Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N serisine gerek varmı sen bılırsın cok luxe kacıor bence
normal bır telefon ıstıosan benımkını al
nokia 6670 0 ı 470 lıra
n 70 guzel ama bence o kadar para etmezz..
cok cok bole abartılı fazla ozellıklerı yok yanı.kara senın.
sımdı
sole
blututda bı eskı versıon yani eski tip blututlar var birde yeni modellere farklı cins bluttut ekliorlar hatta kızıl ötesi olmayan telefondaki blutut ile kızıl ötesi olan telefondaki blutut aynı olmuyor farklı farklı telefonlarda dene olacagını gorursun
yine olmazsa teknik servise gotur derim.
ya da format at.. :d
saolun ama şimdi bana babam alacak iyi bişey aldırmam lazım çünkü bidaha deyişmek istemiyorum ileriye dönük bi tel bakıyorum aklımdan bu telefonlar geçdi sizin kararınız hiç birimi arkadaşlar tsk
arkadaşım bende nokia 6230i var fakat bir türlü msn yukleyemedim bluetooth bağlantısında applications menusu belirmiyo kablo bağlantısındada nokıa pc suıt olmasına rağman (6230i uyumsuz bağlandı ) diyo ve mp3 atmaktan baska hiçbise yapamıyorum bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım edersen sevinirim...
yanlız k750i liyle aynı sayılır w800i 250 ytl fark var deyermi sence w800i yi almak .mp3 çaları var alırsak 12 lik kartıda olur aynı kapasiteye sahip olur sence deyermi ilgin için tşk birader..
Kardes Bende N90 War Aliyosan Ben Nokya Al Derim çunku Her Turlu Saglam Bi Makina Baska Bi Markaya Bakma Ben Derim
N72 Alinabilicek Saglam Bi Makina Bence
n72 aslında olabilir ama şimdi abi tel alıyoruz biz alınca fiyatı düşüyo hemen anlamıyomki bu tel işide dijital makinaya döndü her ay telefon çıkıyo adamda saşırıyo telefon bişey deyilde aldıyın deyere satamıyon yarısına anca zarar bende istiyomki hem zarar etmicem hemde güzül telfon aliyim bak k750i düşmüyo fiyat hep aynı . ama n72 araştırıyim kullanan varsa onlardan belki alırım ginede tşk ederim saol fikrin için
Bana Yurt Disindan Telefon Geldi Faturasi Ile Turkcell Extra Merkezine Kayit Altina Alindi Ben Bu Telefonu 6 Yakin Kullandim Bir Gun Bana Mesaj Geldi Telefonun Kayitdisidir Kapanacaktir Diye Ve Kapandi Turkceli 50 Defa Aradim Tamam Kayit Altina Alinmis Diyor Ama Tk Dan Kaynaklanana Bir Sorun Var Dediler Tk Ariyorum Biz Karisamiyoruz Diyorlar Kaldim Arada Telefon Ucuz Bisi Olsa Umrumda Değil Nokia6681 Bu Kayit Disi Tel Ile Ilgili Bisi Bilen Varmi Bu Telefonu Imei Numarasi Gegismezmi
vallaha bildiyim kadarıyla 14 aralıkda tüm kaçak tel ler kapanacakmış ama bi uygulama yaparlarsa 5 ytl üçretle olur ama senin telefon daha iflaha olmaz çünkü kapanan telefonlar açılmıyomuş çöpe at şansın yokmuş kardeş ....