Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Motorola C980 Usb Driver.......

:eek: arkadaşlar motorola C980 usb driverini arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim..:eek:

arkadaşlar yardım lütfenn cep msn hakkında

3230 TELEFONUMA MSN YÜKLEMEK İSTİYORUM... AMA Bİ YERDE YANLIŞ YAPIYORUMM HATTIMDA AVEA YAPMAM GEREKENLERİ SIRASIYLA BİLEN BANA YAZABİLİRMİ???????????:Sopa

İLk Önce Arama Yapman Gerek..

BiLdiqim KadarıyLa CepteMsn Programı Mewcut Forumda..

Daha Sonra Programı İndiriorsun.. TeLefonuna KuruLumu Yapıorsun.. KuruLumdan

Sonra Proqram YönLendirior Zaten Seni...

6230i için java programları var ama simbianlardaki gibi pek güzel program yok ben de 6230i kullanıyorum birkaç java programı var ing-tür tür-ing sözlük cepvakit gibi birkaç da oyun var ha bir de sis dosyalarını java dosyalrına çeviren program varmış onu daha denemedim linkini vereyim.
sis to jar
http://www.hemenpaylas.com/download/843867/ZipZag_1.73.rar.html

www.getjar.com adresinden de 6230i için program ve oyun var bir bak

birkaç tane de sözlük ve bazı program 6230i için
http://d.turboupload.com/d/1006346/6230i_oyun_ve_prog.rar.html

nokia 6630 tam ekran fotograf cekme???

6630 da tam ekran foto cekme programı var mı yardım edermsniz

Ancak yenisini bulursan kurtarırsın.Ölmüşle olmuşa çare yoktur:

Arkadaşım ben 3230 da cepte msn programını kullanıyorum ama turkcell hatta.Ben telsimde denedim ama olmadı avea da çalışıyo mu bilmyom.

Bu arada telefonunun gprs ayarlarının yapılmış olması lazım.

:eek:ut: dostum valla bu motorolaların usb olayı çok sakat ben E365i driverıyla bile kuramadım . V190 bulursam atacam ben sana........:sigara:

Yardım Edebilirmisiniz...

6630 telefonum sadece tek bi hat kabul ediyo..başka hat taktığım zaman sim kartı yerleştirin yazıyo...bunu düzeltebilirmiyim

ewet ya aynı dert bendede var bu telefona mp3den başka hiç bişey yüklenmiyomu arkadaşlar biri yardımcı olsun bize wma formatındaki müzik dosyalarını dahi açamıyor bu kadar aciz bi telfn değil biliyodum ben bunu bilenler bildiklerini bizimlede paylaşırsa sevinirim

Bir Program Var!

HAIR STYL PRO.SUNUN 3230 DA ÇALIŞAN VERSİYONUNU BULABİLİRMİSİNİZ.6600 DA ÇALIŞIYOR.AMA BENDE DEĞİL NASIL YAPACAZ!?ÇOK İSTİYORUM BU PROYU!ŞİMDİDEN TEŞK.:cool:

sıemens güvenlik kodu kırma

arkadaşlar siemens telefonların güvenlik kodunu nasıl kırabilirim bilen varmı lütfen cevap yazın....:hhman:

dostum siemens müşteri hizmetlerini ara orda yardımcı olurlar senden imei numarasını istiyolar veriyorsun sona sana bi kod veriyolar onu giriyon güvenlik kodunu siiyo siemens müşteri hizmetleri : 0216 459 98 98 ;)

Aynısı benım başıma geldi.Bı kod var.ben bi yere yazmıstım o kodu ama kımbilir şimdi nerelerde :) Onun ıcın sen en ıyısı muşteri hizmetlerini ara.Zaten HEmen kodu ordan alabiliyorsun .BEn defalarca Aldım .SAygıLAr

Pc suite programını kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesinde simgesi vardır. Kabloyu bilgisayara ve telefona takınca telefonun ekranında veri transfer modu yazar "kabul et" ve "reddet" yazıları çıkar. "reddet" yazısının altındaki düğmeye basacaksın. Şimdi ekranın sağ alt köşesinde yeni donanım bulundu yazar ve yüklemeye başlar en sonunda pc suitin simgesinin üzerine fareyi getirince noki 6230i bağlandı yazar. veya ilk defa çalıştığında bağlantı sihirbazı açılır ordan bağlantı seçeneği seçilir. pc suite simgesine sağ klik yaparak uygulama yükle seçeneği seçilir. sağ tarafta telefondaki uygulamalar görünür. Pc suite oyunların bulunduğu klasörü görmez oyunları göremezsiniz bilgisayardan. koleksiyonlar klasörü görünür burdaki uygulamalar görünür. Sol tarafta yükleyeceğin oyun veya programı seçip yükle düğmesi var ok işareti ona tıklayarak yükleyebilirsin. oyunlar koleksiyonlar klasörüne yüklenir. oyunlar klasörüne yüklenmez. sonuçta aynı hafıza kullanıldığı için farketmez. koleksiyonlar klasörüne yüklersiniz oyunları.

Bir de mobil media browser programı var onun 3.0 versiyonu 6230i yi tanır. programı kurup çalıştırdıktan sonra telefona kabloyu takın yine veri transferini reddedin. eğer pc suite yüklü değilse yeni donanım bulundu sihirbazı açılır. ona iptal deyip pencereyi açacaksın. bir süre sonra program telefonu görür. görmezse bağlantı seçeneğinden kablo bağlantısını seçerek dku 5 mi 2 mi tam hatırlayamadım usb li olanı seçin. altta telefon görünür. bağlantı yapıldıktan sonra sol tarafta games klasörünü tıklatın sağ tarafta telefondaki oyunlar görünür yükleyeceğiniz oyunları seçip sağ taraftakilerin yanına sürükleyip bırakın öyle yüklenir.

pc suite programını birkaç değişik verisyonu var bazıları deişik olabilir. bir şekilde bağlantı yapıldıktan sonra "uygulama yükle" simgesini bulup ordan anlattığım gibi yükleyebilirsiniz.

Resimde daha iyi anlaşılır.

i138208_6230ii.JPG

d520 icin radyo var mı

d520 ıcın radyo arıyorum bılen bulan kullanan varsa bı yardım etsın

bende cx-70 var
bilgisayara kurmak için programını aldım
program yanlış sanırsam.
programı nereden bulaiblirim .
tüm neti aradım bulamadım. :ter:
son umudum burası :(
kabloda da

gs-ac101
s
cx70

yazıyor.

slmlar arkadaşlar. bende 6630 var. pc ye bagladıgım zaman pc suite baglandı olarak gösterio ama dosyalara erişemiorum... pc suite i açıorum nokia 6630 yasıo, tıkladıgım zaman işlem tamamlanamadı die bi msj verio bana. foruma baktım biras ama bulamadım. daha önceden sorulduysa kısmayın bana:D yardımcı olursanıs sevinirim.. teşekkürler....

Geri