Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Nokia 6280 İÇİN PROGRAM YOKMU

Dosya,msj.hafiza Karti şifreleme Programi Yokmuu

slm benimde bir sorunum var motorolanın son modeli v3x telefonum var henüz türkiyeye de yok ve bana mms ayarları gerekiyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Mms Ayari İÇİn Yardim İstİyorum LÜtfen

MOTOROLA V3X TELEFONUM VAR VE TÜRKİYEDEDE YOK SANIRIM HENÜZ MMS AYARLARINI YAPAMIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM TŞKLER:eek:

6610İ git programına girince telefon kapanıyor yardımmmmmmmmm

ya kardes benimde bi sorun war programları tel.e indirdiğimde bilinmeyen dosya biçimi diyip hiç bi programı açmıyo..bi zahmet el atsak şu işe:)

öle bişe mümkün arkadaşlar. forumda verilmişti.ama ne kadar işe yarar biemiyorum.buraya nasıl ekleyeceğimi söleyin koyim bende var .yeni indirdim.

bedava sms konusunda

slm arkadaşlar bedava sms atabileceğim bi site var mı varsa söylermisiniz.(avea için yalnız)

arkadaşlar motorola v300 için usb driver arıyorum yardım lütfen

:hhman:
arkadaşlar motorola v300üün usb driverı lazım ya nette aradım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum sağolun şimdiden.:sigara:

Samsung d520 önerir misiniz?

arkadaşlar bu telefonu çok beğendim aranızda bilen yada kullanan varsa bana önerir misiniz artıları-eksileri neler? samsung telefonlar nasıldır? biraz beklesem fiyatı düşer mi?

Kardeş makinayı inceledim epey güzel özellikleri var
Telefon hafızasının 80 Mb olması çok iyi.
Ama herşeyden önce biraz bekle kardeş dolar euro çok dalgalı.
Biz telefon işi yapıyoruz ve şu sıralar sıfır makina satışı durdu diyebilirim.
Bence acelen yoksa bekle derim...

kardeş onu bırak gel D600 al bnde yeni aldım şahane bi telefon 92 mb tel hafızası + 64 mb kart hafızası(ki bnu yükseltebiliosn)
2megapiksel kamera ve resim üzerinde oynayabilme çevçeve felam
kullanımı gayet basit şarjı çok az kaldığı zaman kendi kendine aydınlatma gücünü azaltıo ve kamerayı açmıo ama msj atabilr veya konuşabilrsin
bluetooth var
kolay menüsü ve kullanım seçenekleri var

d520 , d500 hatta d600den daa ii inan bana bana döviz işi sakat serselcuka katılıorum bekle derim enayi gibi bi sürü para verip sonra kafanı duvarlara vurma bence :)

6680 radyo lazım ama gprz siz olsun normal redyo bulabilirmiyiz arkadaşlar

tema ön izleme yardım...

sis uzantılı tema dosyalarını telefona yüklemeden ön izlemesini bilgisayarda yapabilecegim bir program varmı? bilen arkadaşlardan lütfen yardım.. şimdiden teşekkürler..

böyle bi program yok dostum maalesef ya da en azından ben bilmiyorum...mecburen telefona atman ve ordan görmen lazım.......

Lg C2200 Bataryasi Ariyorum Lütfen Yardim Edin....

LG_C2200.jpg

C2200.jpg

LG C 2200 MARKA TELEFONUN BATARYASI LAZIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ÖZELLİKLE YURTDIŞINDA BULUNAN ARKADAŞLAR FİATI NEYSE FAZLASIYLA VERMEYE RAZIYIM

tahtakaleye baktınmı orda bulursun buyuk ıhtımal bulamassan sırkecıde rem gsm war orda bulurusn

juang' Alıntı:
ya kardes benimde bi sorun war programları tel.e indirdiğimde bilinmeyen dosya biçimi diyip hiç bi programı açmıyo..bi zahmet el atsak şu işe:)

telefonun modelinide yazsaydın daha iyi olurdu. attığın dosya biçimini telefonun desteklemiyordur. telefonuna gelipteaçılmıyorsa sorunun budur.

tugi1' Alıntı:
dostum benim tel 6630 ve garantili bbi telefon değil.spot almıştım.telefonum klonluymuş galiba.avea çalışıyor.turkcell hatlar çalışmıyor.yapılabilecek bişey var mı.Bunu çözenler varmış galiba

telefonunda küçük bi proğram var o proğram telefonunda sağdece evea'yı açtırıyor her telefoncu yapabiliyormu bilmiyorum ama eskiden bu baya yaygındı sen tel. bi telefoncuya götür baktır. istanbul/aksaray taraflarında daha kolay yaptıra bilirsin...

Geri