Kanka avea hattını başka bi cihaza tak mesela 6600 ona yeni ayarlar gelcektir sonrada kendi cihazına tak gene ayarlar gelcektir bende avea yok ama arkiler öle yapıo bi söleyeyim dedim dene ama sen bi (AVEA oto olarak cihaz bilgilerini alıo ve hemen ayar yolluo)
Kanka yazılımla ilgili bişi olabilir yada kapakta bi noktada parçalanma yada fazlalık olabilir bu makina üretimleri biliosun bi hata olabilir sen onu başta burda sorun çözmeye çalışıcana bi nokia servisine götür derim. Olmadı burda bi şekilde sorun çözmeye çalışalım
Kanka cihaza format atmayı denedin mi? Bide formatsız bi yol daha war buda bazen çalışıo cihazı açıcan o şekilde hata wermeye başlıcak bataryayı çıkar we 1 saat takma saat falan gidicek takdığındada bazen açılıo genellikle 6600 tuto bu yol. Bide yeni prog mı yükledin yoksa bluetootun mu açıktı? Bluetoot açıksa wirüs diecem ama hemen ön yargıda bulunmak istemem. Prog'sa tel la uyumsuz çalıştığından yada zararlı bi yazılım olduğundan dolayıda olabilir.
Kanka benim bildiğim kadarıyla formatsız bi çaresi yok onun onun için m-cüzdan yaa başkalrı bilgilerine ulaşamsın die sen gene format atıcan bu gidişle
açılışta otomatik başlamasını istediğin programın içine kendisini atmışsın heralde yada program bişi tam başlatamıo ondan sen başlat gibi uyarı werio olabilirde
sim kart okuyucusu bozulmuş olabilir hemen kapamışlar gibi bi yargıda bulunmak yanlış bence bence onu tel tamircisine götür göster o sana kesin bi bilgi werir ama bence bozulmuş
Yardım olamda sende pek eksik yazmışsın sorunu cihaz ne? onuda yazarsan bi ilgilenem
Kanka tam emin değilim ama ayarlardan bi yol tarif edicem denesene belki yardımcı olabilirim
Ayarlar > arama engelleme > seçenek > Tüm engellemeleri kaldır > şifren > ok
bunu bi yap bakam nolcak?
Kanka sana bi yol anlatıcam şimdi bazen tutuo şimdi painte gir boş bi sayfa aç onu kaydet sonra onu fexplorer tarzı bi programla C:\System\Apps\Phone\OpLogo nun içine yapıştır cihazı aç kapa olmuş olması lazım silmek içinde aynı yere gel dosyyaı sil cihazı aç kapa
tabi bu yol sen cihaz bilgini wermediğin için Nokia sybian sistemine göre
Cihazına her şey olmuş olabilir virüs girmiş olabilir yada yüklediğin bi program uyumsuz çıkmış we ondan dolayıda olabilir yada cihaz kendini bi sorundan dolayı kilitlemişde olabilir bu soruna nasıl bi cevap arıosun ki?
bi pc suite kaldır res at pc ye sonra kur res at 6630da res at bide öle dene bakam.
Kanka aynı sorun bendede oldu pc hafıza sistemi ile tel hafıza sistemi aynı değil ondana kaynaklanan bişi bendede pc attım kartta kart 1 saat sonra kapandı ne pcden erişebiliom şimdi nede tel kart elimde patladı. Sistem derken fat32 davası falan varya o işte
kanka fexplorer tarzı bi programla tel gizli dosyalarına gir ordan oyunla iligili olan iismleri tek tek bul sil bi sorun oluşmuo bendede oluo bazen bu sorun ölelikle kurtuluorum
kanka format atmayı denedin mi? Denemediysen bi dene derim olmadı gene yaz bi bakalım