Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
s.a arkadaslar benim telefonum samsung i450 avea sabah kalktığımda şarzı bitmiş kapanmış açtım telefonu pin kodunu girdim yanlış çoıktı bidaha girdim yine.. sonra puk kodunu istedi girdikten sonra yeni pin kodu diyo girdim pin kodunu doğrulayın yazıo ve kod hatası dio ve diğer açtığımda hatta erişilemio yazıo ve telefonu hatsız modda çalıştırıo çözüm nedir??:saskin

samsung kullananlar_?******

arkadaşlar Samsung J150 marka cep telefonumda ekranda mavi kutucuk içinde E işareti çıkıyor ve gitmiyor EDGE simgesi olduğu hakkında bilgim var... bunu nasıl kaybedebilirim. cepten internet kullanan biri fln değilim bu kontörümü fln götürürmü_???

arattım ama bulamadım bi yerde bi kod vermişler G(GPRS) Ve E(EdGE) işaretlerini tamamen kaldırıyor diyee.... ama ben bilgide almak istiyorum bu işaret nedirr ne için orda_???

benim kontörümü yermi_?? cepten internet kullanan biri değilim benim için gereksiz bişi onun için...

arattım ama bulamadım bi yerde bi kod vermişler G(GPRS) Ve E(EdGE) işaretlerini tamamen kaldırıyor diyee.... ama ben bilgide almak istiyorum bu işaret nedirr ne için orda_???

benim kontörümü yermi_?? cepten internet kullanan biri değilim benim için gereksiz bişi onun için...
oncelıkle herkeze ıyı forumlar

samsungh sgh d880 kullanıcısıyım. ve o e ısaretı garıptır kı bendede hıc gıtmıyor. ama gel gelelım hıc hıc kontorumu yemedı. ama sunuda bılıyorsunuzdur kı mms yollarkende cıkıyor o sonra gıtmıyor.. sanırım servısın aktıf oldugunu belırtır bır durum...

not: smsung un en kotu yanı ok tusuna basınca wapa gırmesı

saygılar

arkadaşlar ben de araştırmaya devam ettim bi taraftan o EdGe (E) işareti mavi kutucuk içinde olduğu sürece bir problem yokmuş aktif olduğunda kullanıldığı zaman yeşil oluyormuş....Yani bir zararı yok...Fakat onu yoketme yöntemide bulunmuyormuş... bir zararı yok yani....

bende dün çıktı bugün yok meselaa:D turkcell takıyorum çıkıyor...avea taktım çıkmadı...bugün bi ara çıktı tekrar gitti hala avea takılı....kontörümde fln bir düşme yok....

hicbisey yapmaz.gprs in aktif oldugunu gosterir.eger mms veya internete falan baglandiginda yesil olur
korkma kontorlerini yemez =)

selam arkadaşlar sıemens cf 61 diye bir tlf aldım güvenlik kodu yüzünden hafıza kartına ulaşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

aynı telefondan bendede var çok şık ufak çift hatlıu tvli bi telefon kullanışlı bi telefon şarzı ilk başlarda 1 gün gidiyor ama nokia pillerei gibi sonra açılıyor yanlız bu telefonların bi sornu var java desteğinin olmaması bunu koysalar telefonlara tam süper bi cihaz olur.

bu telefon için oyun tema yada benzeri programlar bulabileceğimiz bir yer varmı acaba
ben bi türlü bulamadım??

4 Konture 24 Saat Konusun !! Bu Vodofone Ve Turkcell İn Birlikte Yaptığı Bir Kampanyadır Bu. 2001 Tarihinde Yaptığı Ama Henuz Kapanmamıstı Bu Kampanya.
BIG 845364 Yaz. 6600 Sms Gonderin Ve O Gun 24 Saat Bedava Arkadaslarınızla Ailenizle Akrabanızla Konusun Doya Doya. Mesela Gece Saat 22.00 De Yaparsanız. Sabah 10.00 Da Biter. Sadece 4 Konture.

Kampanyayı Bız Yaptık Konusmayı Da Siz Yapın Artık !!!

arkadaşlar samsung u700 cep telefonunda ses ve titreşim özelliği aynı anda olabiliyor mu ve nereden oluyor yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...

SONY ERICSSON G705 Mİ ? IPHONE 3g 16GB MI ?

Arkadaşlar merhaba,
cep telefonu almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.
SONY ERICSSON G705 ilk etapta hoşuma gitti fakat telde kullanılan bir işlrtim sistemi yok. İphone güzel fakat dokunmatik ekran olması bir dezavantaj gibi geliyor.
Bu kouyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.....

sana kesinlikle iphone al derim. bak bende hem N95 hem de iPhone var. iphone'u elimden bırakamazken, nokia aklıma bile gelmiyor.

Cep Telefonunuzu ProGramsiz Hizlandirin Hatta UÇurun!!!.

Ewet Arkadaşlar Yanliş Duymadiniz Programsiz Olarak Telefonunuzun Hizini Arttirabilirsiniz Ben Denedim Telefonum Menüsü Filan Hizlandı
arkadaşlar önce telefonunuzdan Menü extra yapılacaklar kısmına gelin seçenekler/yeni yapılacak notu deyin ve konu kısmına ''speed'' tarih kısmına da 29 01 2003 yazın önceliğide yüksek deyin ve tamama basın

sonra başka bi yapılacak notu açın onada konu kısmına ''Qoukie'' yazın tarih kısmınada yine 29 01 2003 yazın ve öncelik kısmınada düşük deyin tamam deyin çıkın

sonra işlem kaydına girin seçenekler deyin ve işlem kaydı süresini 1 gün yada daha kısa yapın
sonra yine yapılacaklara gelin o yaptıgımız notların üstüne gelip seçenek ''yapıldı işaretle''diyoruz ikisinede sonrada telefona reset atın farkı göreceksiniz haa unutmadan tema yada artalan görüntüsü kullanmazsanız farkı daha iyi görörsünüz ben telefonumda denedim
hızlandı sizlere kolay gelsin

++:Ajanda da ayarlardan "ay görünümü" yerine "Gün görünümü" yapın + bi vites ekleyin

EMEĞE SAYGI

bende 6600 var buna nasıl reset atıyoruz?
arkadaşım yardımcı olursan sevinirim.

Arkadaşlar benim bi N73 tlf var hafıza kartı taktığımda tlf donmaya & ağır çalışmaya başlıyor
ama hafıza kartını başka bir tlf taktığımda düzgün çalışıyor.Bunun çözümü nedir.

şimdiden tşk'ler

Geri