Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

aLoNe BoY' Alıntı:
Beyler/Bayanlar Dikkatli olun gönderdikleri IMEI numaraları bazen yanlış oluyor. Benim,babamın,ve arkadaşlarıma yanlış IMEI gönderilmiş
Dostum dediğim gibi hattınızı daha once başka bir telefonda kullanmışsınızdır [ kayıt dışı olan ]..
Ayrıca gelen mesajdaki IMEI numaralarının son iki rakamı telefonunkinden farklı olabilir.. Onemli diil bu..

[ RigaL ]' Alıntı:
Dostum dediğim gibi hattınızı daha once başka bir telefonda kullanmışsınızdır [ kayıt dışı olan ]..
Ayrıca gelen mesajdaki IMEI numaralarının son iki rakamı telefonunkinden farklı olabilir.. Onemli diil bu..

Tamam da dostum benim bundan önce kullandığım 4-5 tel in de IMEI si bu gönderdiklerinden farklı.(Eski tel lerimi atmıom hatıra diye saklıyorum :D:)) Ben başka da tel e hiç taktığımı hatırlamıyorum da . Olsun yine de herkes dikkatli olsun IMEI leriniz kontrol edin. İyi forumlar!

türkcell kullanıcılarının yollaması gereken sms nosu kaç valla bana hiç msj gelmedi..
kı**ma tekmeyi basacaklar haberim olmayacak

http://imei.tk.gov.tr/

>
>
>
> Arkadaşım bu siteye giriyorsun
> Sonra telefonun imei numarasını yazıyorsun
> Bilmeyenler için imei numarasını telefondan bulmayı şu yolla
> yapabilirsin
> (*#06#) yap çıkan numarayı bu siteye yazıp sorgula tuşuna bas
> Eğer numaranız kayıtlı ise sorun yok
> Ama kayıtlı değilse
> çıkan yasaya göre
> Telekominikasyon kurumuna 5 ytl yatırıp kayıt ettirmen gerek
> Eğer ettirmezsen 5 ay içinde bağlı olduğun telefon operatörün hattını
kullanıma kapatacak
> İyi çalışmalar

imei tk sitesi şu an kitlnmiş durumda arkadaşlar! Başlığın tamamını okursanız bu tür soruları sormanıza gerek kalmaz.Bilgilendirme amaçlı yazdım zaten.

Cep telefonun kullannıcıları mutlaka okuyun YASA İLE İLGİLİ......

Bildigimiz gibi cep telefonları artık kayıt alyına alınıyor yanlıs turkiyeye 13 temmuzdan sonra giren telefonları block lamayı dusunuyorlar. Peki siz telefonunzun kayıt yapılıp yapılamadıgını nerden biliyorsunuz... telefonuza * # 0 6 # yaparak İMEİ kodunu ogrenin ve asagıdaki link e girin cevabı size verilecek tir....
TıKlAyInıZ...!

Evet

tsubasa' Alıntı:
olcak iş değil benim telefonu kayıt dışı gösteriyoo ,,ben bunu alalı 4 sene olduki bir de şimdi kayıt mı yaptırcam?
senin telefonuna mesaj gelmesi gerekiyor telefonunuzun ime kodu ile msj daki imei kodunu karsılastır eger aynı ise msj ecap vermene bile gerk yok sayet aynı degilse kesinlikle hayır yanıtı ver yoksa 2 gun icerisinde msj da yazan imei kodlu telefon kayıt yapılacaktır ve senin hattından 50knt. kesilecektir...
Senin telefonuna gelince 4 sn once almıs olabilirsin demekki kayıtlı olmadıgından senin telefonunda kacak veya klanlu muhakkak kayıp yaptırman gerek....

hoca bana msj falan gelmedi ama verdiğin linkte tlf kayıtlı değildir yazıyor ?

bana bi msj geldi telefonunuz kaçak diye. Kayıt bedeli kontörbizden den düşülecek istemiosaniz 2 gün içinde hayır yazın falan diyordu :)

Yapmalisin

uyKuCuPianisT' Alıntı:
hoca bana msj falan gelmedi ama verdiğin linkte tlf kayıtlı değildir yazıyor ?
Evet msj a cevap verdiysen yani kayıt olmasın die kesinlikle gsm oparatorune bas vurup kayıt yaptırman gerek

ChAoS' Alıntı:
bana bi msj geldi telefonunuz kaçak diye. Kayıt bedeli kontörbizden den düşülecek istemiosaniz 2 gün içinde hayır yazın falan diyordu :)
MSJ a 2 gun icinde hayır ben telefonu mu kayıt yaptırmak istemiyorum dersen sayet telefonun kayıtlı olmaz. MSJ a herhangi birsey yazıp cevap yazmassan da hatınnın kontor bizden hedicell den birikmis 50 knt. kesilecektir .. ve kayıtlı olacaktır......

edit: w133
flood yapmazsan sevinirim..

tamam kardeş ama klonludur yazıyor bazı telefonlar buna ne demeli

Benim Telefonum Kayıtlı...
Arkadaşlar şu konuya tam bi açıklık getiriyorum.
hattı turkcell olanlar 444 0 535 yada 444 0 532 yi arayarak müşteri temsilcileri ile görüşsünler.
hattı avea olanlar bayi lere giderek bu sorunu çözebilirler.
telsim olanlarda yine operatorlarını arayarak sorunu çözebilirler.

not: sadece sizin telefonlarınız kaçak olarak gözükmüyo çok çok çok kişinin telefonu kaçak olarak görünüyor.
Telsim hatlı telefonlarda faturadan bu ücret düşülüyo.
kontorlu olanlarda ise belli bi miktar kontor düşülüyo hattınızdan.

çok da panik yapmaya gerek yok arkadaşlar....
ama acele ederseniz iyi olur..

:):):):)

karmatte_0488' Alıntı:
tamam kardeş ama klonludur yazıyor bazı telefonlar buna ne demeli
Evet bazı telefonlarda klonlu yazıyor yani bu nedemek o telefonun İMEİ koduna sahip en az 2 telefon var yani busayı 10-100-1000 hatta 10000 adet daha var demek. Tam kesin bildigim bir sey yok ama Yetkilelirin acıklamasına gore 20 adet kolonlu varsa bunun 19 adet di kayıt yaptırdı ve 1 i kayıt yaptırmadıysa 20 side kapanacak ve elinde TELEFONUNUN faturasıyla ilgili yerlere muracat edip actırabilecekmiş ve faturası olmayanlarınkide calısmayacakmıs.......

al işte imei tkdan sonra burayıda göçertmişiniz yaw bi durun ben bakim size habar salarım.

turkcell faturalı hat kullanıcıların dikkatine

Turkcell faturalarında PUAN hanesindeki puanlarınıza göre bizlere bedava konuşma süresi veriyor.
Bu kampanya 31.12.2005 tarihinde sona eriyor.
Yapılması gerekenler,

Telefonunuzun ekranına *177*2# yazdıktan sonra YES tuşuna basın. Karşı
taraftan bir, iki saniye sonra size yazılı bilgi gelecek olup, hemen
peşinden de kazanmış olduğunuz bedava konuşma süresini mesaj yolu ile
bildirecekler.

unutmuştuk sagol kardes hemen puanları kullanalım

ßiLGiYi PaYLa$TiĞin iÇin SaĞoLasiN.

Geri