Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
cellular' Alıntı:
PQI olabilir.... piyasada bol miktarda mevcut ... önemli olan satıcının malın garantisini vermesi! hoşcakal :)
bende garantı verıyorum ama sorun surda hafıza kartları manyetık alan ( kredı kartı pc monıtoru , tv, vs. aletler) olmadıkca yada ıslanmadıkca bozulmazlar ... Garantıyı verende bunu bılıyor ve ole garantı verıyor arkadasım tavısye edecegım Kİngstıon ama uzerınde amblem yanar doner olcak dıgerlerı sahtedır ... Çinde yapılan ucuz maldır oyuzden dıkkatlı al....

bi kere her zaman soylenen nokia dan şaşma lafına kesinlikle katılıyorum cok datanıklı telefon oldugu için bnim tercihim n70 ten yana bak w800 u aldıgın zman program fln yukleyemiyeceksin yani bence kesin n70

Tartışmasız N70 derim :) Bi defa SYMBİAN işletim sistemine sahip.. Forumu dolaşırsan neredeyse tüm program, oyunların symbian telefonlar için olduğunu görürsün.. Ayrıca N70 de görüntülü konuşma özelliği var yani tüm yeni özellikleri barındırıyor.. Ayrıca Visual Radyosuda var.. Ses kaliteside güzel, bende N70 kullanıyorum 100% tavsiye ederim...

8 tane sıfır ilk basta sonrada guvenlik bolumunden degistirirsin

Merhaba arkadaşlar telefon normal çalışırken uzun bi mp3 attım ve ilk kez ses kaydedicide açtı .. Şaşırdım birden ve agır çekim sölemeye başladı sora mp3 programında sorun vardır dedim sildim baştan yükledim ama yine olmadı .. 10 saniyeLik mp3 ler atıyorum ses kaydedicide 5 dakka çıkıyo ve çok agır çekim aLıyor bunu nasıL yapabiLirim yardım edermisiniz Lütfen ?

bi yardım Lütfen ..

Merhaba arkadaşlar telefon normal çalışırken uzun bi mp3 attım ve ilk kez ses kaydedicide açtı .. Şaşırdım birden ve agır çekim sölemeye başladı sora mp3 programında sorun vardır dedim sildim baştan yükledim ama yine olmadı .. 10 saniyeLik mp3 ler atıyorum ses kaydedicide 5 dakka çıkıyo ve çok agır çekim aLıyor bunu nasıL yapabiLirim yardım edermisiniz Lütfen ?Mp3lerin ses kaydedicide açmasını istemiyorum

mp3 formatı ... birden böle bişe oldu

siemens c65

siemens c65 telefonu için oyun program falan yukleme programı var mı?data kablosu yada kızıl ötesi aracılığı ile?

forumdan mp3 player indirdim çok güzel çalışıyodu uygulamadan hair dizayn programını sildim yer açılsın diye .. ondan sora uzun bi mp3 attım :D Kafayı yedi telefon ne yapcam bende şaşırdım

arkadaşım bu mumkun onun için once bilgisayarda notepad i aç ve oraya

' ' ismin

yaz tırnaklar arasındaki boşlugu tabs ile bırakacaksın ondan sonra bu dosyayı cep telefonuna at ve ismi copy paste vapıp bluetooth ismine yaz
sonra artık seni bluetoothla arayanların vayyyyyyyyyy haline

tesekkurlerinize . . .

WARTOX' Alıntı:
Böyle birşey mümkün değil.. Ben biliyorum bir tane fakat onun için LAPTOP veya normal PC olması gerekir.. Bluetooth adaptörüyle yapılıyor..

mümkün canım biraz araştır bulursun belki :cool:

dostum çok basit bi olay ben kendim de yapıyorum
şu alttaki c olan metni kopyala parantez içini tam kopyala
(" © ") onu tlfnun bulotut ismine girmen yeterli olacaktır.
bunu not defterinden cebe atıp ordanda ilet diyerek kopyalaıp bulotut ismine girebilirsin kolaygelsin.

motorola v3 destek lazım

arkadaşlar birkaç bilgi lazım bana...motorola v3 cep telefonuna mp3 yüklesem kaç tane alır maximum...hafıza 5 mb .....kısacası mp3 cep telefonuna girince boyutlarında değişme oluyomu...(ne kadar süre video kayıt yapabilirim)???

hata yapmışın v3 alarak.cok güzel telefon ama hafıza kartı yok işte.ben onun için v360 aldım cokta memnunum.2-3 tane falan atarsın mp3.boyut küçülterek.yada şarkıları kesicen 30 sn 40 sn falan.biraz daha fazla alır ozaman

Geri