Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Sİemens Cx70 Ceptemsn Programi

arkadaşlar ceptemsn programının ".jad" uzantılı dosyasını telefona attım açtıımda yüklememi istio evet diorum sonra yükleme hatası dior bu programı telefonuma nası yükleyebilirim telefonum cx70 bilen varsa lütfen paylaşsın çok hayra geçer

arkadaslar benim motorola v3 üm var ama mp3 formatında sarkı atamıorum tele telefona nasıl müzik atılıor bi bilgisi olan varmı???melodi yapmak için absolute mp3 splitter die bi program indirdim sarkıyı kesiorum biçiorum yine kabul etmior???

slm kardeşim bana yan komşuda ha bire telefona virüs yolluyorlar peki ben nasil onlara virüs atabilirim yardimci olurmusunuz

arkadaslar banım ogrenmek ıstedıgım bısı var mesela bırılerı tarafından benım numaramın dınlenıp dınlenmedıgını ogrenmek ıtıyorum bana yardımcı olacak bı arkadas varsa lutfen ılkgılenebılırmısınız yada numaramın hangı saatlerde dınlendıgını ogrenmek ıstıyorum
yardımcı olurmusunuz lutfen

eren18' Alıntı:
arkadaslar banım ogrenmek ıstedıgım bısı var mesela bırılerı tarafından benım numaramın dınlenıp dınlenmedıgını ogrenmek ıtıyorum bana yardımcı olacak bı arkadas varsa lutfen ılkgılenebılırmısınız yada numaramın hangı saatlerde dınlendıgını ogrenmek ıstıyorum
yardımcı olurmusunuz lutfen
çok bilim kurgu izleme bence :eek:

benim sony ericsson k750 telefonum sistem olarak coktu ve format atılması gerekiyor.cep telefoncular yapıyor ama dunyanın parasını istiyor.format atmak icin bir programa ihtiyasım var bana yardımcı olabilecek birisi varmı.

twilight zone' Alıntı:
benim sony ericsson k750 telefonum sistem olarak coktu ve format atılması gerekiyor.cep telefoncular yapıyor ama dunyanın parasını istiyor.format atmak icin bir programa ihtiyasım var bana yardımcı olabilecek birisi varmı.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=43424
bu sorunu burda da dile getirmiştin ve cevaplamıştım sanırım...

aha sorun çöz çözebilirsen benim SAMSUNG D-500 ün yüklenen resimler klasöründe bi resim var aç dediğim zaman makina kendini resetliyo. sil diom silinmiyo. tümünü sil dedim hepsini siliyo onu silemiyo ööle saatlerce bekliyo. hehe bluetooth la pc ye bağladığım için telf defterine girip de rehberi yedekleyemiyorum oc ye. Hem tek tek rehberi bluetooth la göndermeye kalsam 1 gün sürer heralde. 100 e yakın numara var içinde. Karta numara kopyalama gibi bi özelliği de yok D-500 ün. Yoksa format falan atacam yani .Gerçi D-500 e format atılır mı, atılırsa nasıl atılır bilmiom. Fabrika ayarlarına geri yüklemek çözüm olmuyor bu arada.. Ulan koskoca PC lerin her şeyinden anlıyom ama şuncacık aletten bi resmi silemedim iimi hehehe.. Neyse bu işi çözebilen varsa şimdiden teşkür ediyom sevaba girersinis yani dostlar. Bi el atın bekliom 4 gözle bi cevap walla...

dostum merhaba bende 62 30 i ve 66 00 var bunlara sis dosyalarını yolluyorum ama bir türlü açamıyorum program desteklemiyor diyo
her iki telefonda sıfır
ne yapmalıyım

[email protected]' Alıntı:
dostum merhaba bende 62 30 i ve 66 00 var bunlara sis dosyalarını yolluyorum ama bir türlü açamıyorum program desteklemiyor diyo
her iki telefonda sıfır
ne yapmalıyım
uyumlu sis dosyaları gönderdiğine emin misin 6600 a ?

Yönlendirme yapınca arama ücreti nası değişiyo bilen var mı?

Ya benim 2 hattım var avea ve turkcell abi ben aveayı turkcell e bi süreliğine yönlendirmek istiyorum ne olur ?

biriyle konuşunca sende ödersin
arayan x kat öder

hangisi ? cvpınızı en kısa sürede bekliyorum tşk

eee herkeze şapur şupur bana yarabbi şükür mü w133? Aşk olsun hani bi yorum yap yani. 2 gündür bakıyom bi yanıt veren de mi yok arkadaşlar?

rune' Alıntı:
eee herkeze şapur şupur bana yarabbi şükür mü w133? Aşk olsun hani bi yorum yap yani. 2 gündür bakıyom bi yanıt veren de mi yok arkadaşlar?
Senin sorununa biçözüm bulamadığım için cvp vermedim kusra bakma.
bi teknik servise götürsen iyi olabilir..

w133' Alıntı:
Senin sorununa biçözüm bulamadığım için cvp vermedim kusra bakma.
bi teknik servise götürsen iyi olabilir..

peki teşekkür ederim.

teşekkürler Technical@Hack beni büyük dertten kurtardın. paylaşımın için teşekkürler

Geri