Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
mrb benim sorum şu bende N70 var.bi ara benim hafıza kartını arkadaşa vermiştim benim karttan kendisine bi program yüklemişti.onu benim kartıma yüklemiş.ondan sonra benim telefonda galeri fonk. ve müzikçalar fonkç çalışmıyo. ne yapmam lazım??tekrar sistem attırsam düzelirmi???şimdiden saol..

valla arkdaslar ınternet uzerrınden ıstedıgın numara ıle mesaj gondere bılıyorsun sıtenın ısmı nı verecem ama yasak ıstedıgın numaraya ıstedıgın numaradan sms atabılıyorsun.... ama tabıkı kapatmadılarsa kusura bakmayın sıteye baktım demosunu buldum lınk asagıda
http://www.clickatell.com/products/demo.php

öyleymiş arkadaşlar dün gece faili mechul numaradan arayanın eski manitam olduğu ayyuka kavuşunca bende çok oldum

valla arkdaslar ınternet uzerrınden ıstedıgın numara ıle mesaj gondere bılıyorsun sıtenın ısmı nı verecem ama yasak ıstedıgın numaraya ıstedıgın numaradan sms atabılıyorsun.... ama tabıkı kapatmadılarsa kusura bakmayın sıteye baktım demosunu buldum lınk asagıda
http://www.clickatell.com/products/demo.php

arkadaşım linkte sadece uygulamanın nasıl yapıldığını açıklayan jpegler var vee başkada bişi yok nese yinede ellerine sağlık

arkadaş korma skpe numarası buuu
sen bile böle numaradan insanları araya bilirsin tekı yapman geren google a skype indir yaz..
programı kur..ve üye ol zaten türkçe.....mesenger gibi düşün .....

BU SKYPE NUMARASIDIR. ÜYE OLMAK BEDAVA İSTERSENİZ DENEYİN ÜYE OLDUKTAN SONRA SINIRLI (2-3 DK SANIRIM) BEDAVA KONUŞMAYA İZİN VERİYOR. SONRA PARA İLE KONTÖR ALMANI TEKLİF EDİYOR. CEPTEN 0123456 YI ARADIĞINDA BÖÖLE Bİ NUMARA YOK DİYECEKTİR. SAYGILARIMLA...

cep dinleme proğramı

arkadaşlar cep tlf dinlemek ve msj takibi için oroğram arıyorum.yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar telefon alcamda

arkadaşlar telefon alcamda ne alayım bütcem bu araa 210 ytl ben soniye ericson w200i diyorumda sizce ne almalıyım

Eğer 2. el düşünüyosan seçeneklerin artar. fakat tabii güvenebilirsen :)

arkadaşlar bendede 6630 var ama 2 . el 6300 almayı düşünüyom telci 6630 un üsütne 100 ytl ver verim dede sizce almalımıyım

6630 6300
2eea71v.jpg
2qtl5d1.jpg

LG al mutlaka,ben hep LG alırım ,bütçenle LG KG200 yada KG300 alabilirsin =)

ben KE500 kullanıom 10 numara telefon =),ama bütçeni bayaa aşar =)

sen kendine bi tane e830 al samsung aslında samsung önermem ama söledin paara çok az güzel bi tel alcaksan en ideali N73 ben kullanıyrum memnunum

Geri