çeyreğinde satışta olacak.

Bir iş telefonu olarak da K800 ve K790, kullanıcılara faydalı uygulamalar sunacak. Tam ekran HTML tarayıcı, RSS desteği ve Google arama motoru, UMTS (K800) ve EDGE (K790) desteği ile her zamankinden hızlı çalışacak. Standard push e-posta, Bluetooth, USB 2.0 ve Memory Stick Micro (M2) veri transfer olanakları da elektronik aygıtlarla kolay bağlantı sağlayacak. K800 ve K790'daki müzik çalar, RDS'li FM radyo ve üç boyutlu oyunlar ise işten arda kalan zamanlarda rahatlamak için keyifli birer alternatif olacak.

Sony Ericsson K800 çift mod UMTS cep telefonu. Sony Ericsson K790 üçlü bant EDGE cep telefonu. Her iki telefon da 2006'nın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.

Kaynak:hurriyet

:D

paylasim icin tesekurler
ben nokia dan sasmam cunku nokia lar icin bin bir cesit programlar tema lar faalan filan net de bulmasi cok basit peder de ericson var kolay kolay birsey bulunamiyor samsung da olsun ayni olay
ama isde pixel olayindan bir basamak kazaniyor

SamsunG SCH-S310

Samsung firması, “Taşınabilir telefon teknolojisinde, yeni bir başlangıç noktası” olarak tanımlıyor geliştirdiği SCH-S310 modelini. Bahsettikleri yeni başlangıç noktası ise, telefonda bulunan yüksek hassasiyetli üç boyutlu hareket algılama sensörü.
schs310_1.jpg

Samsung, artık iletişimin yanı sıra çoklu ortam özellikleri ile de ortaya çıkan cep telefonları için yeni bir tanımlama getiriyor. Samsung SCH-S310 model cep telefonu içinde barındırdığı ivme ölçer sensörü sayesinde, telefonun havada yaptığı hareketleri ve hareket hızını yüksek hassasiyetle algılayabiliyor. Uzun akademik çalışmalar sonrası geliştirilen teknoloji için oldukça umutlu olan firma yetkilileri, üç boyutlu hareket algılamanın ileride başlıca kullanıcı arayüzlerinden biri olacağı ve taşınabilir telefon özelliklerinde ve tasarımlarında devrim yaratacağı görüşündeler. Artık cep telefonları, MP3 çalarlar ve benzeri cihazlar karmaşık tuş takımlarından kurtulacak ve hareketlerle kumada edilebilecek.

schs310_2.jpg

SCH-S310 için bu teknolojinin nasıl kullanılabileceği ise temel bir örnekle anlatılabilir. Artık hemen hemen her telefonda bulunan önceden tanımlanmış kısayol tuşları ile hızlı arama özelliğini, bu telefonda tuşa basmak yerine telefonu havada örneğin 3 yazacak şekilde hareket ettirerek yapabiliyorsunuz. Telefon havada yazdığınız rakamı algılayıp hafızadaki 3 numaralı hızlı arama numarasını çeviriyor. Yada örneğin MP3 dinlerken telefonu hızla sağa çekerseniz bir sonraki parçaya, hızla sola çekerseniz bir önceki parçaya gidebiliyor. Veya içinde ivme ölçer bulunduğu için günlük hareketlerinizi kaydede biliyor. Ve kişiselleştirilebilir kısa yollar ile daha fazlası…

Turkcell Abone Sayısındaki Değişim

Esas haber en altta okuyup zahmet etmeyin ben özetlerim

2005 için;
%3 artış ile 27,90 milyondan 28,74 milyon yani 843 bin yeni abone
bunların 5,47 milyonu fatura 23,27 ön demeli (sanırım konturlu demek istiyor)

2005 in son 3 ayı için
kayıpta artış war %2,86 iken %3,51 kayıp olmuş

O kadar kontur dağıttılar ki hatlarını kapatmasınlar diye
ama az kaldı çöküşün başlama yılı bu sene olacak
alt yapısını yenileyen avea için bekleyin hatta bence alın şimdiden (çift hat)

Not: Bende 4,5 yıllık turkcell kullanıcısı
idim ama kurtuldum nihayet :ter:

***TCELL*** Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz abone sayisi 31 Mart 2006 itibariyle 28,74 milyona ulasmistir. Bu rakam, 31 Aralik 2005 tarihi itibariyle 27,90 milyon olan abone adedimizin istikrarli bir makroekonomik ortamda, gectigimiz doneme kiyasla % 3,0 oraninda arttigina isaret etmektedir. Turkcell, 2006 yilinin ilk ceyreginde abone bazina yaklasik 843.000 adet net yeni abone eklerken, faturali abonelerin adedi 5,47 milyon ve on odemeli abonelerin adedi 23,27 milyon seviyesine ulasti. 2006 yilinin ilk ceyreginde edinilen brut yeni abonelerin % 89'u on odemeli, % 11'i ise faturali abonelerden olustu. Pazarda sure gelen ve rakiplerimiz tarafindan sunulan fiyat odakli teklifler biryandan pazarimizdaki buyumeyi desteklerken, diger yandan 2005 yilinin son ceyreginde % 2,86 olan abone kayip oraninin bu donemde % 3,51'e yukselmesine yol acti. Turkcell Genel Muduru Muzaffer Akpinar yaptigi aciklamada "Pazarda gordugumuz buyume oranlarindan memnunuz, degisen pazar sartlarina yonelik hazirliklarimizi surdurmekteyiz." dedi. ***TCELL*** G093058
kaynak: bigpara

Bence De En Kazik Turkcell.. Ben De 5 Yillik Aboneydim 2 Ay önce Iptal Ettirdim. Aile Boyu Avea Kullaniyoruz...

tcellden memnun değilim ama herkes kullandığı için normal fiyatlara konuşturuyo işte :mad:

en kısa zamanda avea ya da telsim alıcam

Geri