Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Cooook K Memnunum KardeŞ Tavsiye Ederim ..1 Ayo Ldu Alali ..hİÇbİ Sorunuyok..kamerasi Falan Mukemmel

at gıtsın atgıtsın yaramıyosa atgıtsın bea kardeş sendddeeee sankı kaç paralık sey mavı bılgısayarda 1 gb lık 15 dolar ......canını sıktıgın seye bakkk...

bende de var bi tane gayet memnunum fakat sarj ı fazla uzun gitmio bastan soyliim 2 yada 3 gunde bi sarj etmeyi goze alıosan hic durma al cok gusel bir telefon

yaw bende telefondan msne gircem msn programını yüklüom gprs ayarlarınıda dogru yapıom vodafonenun sitesinden ama gprs baglantı hatası gibi bise cıkıo baska bisede mi yapmam gerekio??? hattım vodafone 7610 kullanıorum :(

bende 4 gün önce aldım herşeyi var bi tek tema yükleyemiyorsun bide şarj 2 gün gidiyo

sgh e730 nsl oyun program yüklenir

arkadaşlar çok aradım ama yok bilen bi kardeşimiz varsa ltfn yollasın nsl e730 a oyun ve java uygulamaları nsl yüklenior bulamazsan delircem artık şimdiden saolun h:durdurun

Ben Cep Telefoncusuyum Bende Sİze Tavsİye Nokyadan ŞaŞmayin Her İstedİnİzİ Yapabİldİnİz Tek Telefon Nokyadir Öyle Tasarlaniyolar Nede Olsa

samsung u600e nasıl yüklücez!!!
samsunglara çare bilen var mı!!!!!

teşekkürler

Güzel bi konu açmışsınız.Benimde bir sorunum var.bu avea ya yüklediğimiz kampanyaları nasıl iptal edebiliriz.(Astro,Spor vb.)

valla benim tel lg kg200 hiç böyle pc suite'e falan gerek yok. direk usbden tel'e atıyorum sonra tel den yükle diyorum tamam. çalışman için teşekkürler.

Arkadaşlar Benim Telefonda Smart settings ve call recorder programını aynı anda kullanıyorum tabi beepoff da var yalnız hepside başlangıcta etkinleşen programlar olduğu için smart settings tam etkinleşirken sistem hatası-14 veriyor smart settings etkinleşiyor ama call recorder ve beepoff etkinleşmiyor.
Lütfen yardım edin olası tüm cevapları bekliyorum. mdl dosyalarının silinmemiş olduğunu biliyorum teli her açışımda hepsini tekrar etkinleştirmek zor oluyor yaa.
Sistem dosyalarının çakışıyor olabileceğini düsündüm çözümü olurmu?

dcu-11 usb kablosu driver yükleme sorunu

selam arkadaşlar, sony ericsson s700i kullanıyorum.bilgisayar bağlantısını dcu-11 usb cable ile yapıyordum.bilgisayarıma format attım,kablonun driverını yüklemede sorun yaşıyorum.sürekli hata veriyo.pc suite'in son versiyonunu yükledim (onda da sorun yaşamıştım ama hallettim) ama kablonun driverını bi türlü yükleyemiyorum.delirmek üzereyim.bi driverın bu kadar sorun çıkaracağını hiç tahmin etmezdim.konuyla ilgili bilgisi olan biri yardım edebilirse çok sevinirim.

sihirbaz gerekli yazılımı bulamadığından donanım yüklenemedi hatasıyla karşılaşıyorum.
*driverın ve pc suite'in en güncel hali elimde mevcut.

kardeşim ucuz vede hesaplı ben aldım şahsen güzel ama sen bilirsin

_____E 250______

abi e740 bilgisayar yazılım cdsi kırıldı bunu bana bulabilirmisin walla bulursan ramazanda dualarımı alırsın teşekkürler

u600

arkadaşlar u600 um var 1gb hafıza kartı(sandisk) durup dururken gitti ne bilg tanıyo nede telefon format bile atamıyorum telefonda basarısız diyor nasıl halledeceğim konusunda bir fikri olan varmı

sis i jar a cewiren program hala cikmadi yaa

ya sis dosyalarini jar dosyalarina ewrien program hala cikmadimi ya turk insanindan boyle bi program beklerdim belkide cikarmislardir:durdurun:durdurun

Geri