Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Güvenlik kodu d600 ün

kardeslerim yardım edin d600 güvenlik kodunu kaybettim
bluetoothla kırma programı yada şifre falan acil yardım ederseniz sevinirim

SGH-D600 Gizlilik Kodunu Kaybedenler

*2767*2878# giriniz eger şifre isterse 8 tane 0 a basınız

Bunu Çok Aradım ama Söyleyen Yoktu baska Biryerden Buldun Genede Hepinize Teşekkürler

Lütfen EMEGE SAYGI

*2767*2878# yaz

E2p RESET yazarak cihazının eepromunu resetler.. ve cihazın kapanıp açılır bütün kodların sıfırlanmış olur.

Saygılar..

Kardeşler size tam olarak ne cd lazım...!!!

6280

arkadaşlar 6280 alacam,acaba kullanan varmı armızda,yani tavsiye edermisiniz...

aytan70' Alıntı:
Kardeşler size tam olarak ne cd lazım...!!!

:hhman: dostum bana v220 için usb driverı lazım usb cable aldım da aıl driverını bulamadım netten hep kolpa şeyler çıkıyor.:mad:

..

GeNNaro' Alıntı:
Aynı şey benim de başıma geldi .. ilk önce *#7370* yap soft format çek(ya da fabrika ayarlarına dönme seçeneği) .. daha sonra telefon kapalıyken 3 * yes(arama yapma tuşu) ve telefon kapatma tuşuna aynı anda bas ekranda formatting yazar.. bittiği zaman olmuş demektir .. yalnız rehber falan gider .. onları format atmadan memory karta kopyala ..

soft format hard format anal format die bişi yok dostum :D *#7370#'yle diğeri aynı ayarda format çeker.. bunun quick'i filam yok yane :goz:

Nokia n70 için tv programı istesem nasıl olur varmı

bende 6680 kullanıyorum hem tv hem de radyo arıyom yok yokoglu yok yaww bi yardım edinn arkadaslarr.....

arkdasım böyle telefonlar sadece kartvizit atar.bunun çözümü yok bildiğim kadarıyla

bas konus

arkadaslar herkesın bır telefon sorunu var galıba konusma fotura kontor felan
gcenlerde bır avea bayısıne gııtım baskonus hakkında bılgı almak ıcın aylık sabit ucret 6 ytl(60 kntr)15 kısıye kadar gecebiliyorsun ve sınırsız konusuyorsun gercekten cok hos bız arkadaslarla ıslemlerı tamamladık un sayıyoruz sızede tavsiye ederim:)

Geri