Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
ben nokia kullanıyorum ama tavsiyem samsung dan yana. normalde hepsinin özelliği aynı neden samsung diye sorucak olursan ;

1 ) hantal değil

2 ) şarjı iyi gidiyor

diğer özellikler hep birbirinin benzeri

dostum bence o kdr pahalı tellere gerenk yok sana bunların hepsini ve daha fazlasını barındıran bi tel verim Sony Ericsson W700i 2 mp camera,256 mb hafıza kartı 32 mb dahili hafıza fm radyo ve daha fazlası reklam yapmış gibi oldu ama sanırım ihtiyacını karşılar piyasa fiyatıda 500 ytl yi geçmio bence bi bak sen

arkadaslar benim nokia 6600 tlf num var.oyunlarda ve yukledigim uygulamalarda ses cıkmıyor.Multivizyonu yukledim goruntu var ses yok tlf nun sesleri acık ama ses yinede cıkmıyor zil sesleri mp3 lerde ses var. yardım edin

6630 simlok kırmak lazım ya elimde kaldı bir cözüm yolu varmı

N serie leri benim aklımı almış durumda...N73 ten başka bi şey demem..

bakarmısınz

arkadaslar bana italyan futbolcu gattusonun teması lazım aradım ama bulamadım yardım edermsnz sımdıden tesekkurler

arkadaşlar ben biraz daha bekliyecem bir arkadar n95 dedi onu gördüm değşet birşey 5 mp camera var ne zaman çıkar bilmiyorum ama süper bir şey....

n70 de kilit kodu nu unuttum ama şimdi tel acamıyorum bununla ilgili bi program varmı

merhaba telefonların tuş kiliti şifrelerini nasıl açabiliriz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ( her marka telefonun)

arkadaş benim tlf kayıt dışı olmuş yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşkürler

ha bide tlf 6230i serisi

bende markası üzerinde yazmayan ve kurulum cd si çıkmayan bir bluetooth cihazı var bilgisayar tanımıyor nasıl tanıtabilirim bir program önerebilirmisin buleavitor gibi internetten kolay bulunanları denedim olmuyor...

herkeste bir nokia takıntısı var ve benide etkilediler ve n73 aldım. (almaz olaydım)
Bizim kuzende d900 var benimkine göre hem ses hem görüntü daha iyi ben n73 aldığıma pişmanım çektiğim fotoğrafların kalitesi hiç iyi değil gerçekçi durmuyor. Benden size tavsiye ben yanıldım siz yanılmayın ama illaki ben nokia dan başkasını kullanmam diyen dar görüşlülerden iseniz uygun fiyata hemen satabilirim.

yardımm! BENQ-SIEMENS A38 SIM lock nasıl kırılır

ustalar yardım........................

nokia 7250i menü yardım lütfen

arkadaşlar 7250i telefonumu düşürdüm ekranda hiçbirşey okunmuyor telefon hafızasındaki numaraları sim karta nasıl kopyalayacağımı bilen varsa ve adım adım anlatırsa teşekkür yağdıracam... gerekli numaralarımın nerdeyse tamamı telefon hafızasında lütfen yardım edin

dostum n73 yada k790i ikisindende pişman olmazsın bence şaşma bunlardan

Arkadaslar bence de N93 iyi tavsiye

N91 en harika bir modeldir 4Qbayt yaddas icerir ve ustelik memory card isletiyor.

Geri