Turkcell Abone Sayısındaki Değişim
Esas haber en altta okuyup zahmet etmeyin ben özetlerim
2005 için;
%3 artış ile 27,90 milyondan 28,74 milyon yani 843 bin yeni abone
bunların 5,47 milyonu fatura 23,27 ön demeli (sanırım konturlu demek istiyor)
2005 in son 3 ayı için
kayıpta artış war %2,86 iken %3,51 kayıp olmuş
O kadar kontur dağıttılar ki hatlarını kapatmasınlar diye
ama az kaldı çöküşün başlama yılı bu sene olacak
alt yapısını yenileyen avea için bekleyin hatta bence alın şimdiden (çift hat)
Not: Bende 4,5 yıllık turkcell kullanıcısı
idim ama kurtuldum nihayet :ter:
***TCELL*** Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz abone sayisi 31 Mart 2006 itibariyle 28,74 milyona ulasmistir. Bu rakam, 31 Aralik 2005 tarihi itibariyle 27,90 milyon olan abone adedimizin istikrarli bir makroekonomik ortamda, gectigimiz doneme kiyasla % 3,0 oraninda arttigina isaret etmektedir. Turkcell, 2006 yilinin ilk ceyreginde abone bazina yaklasik 843.000 adet net yeni abone eklerken, faturali abonelerin adedi 5,47 milyon ve on odemeli abonelerin adedi 23,27 milyon seviyesine ulasti. 2006 yilinin ilk ceyreginde edinilen brut yeni abonelerin % 89'u on odemeli, % 11'i ise faturali abonelerden olustu. Pazarda sure gelen ve rakiplerimiz tarafindan sunulan fiyat odakli teklifler biryandan pazarimizdaki buyumeyi desteklerken, diger yandan 2005 yilinin son ceyreginde % 2,86 olan abone kayip oraninin bu donemde % 3,51'e yukselmesine yol acti. Turkcell Genel Muduru Muzaffer Akpinar yaptigi aciklamada "Pazarda gordugumuz buyume oranlarindan memnunuz, degisen pazar sartlarina yonelik hazirliklarimizi surdurmekteyiz." dedi. ***TCELL*** G093058
kaynak: bigpara