langona_ss' Alıntı:ya arkadaşlar ben samsın e200 aldım ama telefona data kablosuyla bilgisayardan oyun yükleyemiyorum nasıl yüklenir anlatırmısnz:help :help :help :help :help :help :help :help
CaRteL' Alıntı:selam hafıza kartına format atam dedim pc de attım.. ve şimdi telefona takınca hafıza kartı bozuk ibaresi çıkıo fakat mp3 taktığımda yada bilgisayarda tekrar açtığımda çalışıo... tekrar telefonda nasıl çalışır duruma getirebilirim yardımcı olursanız sewinirim
Avea Musteri hizmetLerini Tekrar ara ve abonesi oLdugu hizmetLerden iptaLini iste sanirim internette veya tv 'de gördüğü bedava logo melodi vs. yerLerden melodi indirdi banada olmustu aynısı ve iptaL ettirdim sorun yok simdi.. kolay gelsin geçmiş olsunfantastic' Alıntı:Merhaba..
Kızarkadasımın cep telefonu sony ericsson k750 i .. Son 1-2 haftadır kontur leri hiç anlayamadıgımız bir sebeple ne arama ne mesaj olmadan düşmeye başladı.. Müşteri hizmetleri aranıp soruldugunda gprs ten mesaj atılıo , o yüzden düşüo kontur denildi.. (avea) Ancak telefonda gprs özelliği bulamıoruz.. Biz mi bulamıoruz yoksa gercekten yokmu anlamadık.. internet ozelligine girip kapatalım dioruz , nerden kapatılcagı bulunmuo bu seferde .. Cok karısık bi telefon..
Lütfen bilen birisi yardımcı olsun , bi bucuk haftada giden konturun haddi hesabı yok..![]()