Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
valla bilmiyorum kardeş ama bulursan banada söyle benimde akrdeşim telefonun öyle

arkadasn dediği gib format at olur gecer hem bidaha gereksiz dosyaları sılme :)

birader bnm 6680 tel war we tel acılırken güvenlik kodu istiyor yazıyorum kabul etmıyor nası bısı yapabilirz?elimzden ne gelir?simdiden teskkurler

Format

Kardeş Tel Açikken *73703# Yap Güvenlik Kodunu Gir Olay Tamamdir

arkadasl telefon kapalıyken *(yıldız)3(üç)yes(arama tuşu) bunların 3üne basılı olarak tlefonu aç we telefon haya uyarısını werinceye kadar elini bu üç tuştan çekme tlefon mutlaka açılacaktır..

forumdaki program ekranı beyaz yapan program
benim istedigim kamera flaşını yakan

Arkadaşlar hepiniz saolun ama 25 ytl vermek zorunda kaldım..Artık telefonum çalışıyor..

yardım lütfen

telefonluma türkçe menü yüklemek istiyorum. bunu bilgisayar üzerinden yapmayı bilen yada yardımcı olacak bir arkadaş var mı acaba?
tel'im samsung sgh x700.
şimdiden tskr:hhman:

slm. siemens telefonumun güvenlik kodunu 3defa yanlış girdim açmak için herhangi bir kod var mı? daha doğrusu benim çözebileceğim bi sorun mu?? yardımcı olursanız cok sevinirim..

Yardım

7610 kullanıyorum. Telefona yüklediğim bi program etkilemiş olmalı ki telefonun tüm yazılarının tipi değişti. Türkçe karakterler gösterilmiyor (ne suçları varsa) telefona ve hafıza kartına format attım işe yaramadı. tüm verileri sildim olmadı. telefonun dili, sertifikaları, donanım/metin telefonu herşeyi denedim olmadı. bu sorunu nasıl çözebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun Sorun Sorun

7610 kullanıyorum. Telefona yüklediğim bi program etkilemiş olmalı ki telefonun tüm yazılarının tipi değişti. Türkçe karakterler gösterilmiyor (ne suçları varsa) telefona ve hafıza kartına format attım işe yaramadı. tüm verileri sildim olmadı. telefonun dili, sertifikaları, donanım/metin telefonu herşeyi denedim olmadı. bu sorunu nasıl çözebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

çooook yardımcı oldunuz. helal olsun. sorunumu hallettim. başka bir siteden telefona format attım. soft ve hard diye iki kısımda. ben hardı denedim oldu. böyle bir sorunu olan için öneririm.

Hard :telefon kapalı iken * ve 3 ve yes(arama tuşuna) basılı tutun ve telefonu açın. tabi açılırken bi kaç saniye daha basılı tutun. ve formatting diye bi yazı gelerek tüm verileri silerek fabrika çıktısı olarak telefon elinizde kalır.

Bolşanslar.

BEYLER SİZE ÇOK ÖNEMLİ Bİ SORUM VAR BÜTÜN NET ALEMİNİ GEZDİM FAKAT NET Bİ SONUÇ BULAMADIM BENİM TELEFONA locknut.f VİRÜSÜ GİRDİ SİMWORKS ANTİVÜRÜS BULUYOR FAKAT SİLEMİYOR ŞUNU TAM OLARAK TELEFONDAN NASI ATILACAGINI BİLDİRİRSENİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN SAGOLUN ARKADASLAR KURTARIN BENİ BU İLLETTEN...

locknut.f VİRÜSÜ LÜTFEN YARDIMMMM!!!

Arkadaslar Bu VİrÜs Telefonuma Gİrdİ Sİmworks AntİvÜrÜs Buluyor Fakat Sİlemİyor Duydunuzmu Bİlmİyorum Ama Şu İlletİ Telefonumdan Atmamam LÜtfen Yardim Edİn Arkadaslar Şİmdİden TesekkÜr Ederİmm Herkese

antivirüs buluyor ama silemiyor öylemi sen de mi silemiyorsun peki...

Kardes Sİlemİyorum Z Hafizasina Yerlesmis HİÇ Bu VİrÜse Yakalandinizmi Google Da Arattim Yabanci Sİtelerde Var Cozumu Hic Turkce Bi Cozum Yok Anlamadim Bi Turlu İstersenİz Aratin Sİz Anlicakmisiniz Cok Zararli Oldunu Duydum O Kadar Ve Zor Silindini Dikkat Edin Tema Yuklerken Bulasti Banada...

tel de antivirüs war dedin dimi ...ne kullanıyorsun test mi full mu bi de onu sorayım...

dostum benim tel 6630 ve garantili bbi telefon değil.spot almıştım.telefonum klonluymuş galiba.avea çalışıyor.turkcell hatlar çalışmıyor.yapılabilecek bişey var mı.Bunu çözenler varmış galiba

FULL KARDES SİMWORKS ANTİVÜRÜS 2006 BULUYOR FAKAT SİLEMİYOR NETTE ARASTIRDIM BENIMKI GIBI BI ARKADASIN DAHA AYNI SORUNU VAR BEN FORMAT ATAR KURTULURUM AMA BU VİRÜS COK HIZLI YAYILMAYA BASLADI VE Z HAFIZASINI TEHDİT EDİYOR ARASTIRAN BULABİLİR SİMWORS AYNEN SUNU YAZIYOR
Z:SYSTEM\APPS\APPMNGR\APPMNGR.APP infected with LOcknut.f,ignored
DİOR VE SİLEMİOR SADECE BULUYOR KARDES...

ok kardeşler sağolun kırdırdım zten yorumlarınız ve ilgilniz için çok teşekkür ederim

Geri