Call OF Duty MoDeRn WaRFare 2 - Razor1911 | HH & RS & HF |

arkdaslar ben tum partları indirdim isoları cıkardım ve daemon tools ile 2 disk olusturdum 1. ye iso1 2. ye iso2 yi atıp kurulumu gerçekleştirdim ancak oyunu acan exe gelmedi hatam varsa nerdedir ?

eline sağlık dai ama toplam 77 part galiba ama 100 mbtan 7700mb eder.ben daha bugün aldım oyunu 11 gb seninki nasıl 7700mb anlamadım:eek:

eline sağlık dai ama toplam 77 part galiba ama 100 mbtan 7700mb eder.ben daha bugün aldım oyunu 11 gb seninki nasıl 7700mb anlamadım:eek:

ToPLaMda 116 PaRT 11.6 GiGaßyte Oyun Ana Sayfaya ßakarSaN LiNKLerden anLarsan DVD 1 DVD 2 OLarak PayLaşmışım..

oyunu kurdum ama ekranda ki menü yazıları belli olmuyor mausu gezdirirken siyah cizgiler var.yani ne start ne exit nede baska yazı ekranda ne oldugu belli olmayan renk karısımları .. bunu cözümü nedir yardım arkadaslar

ToPLaMda 116 PaRT 11.6 GiGaßyte Oyun Ana Sayfaya ßakarSaN LiNKLerden anLarsan DVD 1 DVD 2 OLarak PayLaşmışım..

dai okadar çok link varki saymadım madness 77 part demiş o yüzden saymadım.bide known şu upload sitesi olarak mediafire ı alternatif olarak kullansan okdar çok kişi sevinecek ki.ben free rapid kullanıcısıyım ama usdownloader la silinmiş uyarısı veriyo.rapid sunucuları kapatıyo yada doluyo bizaman sonra.mediafire yüklesen millet onar onar hatta 20şer 20şer indirir.ne bekleme nede başka bişi var.benim net hızlı olsa alternatif upload yapıcam fakat 1mpbs internet ile çok zor...

eyv. daha yeni indirdim kurmayı deniyorum. saçma bi soru olacak ama product numberi bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

Known okumadan teşekkür ediyosun anlaşılan mesajlara :) birde ilgililenip cevap versen cok daha sevindirici olur :D

Known okumadan teşekkür ediyosun anlaşılan mesajlara :) birde ilgililenip cevap versen cok daha sevindirici olur :D

Oyun Razor Neyi iLe iLgiLenicem merak ediyorum.

Herşeyi devLetten ßekLiyorsunuz..

bitirdim oyunuda bunun 3.sü'de makarov içinmi çıkıcak acaba. cod5 gibi bi fiyaskodan sonra süper geldi ellerine sağlık known

Oyun Razor Neyi iLe iLgiLenicem merak ediyorum.

Herşeyi devLetten ßekLiyorsunuz..

eyvallah devlethanım senden değil kurabilen arkadaşlardan yardım beklerdik aslında mesela oyun keyini nasıl geçeceğimize veya oyunun kurulumuyla ilgili basit bir yol olup olmadığına dair

eyvallah devlethanım senden değil kurabilen arkadaşlardan yardım beklerdik aslında mesela oyun keyini nasıl geçeceğimize veya oyunun kurulumuyla ilgili basit bir yol olup olmadığına dair

burdaki link'leri indirdiysen serial istemez kardeş razor kurmak için kendi programını kullanmış sen nerde kaldığını resimle göster yardımcı olalım

oyunu kurdum ama ekranda ki menü yazıları belli olmuyor mausu gezdirirken siyah cizgiler var.yani ne start ne exit nede baska yazı ekranda ne oldugu belli olmayan renk karısımları .. bunu cözümü nedir yardım arkadaslar

ekran kartını guncelle duzelecektır

arkadaşlar bende ati x1600 var kaldırır mı bilginiz var mı ?

buraya resım nasıl koyuyoruz kuramıyanlr icin resımlı anlatımı koymak ıstıyorum

beyler kuramayanlar için söylemek istiyorum olayı çözdüm dediklerimi adım adım yapınız...

1-dvd1 ve dvd2 partlarnı indirdiniz.
2-dvd1 in partlarını winrar ile dosyaya çıkardınız. aynı işlemi dvd2 nin partları içinde yaptınız.
3-dvd1 in içine girin ve sonu 001 olan dosyaya çift tıklayın ve listeden program seçi işaretleyin. seçiceğiniz program winrar ve tamam diyince karşınıza winrarın sayfası gelicek ve altta iso uzantılı dosyayı göreceksiniz. ona tıklayın ve üstte dizine çıkar diyin ve masaüstüne bi dosya açın onun içine çıkartın. aynı işlemi dvd2 nin içindeki 001 ile biten dosya içinde yapın.
4-masa üstünde oluşturduğunuz dosyada 2 tane iso uzantılı dosyanız olucak bunları sırayla daemon tools ileaçın ve yükleyin.

beyler kuramayanlar için söylemek istiyorum olayı çözdüm dediklerimi adım adım yapınız...

1-dvd1 ve dvd2 partlarnı indirdiniz.
2-dvd1 in partlarını winrar ile dosyaya çıkardınız. aynı işlemi dvd2 nin partları içinde yaptınız.
3-dvd1 in içine girin ve sonu 001 olan dosyaya çift tıklayın ve listeden program seçi işaretleyin. seçiceğiniz program winrar ve tamam diyince karşınıza winrarın sayfası gelicek ve altta iso uzantılı dosyayı göreceksiniz. ona tıklayın ve üstte dizine çıkar diyin ve masaüstüne bi dosya açın onun içine çıkartın. aynı işlemi dvd2 nin içindeki 001 ile biten dosya içinde yapın.
4-masa üstünde oluşturduğunuz dosyada 2 tane iso uzantılı dosyanız olucak bunları sırayla daemon tools ileaçın ve yükleyin.

kardeş çok güzel anlatmışsın.bunu da yapamazlarsa bilgisayarın fişini çekip gitsinler birdaha bilgisayara hiç ellemesinler...sayende bende birşey öğrendim teşkkürler benim için bu konuyu paylaşan arkadaş kadar değerli birşey anlatmışsın sağolun ikinizde.... Bu arada 2 gün rapidi seriye bağladım öyle indirdim... hiçbir problem yok partlarda isoyu çıkarana kadar ama daha yüklemedim....

Geri