Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
p910i alırdım ben olsam
zaten oldum aldım
çok kral

6630 deli telefon :)

P910 I Var Ama Ona Uygun 3 Gp Formatinda Video Yapamiyorum

P 910İ VAR AMA ONA UYGUN TAM EKRAN 208x320 pixel EBATLARINDA 3GP VEYA AVİ VİDEO YAPAMIYORUM BUNUN İÇİN KULLANIBİLECEGİM PROGRAM VAR MI CRAKLİ OLARAK ..... ŞİMDİDEN SAGOLUN :D

•ẩ¢нίℓℓєگ•' Alıntı:
başka bi yolu olduğunu sanmıyorum yada benım bildiğpim yol bu malesef...

arkadaşım gene de sağol bi proğram varmı acaba diye sormuştum. Eyer bulursan çok memnun olurum ...

Arkadaşlar bana kameraları ve sesi güzel degil dediler acaba öylemi.ve birde bataryası ne kadar süre gidiyor.bu telden önce d600 kullanıyordum bataryası cok az gidiyordu..
TEŞEKKÜR EDERİM

bence nokia alma derim
samsung yada motorola nın son çıkan bir telefonu var ince bişy
ben onu öneririm.

kad' Alıntı:
700 ytlm olsa 6680 alırdım mükemmel telefon bide 512lik kart alırdım tamam ......benim görüşürüm beylerrr.
Sonunda Bu TeLefonu aLmakta Karar KıLdım Cok SaoLun VaroLun ArkadaşLar:goz:

By_GeNcO' Alıntı:
bence nokia alma derim
samsung yada motorola nın son çıkan bir telefonu var ince bişy
ben onu öneririm.
Ama Kaldıgım Yer öyLe Bir Yerki Sadece Nokia Nın Pazarı Var Ne Samsung Nede Diger Markalar Para Ediyor :)heheheh
Güneydoguya Bi GeLsen AnLarsın

ykdc' Alıntı:
Ama Kaldıgım Yer öyLe Bir Yerki Sadece Nokia Nın Pazarı Var Ne Samsung Nede Diger Markalar Para Ediyor :)heheheh
Güneydoguya Bi GeLsen AnLarsın

kardeş bende güneydoğudayım G.antep doğru söylüyorrsun
burda para etmiorda
kulllanma açısından onlar daha iyi gelior bana
satmıyacaqsan samsung yada motorola daha iyi

oLağan üstü kimseye bakmadan al

valla arkadaşım ben daha bu 6680 ni alalı 10 gün olmamıştır. valla çok memnunum. birde eğer yakınlarında teknosa varsa ordan al derim. piyasadaki en ucuz orda. ben aldığımda 699 ytl idi. telefonu alalı10 gün oldu ve epeyce telden konuşan birisi olmama rağmen şuan şarjda ve 3. şarjını yapıyorum ve bence bu bayağı iyi bir performans. ben düşünme al derim. ben almadan önce diğer markaların eşdeğer modelleri arasında çok kıyaslama yaptım ve buna karar verdim vede kararımda haklı olduğumu kullandıkça görüyorum .

By_GeNcO' Alıntı:
kardeş bende güneydoğudayım G.antep doğru söylüyorrsun
burda para etmiorda
kulllanma açısından onlar daha iyi gelior bana
satmıyacaqsan samsung yada motorola daha iyi
hemşehrim benim ehhehehehe ben siverekteyim.telefonu aldımmı en fazla 6 ay kullanabilrim sıkılırım :)satıncada %50 zarar :p

yardım

slmsss arkadaşlar benim bir sorunum var cep telefonumun hafıza kartına şifre konmuş ve şifreyi bilmiyoruz nasıl kırabilrim şifreyi yada yapabileceğim ne var bana yardım ederseniz çok sevinirim, özelden veya mail yoluya lütfen ulaşın bana

ya iki saattir bekliyorum kimse yokmu yardım edebilecek

slmsss arkadaşlar benim bir sorunum var cep telefonumun hafıza kartına şifre konmuş ve şifreyi bilmiyoruz nasıl kırabilrim şifreyi yada yapabileceğim ne var bana yardım ederseniz çok sevinirim, özelden veya mail yoluya lütfen ulaşın bana

bana kisme yardım etmiyecekmiyecek mi?

hafıza kartı yardım

hafıza kartına şifre koydum ama unuttum kırmak için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar

galiba kitlendim arkdaşım banada aynısı olmuştu bir sürü kırıcı yan programlar indirdim ama hepsi boş çıktı

arkadaşım bunun hiç bir yolu yok benim bildiğim tek yol telefoncular makineye sokup kırıyomuş

Geri