Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Şimdi soyle bırsey var :
Senin belirttiğin özelliklere göre örneğin Nokia 6600
bu telefon her ne kadar cocukların bile eline düşsede istediğin özellikleri barındırıyor ha nedir sesi cok mukemmel degil + kamerası mp acısından cok guzel degil.Ayrıca radyo renk vs. vs ozellıklerı bıascık eksik.
Ancak sen boyle bomba bıse olsun ıstıosan belkı cok farklı ozellıklerı olmayacak ama bıas daha kalıtelı olacak bır telefon alacaksın.
(KALİTEDEN KASTIM SES EKRAN VE KAMERA)
N SERSİİ GİBİ Bişe belki ancak dedigim gibi
bu da sana bıas daha pahalıya mal olacak bence gerek yok
bu ısteklerıne gore..
takdır senın
iyi forumlar dilerim

arkadaşlar bende nokıa 6260 war mms ayarları lazım avea hat kullanıyorum bu arada yardımcı olursanız sevnrm msn werym istersnz ordanda yardımcı olablrsnz [email protected] yardımcı olcak arkdaşlara şimdiden teşekkürler

Bende N70 var ama arka kameranın kapağını acınca kamera acılıyor fakat 2 saniyede bir kapanıp tekrar acılıyor bu boyle surup gidiyor servisede yolladım hala bu sorun devam etmekte ne yapabilirim diye sorcaktı Saygılar...

n serisi renkleri çok janjanlı gösteriyor örneğin bi fotograf çektiğinde fotografın orjinal görüntüyle bi alakası olmuyor.. yağlı boya tablosu gibi oluyo resimler..

bı benım yorumumla ılgılı acıklama getırseydın keske ya

kralpacino' Alıntı:
arkadaşlar bende nokıa 6260 war mms ayarları lazım avea hat kullanıyorum bu arada yardımcı olursanız sevnrm msn werym istersnz ordanda yardımcı olablrsnz [email protected] yardımcı olcak arkdaşlara şimdiden teşekkürler

Kanka avea hattını başka bi cihaza tak mesela 6600 ona yeni ayarlar gelcektir sonrada kendi cihazına tak gene ayarlar gelcektir bende avea yok ama arkiler öle yapıo bi söleyeyim dedim dene ama sen bi (AVEA oto olarak cihaz bilgilerini alıo ve hemen ayar yolluo)

Gs_Hacker' Alıntı:
Bende N70 var ama arka kameranın kapağını acınca kamera acılıyor fakat 2 saniyede bir kapanıp tekrar acılıyor bu boyle surup gidiyor servisede yolladım hala bu sorun devam etmekte ne yapabilirim diye sorcaktı Saygılar...

Kanka yazılımla ilgili bişi olabilir yada kapakta bi noktada parçalanma yada fazlalık olabilir bu makina üretimleri biliosun bi hata olabilir sen onu başta burda sorun çözmeye çalışıcana bi nokia servisine götür derim. Olmadı burda bi şekilde sorun çözmeye çalışalım

Juan Pablo' Alıntı:
Ark.lar 7710 bi telefonum var.. Geçenlerde telefonum kapandı ve bi daha ki açmamda sadece NOKIA yazısı çıkıyo ve ışığı yanıyor. Sonra ışık sönüyo ve tekrar yanıyor ve tekrar NOKIA yazısı çıkıyor. Bu böle cihazın şarjı bitene kadar devam ediyor. Konuda bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim ..:(

Kanka cihaza format atmayı denedin mi? Bide formatsız bi yol daha war buda bazen çalışıo cihazı açıcan o şekilde hata wermeye başlıcak bataryayı çıkar we 1 saat takma saat falan gidicek takdığındada bazen açılıo genellikle 6600 tuto bu yol. Bide yeni prog mı yükledin yoksa bluetootun mu açıktı? Bluetoot açıksa wirüs diecem ama hemen ön yargıda bulunmak istemem. Prog'sa tel la uyumsuz çalıştığından yada zararlı bi yazılım olduğundan dolayıda olabilir.

u-166' Alıntı:
kardes ben m-cüzdan kodumu hatırlayamıyorum,format olmadan bir çaresi varmı?

Kanka benim bildiğim kadarıyla formatsız bi çaresi yok onun onun için m-cüzdan yaa başkalrı bilgilerine ulaşamsın die sen gene format atıcan bu gidişle :(

crazy5252' Alıntı:
benim telefon pin kodunu girdiğimde açılırken "autostart starter" yazıyor bu ney acaba anlamadım gitti
açılışta otomatik başlamasını istediğin programın içine kendisini atmışsın heralde yada program bişi tam başlatamıo ondan sen başlat gibi uyarı werio olabilirde

cayenne' Alıntı:
5 aydır kullanmadıgım 6610 telefonuma sim kartı takıp pini girdigimde "simkart kaydı yapılamadı" uyarısı alıyorum. Hicbir simkartı kabul etmiyor. Ne yapabilirim? Tamiri masraflı mıdır sizce?

sim kart okuyucusu bozulmuş olabilir hemen kapamışlar gibi bi yargıda bulunmak yanlış bence bence onu tel tamircisine götür göster o sana kesin bi bilgi werir ama bence bozulmuş

es0o0' Alıntı:
kardeş benim sorunum şu: forumda yer alan oyuları ve dosyaları usb kablosuyla tele aktaramıyorum. bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

Yardım olamda sende pek eksik yazmışsın sorunu cihaz ne? onuda yazarsan bi ilgilenem

σ∂ууѕєυѕ' Alıntı:
Arkadaşlar acil yardım...Yurtdısından bana bi nokia 6280 geldi ama telefonu açtıgımda "telefon sınırlı" yazıyor,bunun cozumu nedir??

Kanka tam emin değilim ama ayarlardan bi yol tarif edicem denesene belki yardımcı olabilirim
Ayarlar > arama engelleme > seçenek > Tüm engellemeleri kaldır > şifren > ok

bunu bi yap bakam nolcak?

christopher' Alıntı:
degerli arkaasım..ben operatorun yazısının gozukmesini istemiyoum..acaba boyle bir program varmıdır yuklesemde su nalet avea yazısı kalksa..duvar kagıtlarımı pis ediyor

Kanka sana bi yol anlatıcam şimdi bazen tutuo şimdi painte gir boş bi sayfa aç onu kaydet sonra onu fexplorer tarzı bi programla C:\System\Apps\Phone\OpLogo nun içine yapıştır cihazı aç kapa olmuş olması lazım silmek içinde aynı yere gel dosyyaı sil cihazı aç kapa
tabi bu yol sen cihaz bilgini wermediğin için Nokia sybian sistemine göre

baynefret' Alıntı:
gardaş senin tlf. kapamışlar
kayıt dışıymış

gardaşlar benim tlf(6600) tlf açıyorum 1 dk aralıklar kendi açılıp kapanıyor acaba sorunu nedir bi bilgiiniz warmı?

gardaş benim tlf(6600)kendi kendine açılıp kapanıyor sorun nedr sizce?

Cihazına her şey olmuş olabilir virüs girmiş olabilir yada yüklediğin bi program uyumsuz çıkmış we ondan dolayıda olabilir yada cihaz kendini bi sorundan dolayı kilitlemişde olabilir bu soruna nasıl bi cevap arıosun ki?

spawn313' Alıntı:
slmlar arkadaşlar. bende 6630 var. pc ye bagladıgım zaman pc suite baglandı olarak gösterio ama dosyalara erişemiorum... pc suite i açıorum nokia 6630 yasıo, tıkladıgım zaman işlem tamamlanamadı die bi msj verio bana. foruma baktım biras ama bulamadım. daha önceden sorulduysa kısmayın bana:D yardımcı olursanıs sevinirim.. teşekkürler....

bi pc suite kaldır res at pc ye sonra kur res at 6630da res at bide öle dene bakam.

ibrahim456' Alıntı:
arkdaşlar bende bi 256lık hafıza kartı var kart readerımda var karta bişeyler atıyorum bilgisayarımda gösteriyo telefonda göstermiyo (telefon 6600) telefonda hafızayı kaplıyo yalnız. Bunun nedeni nedir ? ben buralardayım cevabını verirseniz çok sevinirim plzzzz

Kanka aynı sorun bendede oldu pc hafıza sistemi ile tel hafıza sistemi aynı değil ondana kaynaklanan bişi bendede pc attım kartta kart 1 saat sonra kapandı ne pcden erişebiliom şimdi nede tel kart elimde patladı. Sistem derken fat32 davası falan varya o işte

flamex' Alıntı:
benim sorunumda 7610 tel.ime yüklediğim java oyunları silemiyorum?
nasıl siliceğim hakkında yardım edebilirsen sevinirim...:sigara:

kanka fexplorer tarzı bi programla tel gizli dosyalarına gir ordan oyunla iligili olan iismleri tek tek bul sil bi sorun oluşmuo bendede oluo bazen bu sorun ölelikle kurtuluorum

24Dabler' Alıntı:
saygılı sevgili pek değerli arkadaşlarım

6600 aldım almaz olaydım şu anda bu satırları yazarken terler dökülüyor alnımdan çok acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 6600 ı hani o *kare 7370 midir nedir var ya öyle yaptım telefon kapandı şimdi açıyorum NOKIA yazısı yanıp yanıp sönüyor iki üç kere telefon kapanıyor BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR babam duysa kesecek beni ya o kadar harçlık biriktirdik aldık olanlara bakın yardımlarınızı bekliyorum

kanka format atmayı denedin mi? Denemediysen bi dene derim olmadı gene yaz bi bakalım

delifisekselcuk' Alıntı:
Kanka avea hattını başka bi cihaza tak mesela 6600 ona yeni ayarlar gelcektir sonrada kendi cihazına tak gene ayarlar gelcektir bende avea yok ama arkiler öle yapıo bi söleyeyim dedim dene ama sen bi (AVEA oto olarak cihaz bilgilerini alıo ve hemen ayar yolluo)

Kanka yazılımla ilgili bişi olabilir yada kapakta bi noktada parçalanma yada fazlalık olabilir bu makina üretimleri biliosun bi hata olabilir sen onu başta burda sorun çözmeye çalışıcana bi nokia servisine götür derim. Olmadı burda bi şekilde sorun çözmeye çalışalım

Kanka cihaza format atmayı denedin mi? Bide formatsız bi yol daha war buda bazen çalışıo cihazı açıcan o şekilde hata wermeye başlıcak bataryayı çıkar we 1 saat takma saat falan gidicek takdığındada bazen açılıo genellikle 6600 tuto bu yol. Bide yeni prog mı yükledin yoksa bluetootun mu açıktı? Bluetoot açıksa wirüs diecem ama hemen ön yargıda bulunmak istemem. Prog'sa tel la uyumsuz çalıştığından yada zararlı bi yazılım olduğundan dolayıda olabilir.

Kanka benim bildiğim kadarıyla formatsız bi çaresi yok onun onun için m-cüzdan yaa başkalrı bilgilerine ulaşamsın die sen gene format atıcan bu gidişle :(

açılışta otomatik başlamasını istediğin programın içine kendisini atmışsın heralde yada program bişi tam başlatamıo ondan sen başlat gibi uyarı werio olabilirde

sim kart okuyucusu bozulmuş olabilir hemen kapamışlar gibi bi yargıda bulunmak yanlış bence bence onu tel tamircisine götür göster o sana kesin bi bilgi werir ama bence bozulmuş

Yardım olamda sende pek eksik yazmışsın sorunu cihaz ne? onuda yazarsan bi ilgilenem

Kanka tam emin değilim ama ayarlardan bi yol tarif edicem denesene belki yardımcı olabilirim
Ayarlar > arama engelleme > seçenek > Tüm engellemeleri kaldır > şifren > ok

bunu bi yap bakam nolcak?

Kanka sana bi yol anlatıcam şimdi bazen tutuo şimdi painte gir boş bi sayfa aç onu kaydet sonra onu fexplorer tarzı bi programla C:\System\Apps\Phone\OpLogo nun içine yapıştır cihazı aç kapa olmuş olması lazım silmek içinde aynı yere gel dosyyaı sil cihazı aç kapa
tabi bu yol sen cihaz bilgini wermediğin için Nokia sybian sistemine göre

Cihazına her şey olmuş olabilir virüs girmiş olabilir yada yüklediğin bi program uyumsuz çıkmış we ondan dolayıda olabilir yada cihaz kendini bi sorundan dolayı kilitlemişde olabilir bu soruna nasıl bi cevap arıosun ki?

bi pc suite kaldır res at pc ye sonra kur res at 6630da res at bide öle dene bakam.

Kanka aynı sorun bendede oldu pc hafıza sistemi ile tel hafıza sistemi aynı değil ondana kaynaklanan bişi bendede pc attım kartta kart 1 saat sonra kapandı ne pcden erişebiliom şimdi nede tel kart elimde patladı. Sistem derken fat32 davası falan varya o işte

kanka fexplorer tarzı bi programla tel gizli dosyalarına gir ordan oyunla iligili olan iismleri tek tek bul sil bi sorun oluşmuo bendede oluo bazen bu sorun ölelikle kurtuluorum

kanka format atmayı denedin mi? Denemediysen bi dene derim olmadı gene yaz bi bakalım

Elimden geldiğince bildiğimce yardımcı olmaya çalıştım bi hatam warsa affola yada tam net cevabı bilen warsa eklesin lütfen biligilerimle bu kadar oluo mazur görün
:hhman:

arkadaşlar yorumlarınız için tşk... sanırım k790i yada n73 bunlardan birini alacam... n73 de fiyatı baya bir ucuk... neyse iyi forumlar arkadaşlar...

baba benım 3310 war ıkıncı hat ıcın kullanıcam telefonu acıorum 1 dk sonra sım kart engellendı dıo neden sence pm atarsan sewınırım

aceleye gerek yok 2007 i bekle şuan kullanılan cepler senin isteğini yerine gitirmez yakında n95 piyasada

yaww kankalar benim 256 lık bi hafızı kartı var bunda sildiğimiz dosyaları (resim msj video ) geri getirme olayı varmı?? Allah için söliyim yardım başlığında 24 sayfa var hepsine tek tek bakıp daha önce soran oldumu bilmiyorum sonra kızmayın bana :D

aLeMCi__' Alıntı:
yaww kankalar benim 256 lık bi hafızı kartı var bunda sildiğimiz dosyaları (resim msj video ) geri getirme olayı varmı?? Allah için söliyim yardım başlığında 24 sayfa var hepsine tek tek bakıp daha önce soran oldumu bilmiyorum sonra kızmayın bana :D

Kanka download bölünmlerine bak resimler falan kurtulu heralde ama tam olarak ne kadarı onu bilmiom download bölümlerini araştırırsan çok kolay bulursun

stormyman' Alıntı:
baba benım 3310 war ıkıncı hat ıcın kullanıcam telefonu acıorum 1 dk sonra sım kart engellendı dıo neden sence pm atarsan sewınırım

Kanka bi telciye göster simkart okuyucu yuvası oksitlenmiş olabilir onlar halederler olmadı bi elektronikçi tamircisine götür ordada temizletebilirsin öle masraflı bişi değil bu temizletme su gibi bişi onunla silicek o okuyucu uçlarını ama bi telciyede götür olmadı

cevap

aLeMCi__' Alıntı:

Eger hafıza kartının herhangi bir yazılım ile veya birbaska sekilde yedegini almadıysan gitti
zannetmiyorum geri gettirebileceginizi..
İİYİ FORUMLAR..

delifisekselcuk' Alıntı:
Kanka download bölünmlerine bak resimler falan kurtulu heralde ama tam olarak ne kadarı onu bilmiom download bölümlerini araştırırsan çok kolay bulursun

saolasın kanka bakem bi

N i h i L' Alıntı:
Eger hafıza kartının herhangi bir yazılım ile veya birbaska sekilde yedegini almadıysan gitti
zannetmiyorum geri gettirebileceginizi..
İİYİ FORUMLAR..

almadım yaa 1000 e yakın msj gitti ona içim yanıyor neyse saolun arkadaşlar

kardesim en iyisi n91 biraz fiyatı tuzlu ama 10 numara telefon

Ericsson kamerası daha iyi çekiyor..Sony konuşturmuş ustalığını..Mp3 leri de harika çalıyor alırsan pişman olmaz farkı açıkca görürsün

bence müzik ve kullanım avantajı istiyorsan n91 al derim 4 gb a kadar hafıza wlan kablosuz bağlantı gibi özlelikle istanbulun çoğu yerinde var kablosuz bağlantı oturduğun yerden internet mp3 indirebilirsin ayrıca standart kulaklık la da kullanabilir bu telefonu benim param olsa hemen alırım şimdilik 6630 kullnıyorum ama bence n91 al özellikle müzik istiyorsan

valla nokia serisinin müzik olayını dinlemedim.. ama komşumda sony w810i var müzik olayı harbi konuşuyor yani... ama video kayıt olayını pek beğenmedim normal bir camera gibi çekim yapmıyor görüntüde esneme var netliğine birşey demiyorum gayet net görüntü... samsung d900 ün görüntüsü süper mesela göreniniz varmı bilmiyorum benim hoşuma gitti doğrusu... ama o telefonunda bir çok eksiği var... benim görüşüm tabi...

Geri