Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
psiloc screen saver yardım

psıloc screen saver ve psiloc eprofıles yukledım ama bı ara telefonuma bı bakıyorum nokıanın orjınal tarıhlı saatlı ekran koruyucusu gorunuyo ekranda ben de uyuz oluyrm ne yapmam lazım bı yardım lutfen

psıloc screen saver ve psiloc eprofıles yukledım ama bı ara telefonuma bı bakıyorum nokıanın orjınal tarıhlı saatlı ekran koruyucusu gorunuyo ekranda ben de uyuz oluyrm ne yapmam lazım bı yardım lutfen

bluesoleil programını dene bu sitede veya forumneuroda bulabilirsin

allah aşkına 7610 için unistaller programı

Arkadaşlar 7610 için bir Uninstaller programı bilen varsa lütfen paylaşsın. Çünkü yüklenen bazı programları mahalesef 7610'un içindeki yönetici göremiyor ve sonuç olarak da silemiyor. Varmıdır böyle bir program çünkü kurtulmam gereken bi çok program var ama hiç birini silemiyorum. ve kafayı yemek üzereyim. :mad: Forumda arattım ama böyle bi program bulamadım herkeze yardımları için şimdiden teşekkür ederim.

flood yapmış gibi olucak ama kimse cevap yazmamış öğlenden beri tekrar ediyorum arkadaşlar çok acil uninstaller programı lazım bana 7610 için yokmu böle bi pro bilen yaaahuuuu :eek:ut:

n72 super bşi bnce nokianın sitesinden ozellklerine bak ark. aldı yeni supr bşi

Motorola L7 Hakkinda

arkadaşlar ben L7 almak için fiyatları sorarken bir telefoncu bana bu serinin arızalı olduğunu söyledi kullananınız yada bileniniz var mı bu idda doğrumu ona göre alıcam yardımcı olursanız sevinirim

bende nokia 6230i telefon var telefonuma opera mini 2.0 programını yükledim programı açıp bir siteye girmek istediğimde ''gprs bağlantı yok'' diyor her ayarı denedim fakat yine aynı sorunu veriyor acil yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

çok Acil Yardim Lütfen

benim telefon sık sık hata vermeye başladı(screen saver vb..) ve bluetooth da açılmıyo sebebi ne olabilir lütfen çok acele yardım edin

arkadaslar bende tel alacağım 800 milyona fln tavsiye edeceğiniz tel varmı w800i iyi diyorlar

iyide o prg da dosyaları mesaj olarak atıyor uygulama kuramıyoruz o yuzden :(

öle program oldunu sanmıym sen tele format at gider onlar kare 7370kare yap silinir onlar .

akıl danışıyorum...samsung E900 mü,nokia 6280 mi???

samsung E900 mü,nokia 6280 mi???

Geri