Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaşlar bendede 6630 var ama 2 . el 6300 almayı düşünüyom telci 6630 un üsütne 100 ytl ver verim dede sizce almalımıyım

6630 6300
2eea71v.jpg
2qtl5d1.jpg

yuh artık o kadar da deil git bi araştır alışveriş sitelerinden senin tel kaç para onun tel kaç para öle kendince fiyat çıkar ben 100 ytlye telefon alırım :D :vur :durdurun

Arkadaşım eğer marka aramıyosan Trident kn-a75d al kullanımı biraz zor ama alışıyosun üstelik çok güzel bi telefon

LG al mutlaka,ben hep LG alırım ,bütçenle LG KG200 yada KG300 alabilirsin =)

ben KE500 kullanıom 10 numara telefon =),ama bütçeni bayaa aşar =)

Lg mi..:saskin

Telefon bozuluyor ne pili var ne şarjı... Kapağı kırılıyor günlerce kapak ara... Kapağı

buluyorsun kıytırık kapağa bi ton para...Bana kalırsa şu an en işe yarar tel 200 ytl

civarı SamsungM620 hem tasarınm hemde özellik bakımından en çok satanlar

arasında... Bide yeni samsung e250 kampanyası başladı 160 ytl ye.. Turkcell hat

kullanıyorsan kaçırma derim... Biraz mantık yürütürsen telefon bedavaya geliyor

samsung e250 kampanyasında..

Arkadaşlar samsung sgh-u700 e hangi uzantılı programlar yükleniyor? bir bilginiz var mı? "Jar" ve "Jad" uzantılı programlar yükledim ,'dosya biçimi desteklenmiyor' diyor.Ne yapmam lazım...yardımcı olursanız sevinirim

6030 NOKIA İle Bilgisayara Bağlanamiyorum Ne Yapmalıyım

Bağlantı yapa Proğramı Varmı Varsa Adı ne

Qtek 8500 nasıl bir telefon

arkadaşlar Qtek 8500 kullanan varmı nasıl bir telefon bilgisi olan varsa bekliyorum

Blackberry Pearl 8120-acil yardim!!!! lutfen

arkadaslar merhaba
ben amerikadan T-Mobile Blackberry Pearl 8120 telefon getirttim.fakat telefon sadece t-mobile adindaki sirketle calisiyor.turkcel hattim ile kullanmak icin nasil bir yol izlemeliyim.lutfen yardim.................

tel alcamda biraz yardım edermisiniz

arkadaşlar acilen yardım
internettten araştırdım ama kullanıcılara danışmadan almak istemiyorum
nokia n serisi
veya samsung tan herhangi biri bu telefonları kullanan varsa lutfen cevaplarınızı bekliorum

n70 ve n73 kullandım...hiç bir sorun yaşamadım..1 seneyi aşkın bir süredir elimde n73 var benim gibi bir telefon canavarına bile dayanabiliyor =) tavsiye edebilirim..

eapjf5.jpg

Bak arkadaşım sen boşver nokiayı samsungu falan al bu telefonu kullan bunu kullandıktan sonra nokia ve samsungun beş para etmez çin malı gibi düşüneceksin tel tam bi Sony Teknolojisiyle yoğrulmuş Özellikle SES ve GÖRÜNTÜ kusursuz ayrıca şahane bi tasarımı var bence Telefon budur

sony erıcsson kaç derim sony erıcsoncular joıstıc işini hala halledemedi her modelinde joıstıc sorunu oLuyo en gec 5 ay sonra

bende almayı düşünüyorum aklımda iphone var ama biraz zahmetli geliyor. nokia'nın bir sürü yeni modeli var daha yeni gördüm dün teknosa'ya girdim de. ayrıca dayanıklılık ve servis bakımından nokia'yı almayı düşünüyorum. ama model konusunda henüz bir karar veremedim.

N73 en idali kardeş ben kullanıom memnunum

kaçak tayvan mallarından aLın tavsiye ederim kUllandım süper bişi:)

ben 7 yıldır SONY ERİCSSON'un tüm modellerini kullandım joyistiğinde sorun falan çıkmadı hiç,

bence digital ürünlerde sony teknolojisi ile nokia teknolojisi arasında yüzyıllar var

bencede n73 tavsiye ederim. samsung'ta güzel ama kızaklı alırsan çabuk bozuluyor.

Geri