Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
yenı telefon sorunu acıl yardım

Arkadaşlar yeni. telefon aldım TWINSIM diye çift hattı bu telefona messenger programı yüklümek istiyorum ama bulmadım. belki bilen bi arkadaşımız vardır diye buraya konu acıyorum bana yardımcı olurmusunuz.....

1. n73 yardım ...

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar n73 ü usb kablosu olmasına rağmen bi türlü pc ye tanıtamadım... kabloyu taktığım zaman TOPLU DEPOLAMA yı seçiyorum telden TELEFON HATSIZ devam edicek dio tamam diorum ama yine görünmüyo pc de... pc suite yi yükledim orda da görünmüyo.. sorun telde mi pc demi acaba...

ya bu edge bağlantısı şuan telefonun ekranında göründüğü için faturaya yansımıyor yani demi bennde merak ettim şimdi.

bende bilmiyorum ama edge şebekesine bağlı olmayınca cekmiyor benim tel kısıtlı yazıyor ekranda arama yapmıyor.anlamadım ne iş.

1. n73 yardım ...

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar n73 ü usb kablosu olmasına rağmen bi türlü pc ye tanıtamadım... kabloyu taktığım zaman TOPLU DEPOLAMA yı seçiyorum telden TELEFON HATSIZ devam edicek dio tamam diorum ama yine görünmüyo pc de... pc suite yi yükledim orda da görünmüyo.. sorun telde mi pc demi acaba...

Arkadaşım N serisi telefon kullanmadım ama telefonum nokia...

İstersen telefonun ile birlikte gelen kablonun sürücüsünü yükle...

Bu linkten indirebilirsin...

Kod:
http://europe.nokia.com/A4144937

Kolay gelsin...

Saygılar...

Telsiz Kanunu'nda yapılan değişiklikle Telekomünikasyon Kurumu'na kayıtsız cep telefonları ( yurt dışından gümrük işlemi yapılmadan gelen tüm telefonlar) 5 ay içinde 5 YTL kayıt bedeli ödemek durumunda.
Bilginize.
1- Cep telefonunuzda *#06# tuşlarina basiyorsunuz(Bazen hemen bazen de YES tusuna bastiktan sonra) ekrana 15 haneli bir numara geliyor. Bu sizin telefonunuzun IMEI numarasidir.

2- http://imei.tk.gov.tr/ adresine gidiyorsunuz. Burasi IMEI sorgulama ekrani. Satira ara vermeden bastan baslayarak 15 rakami giriyorsunuz. Ör: 123456789012345 sonra sorgula diyorsunuz. (Bazen sonda 2 rakam daha oluyor onlari girip girmemeniz önemli değil)

3- Asagida kayitli olup olmadigi çikiyor. Eğer kayitli ise sorun yok. Değilse TK tarafindan ilan edilecek
yere 5YTL yatirip telefonunuzu kayit ettiriyorsunuz. Aksi takdirde cep telefonunuza önce bir uyari mesaji
gönderiliyor, sonra da tamamen kapatiliyor ve Türkiye sinirlari içinde kullanilamaz oluyor.

Kolay gelsin.

telefon sınırlı diyor. IME no falan oğrenemiyoruz ki dolayısıyla :) telefon acılmıyor Ki ?

nokia 6151

sınırlama kodu gir diyor. ne yapmalıyız acaba tesekkurler

çin malı telim kaçak yardım!.. :(

arkadaşlar aksaraydan bir telefoncudan çin malı televizyonlu teniu n99 safir markalı bir telefon aldım fiyatı 150 ytl ve bu teli aldıktan 1 buçuk ay sonra yasal uyarı başlıklı bir mesaj geldi yani tel kaçak dio ne yapmam gerekio nasıl kayıt altına aldırabilirim lütfen akıl verin 1 HAFTA içinde kapanacak yardımmmmmmmm :(

telefoncuların iyi para kırıyor bu sayede=)

parana kıyacaksın artık=)

benım bildigim son 1 yılda dısarı cıkmıs biri bikac liraya kayıt ettirebiliyor. ama denemedim hiç ole duymustum yardımı olursa

gecmıs olsun ist. işde herkez birbirini yemeye calısıyor bide aksaray:D

imei kopyalama yapıyolar o kadar büyük parada deil halledersin

slm benim sorunum yurtdışından tel. aldım ama işletmek için geiktim bazı arkadaşlar imei degiştir diyor bu sorun yaratırmı? teşekkürler

Philips x800

Arkadaşlar sizden yardım istiycem yeni philips x800 aldım nette okdar araştırmama rağmen oyun program falan bulamadım yardımcı olursanız sevnirim

http://www.hackhell.com/cep-telefon...ni-e250-ve-eski-e250ler-icin.html#post3717286

Burada verdim ben nasıl arttırılabileceğini =) ama bidaha yazıyım

*#8999*8378# bu kod calısmayan samsung e250 kullanan arkadaslar *#0206*8378# bu kodla ses yukselte bılırler

2Seçeği Yani DONANIM TESTİ e tıklıyoruz
ve Yine 2Seçenek SES AYARLARI na giriyoruz ardından 13Seçenek
ISS NORMAL2 ne giriyoruz ve kazanç değerini 14 e kadar arttırıyoruz
15 yaptıgınız takdirde SES boğuk çıkar ve HOPARLOR'ün patlama riski
olabilir ardından KAYDET dioruz ve çıkıyoruz

dipnot: ses sevıyesı 14 yaptıgımız zaman yenı surum e250 lerde hıc bı sorun olmuyor sesde cızırtıda olmuyor patlama rıskıde
=)

Geri