Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Soru: Bir cep telefonunda 2 kart kullanmak istiyorum. (2 ayri numara) Telefonumla bu kartlari teker teker kullanabiliyorum.
2. Soru: Ana telefon hattina bagli bir merkezi PC ´deki software araciligi ile, ana hattan PC´ye gelen telefon görüsmelerini 3 yan telefona dagitmak istiyorum. Bekletme ve baglama esnasinda müzik dinlertmek istiyorum.
Buna bir cözüm rica ediyorum.
Su anda Eumex ile bu isi görüyorum ama bu aletten kurtulmak istiyorum. Cünkü bu sistemin horizontu yok
1. sorunun cvb 'ı basit çift sim kart kullanmak için bataryanın altına takılan ufak bir cihaz var ondan alıcaksın yada nokianın yeni çıkan sürümlerinde bu özellik var....
1. sorunun cvb 'ı basit çift sim kart kullanmak için bataryanın altına takılan ufak bir cihaz var ondan alıcaksın yada nokianın yeni çıkan sürümlerinde bu özellik var....
kesinlikle n70. garantili alırsan kutu içinde türkçe kullanım klavuzu, kulaklık, 64mb bellek ve kart yuvası, eski nokia sarj cıhazlarına takılabilen yeni sarj ucu, askı, data kablosu, amerikan tipi şarj cihazı, ve en önemlisi telefonun içinde öğretici diye bir program var sana telefonun özelliklerini anlatıyor , yardımların hepsi türkçe. cok kullanıslı ve çok özellikli bir telefon. ben de senin gibi kararsızdım ama sonunda bunu seçtim.....
atıcan program jar ve jad olucak
s40 serısı oyunlara bak ama sunu solım tam bır husran su an tam ben bukonunun ustundeyım 1 saat oldu 1 adım yol alamadım neyıı atsam
ekranın 6/1 buyuklugunde acılıyo
yav benim hafıza kartı 256 mb'lıktı ama bi arkadaş fotoğraf makinasına taktı ne yaptıysa kartı formatlamış. ii hoş bilgileri kurtardım ama kartın kapasitesi 128 mb'a düştü. ne yapabilirim. lütfen yardım edin kafayı yiyecem
KesinlikLe W800i aL su anda kullanıyorum süper bi telefon ben bunuda baya kullanırım hem dayanıklı felan program konusuna gelince programa zaten ihtiyacın olmuyo eski telefonum 6260 tı en fazla bi agile messenger yüklemiştim zaten oda W800i de var W800 i al derim oyunları sorun etme bende bi sürü var istersem bana ulaşabilirsin... W800i aL kesinlikLe
arkadaşlar sms.ac üyeliğiniz varsa hemen iptal edin garip garip mesajlar geliyo sonra konturleri siliyo 100 konture yakın gitti benim
Bende bugün site üzerinden hesabımı kapattım sitenin tr dil desteği var orda şirfe ve kullanıcı adını unuttuysan email yada sms ile sana yolluyolar ordan yardım kısmında siteye account la girdikten sonra sağ üst köşede, ordan yardım alabilirsin hemen kapa bende çok kontör kaybettim sonra farkına vardım sürekli onar onar gidiyo
arkadaşlar 6630 cep telefonuma virüs girdi ve *#7370# şeklinde format atmak istediğimde bana kilit kodu soruyo. bende kilit kodunu hatırlayamadım. halledebileceğim bir yöntem varsa yardımlarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.
yav benim hafıza kartı 256 mb'lıktı ama bi arkadaş fotoğraf makinasına taktı ne yaptıysa kartı formatlamış. ii hoş bilgileri kurtardım ama kartın kapasitesi 128 mb'a düştü. ne yapabilirim. lütfen yardım edin kafayı yiyecem
yok olmuyor gerçekten rica etsem sende bi bakarmısın hata yaptığımı zannetmiyorum...
telefonumun IMEI NOSU : 356657006862806
verdiği MASTER CODE : 0447503116
bu master code kilit kodu istediği zaman oraya yazıyorum kod hatası diyo. sende bakarsan çok makbule geçer.