Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
bende 6600 var vede telsimmkullanıyorum işte o 750 kontür muhabbetinden dolayıda gprs açık değil bu kendinde olan radyo program varya eğer varsa o program lazım abi eğer öle bişey yoksada bu telsimde 750 kontür yüklemeden nasıl gprs ayarlarını yaptırabilirm teşekkürler:)

bende 6680 kullanıyorum gprs siz bi radyo varsa biri verirse super olur tskler simdiden

N70 Sorun Büyük

:p Arkadaşlar telefona windows vista teması yükledim telefon ilgilizce oldu yazı karakteri değiştir ş.ö.ü.İ vs okumuyor telefon türkçe yaptıgım halde temayı kaldırdım yine aynı orjinal ayarlara getirdim fayda yok orjinal temasında bile aynı değiştiremiyorum offff offf:( lütfen yardım edin bilen varsa. rica ediyorum..

N70 Büyük Sorun

arkaşlar burdan bi tema yükledim allah kahretsin windows vista teması telefon ilgilizce oldu + karakterler değiştir yani yazı karakteri. teması silmeme ramen yine aynı . İ.ö.ş.ç. göstermiyor. bi türlü bu sorunu çözemedim lütfen bilen varsa yardım etsin.

telefona full format atman gerekiyor,dosya sistemi düzelsin ...

şunuda deneyebilirsin *#7370# tüm orginal ayarlar eski haline donucektir umarım faydası olur hoşcakal...

abi bu verilen radyo programı kontör yiyor mu?

Aynı şey benim de başıma geldi .. ilk önce *#7370* yap soft format çek(ya da fabrika ayarlarına dönme seçeneği) .. daha sonra telefon kapalıyken 3 * yes(arama yapma tuşu) ve telefon kapatma tuşuna aynı anda bas ekranda formatting yazar.. bittiği zaman olmuş demektir .. yalnız rehber falan gider .. onları format atmadan memory karta kopyala ..

Creative CB2431 Bluetooth driver yardım

arkadaşlar nerden bulabilirim yardımcı ollursanız sevinirim

sana ilk tawsiyem;
Forumda arat... Eğer yoksa www.creative.com a gir ve orada ürünler kısmına gir download bölümünden indir eğer verilmiş ise...

Eğer yoksa orada...
www.kazaa.com adresinden kazaa isimli paylaşım programını inndir ve kur... daha sonra aratmak istediğin kelimeleri aynen yaz eminim oradan bulacaksın...

Tşekkürler yalnız bu şekilde çok aradım ama bulamadım

6630 kartı okumuyo:(

arkadaslar acil yardım lazım 6630 da fotograf çektim sonra bi kaçını sildim. son sildiğim resim hata verdi (resimxxx silinemiyo diye). sonra çıktım galeriden ve tekrar girdim galeriye ama, hafıza kartı takılı degil dedi kartı çıkardım taktım, telefonu kapattım açtım ama bi şe yaramadı... yardım lüften acil olsn yalnız çünkü tel benim degil of yaaa:(

arkadaslar acil yardım lazım 6630 da fotograf çektim sonra bi kaçını sildim. son sildiğim resim hata verdi (resimxxx silinemiyo diye). sonra çıktım galeriden ve tekrar girdim galeriye ama, hafıza kartı takılı degil dedi kartı çıkardım taktım, telefonu kapattım açtım ama bi şe yaramadı... yardım lüften acil olsn yalnız çünkü tel benim degil of yaaa

başka bir telefona da dene yine olmazsa kartı biçimlendirmen gerekecek ama buda herşeyi siler eğer önemli bilgileri varsa card reader ı olan bir arkadaşına götür arkadaşın yoksa fotoğrafçıya götür ki ben bir ara yapmıştım,oradan tüm resimleri felan cd ye çekersin,sonrada biçimlendirirsin,hatta fotoğrafçıya söylersen sildiklerinide geri getirir seninde card readerın olsa geri getirim programlarıyla bu işi yapabilirsin,ben aklıma gelenleri yazdım umarım sorunu halledebilirsin

arkadaşlar valla demin gittim telefoncuya taktı kartı kendi bilgisayarına. bilgisayar görmedi dedi (yanıp sönüo dedi :S). fotografçıya gittim o da görmüyo dedi. her ikisi de kart iptal dedi ama bunlar harici kime sorarsam sizin de dediginiz gibi çogu insanın basına geliyomus, yani yeni kart aliim mi düzelir mi? bu arada kartı çıkartıp taktım 4 kez fln olmadı bisey

selam arkadaşlar bende nokia 6260 var m-cüzdanını kullanamayorum formatta attırdım ama olmadı bunu nasıl kırarım

Geri