Call OF Duty MoDeRn WaRFare 2 - Razor1911 | HH & RS & HF |

Arkadaslar dvd1 ve iyi indirdim winrar lada acim ama dvd 1 den ayri 84 parca cikti uzantilari beli degil deomntolls lada :) calisabilecek bir uzanti degil 7gb bence rapidinize ve zamaniniza yazik

aca bilen varsa birzahmet anlatsin da bosa gitmesin 7 gb

yoksa bosu bosuna ugrastigimizin aynasidir

know teşekkürrü bir borc bilirim oyun acıldı hıc bır sorun yok arkadaslar allah uploadlarına zeval vermesın benımde download larıma herkese kolay gelsın su anda left4dead ındırıyorum onuda test edıcem tesekkurler

NE Yazmış Okudun mu ? Oyun için yapıLan yorumLarı ßir oku. Nerde Hata Var ? Oyun Razor hata oLması imkansız. Varsada Hata sendedir. ßuda kaçınILmaz.. emege saygıLı oLun..

arkadaslar oyunun ılk dvd sı 8.3 gb 2 dvd 3.5 gb oyunu tamamen ındırdıkten sonra ıso ıle ben ugrasamam dıyenler ıcın 2. dvd yı 1. dvd klasorune atın daha sonra oyunu kuruluma baslayın oyun kurulduktan sonra razor klasorundekı dosyarın tamanını c: programfıles ıcındekı calloff klasorune dırek atın baskada bısı yapmanıza gerek yok buda oyun calısmıyo dıyenlere nıtelıklı pasham KnowN artık kımse bu oyun calısmıyor dıye dıl uzatamaz herkese tesekkurler

373094b30bbd43187040c5369eaa55a4.jpg
bitti
f411d80eaa43eb08ca6050234f277b9a.jpg
son sahne
02bfd1676c8a671c5b7e675cbf693fd0.jpg
inanmanyalanlara

walla neye yazdirisan yazdir olmaz kardes bir kere partlar halinde önce birlesmesi lazim ama nasil :)

NE Yazmış Okudun mu ? Oyun için yapıLan yorumLarı ßir oku. Nerde Hata Var ? Oyun Razor hata oLması imkansız. Varsada Hata sendedir. ßuda kaçınILmaz.. emege saygıLı oLun..

cok hos ne yazdigini okuyorum ilk defa rapidle dosya acmiyorum ilk defa da iso uzantili bir program görüyor degilim indirdim acitim diyorum ilk dvd 84 parca halinda yalanmi söyleyeyim ha yok tesekür etmemi istiyorsanniz hemn edeyim
10gb lik lüzümsüz bilgi injdirdigim icin tesekür ederim

biride cikip sen bu isten anlamiyorsun diyebilir ok nick imi googlede arayin belki bilgi edinirsiniz

bu oyun bende calismadi indirdim resimlerinide yükleyeyim

dostum oncelıkle o rardan cıkardıgın dosyalar rıp seklındede sayılır onlarında ılk dosyasını winrar ile ac daha sonra ıcınde ıso dosyasını goruceksın wınrar ın ıcersınden ısoyu dısarı cıkarıcaksın daha once hıc boyle bısı yapmadıgın barız bellı tam anlamı ıle cozum bulamadan kımseye camur atmaya kalkısma aynı ıslemlerı ben yaptım resımlerı ben koydum oraya oyun calısıyor dosyalarda bı sorun yok kardes tek sorun senın dosyaları tam anlamı ıle acıp ıso dosyasını cıkartamaman hersey bundan ıbaret:hhmencool:
4c3b45e6ee2d678fedd1e4ef8053dfb2.jpg

artık ben daha ne yapayım ısodan cıkmıs halınıde gosterıyorum resımdekı klasor setup klasorudur 1.ve 2. dvd bırlestırılıp tek klasor yapılmıstır.:glare:

Lutfen bana yardimci olun hatam şu ben steam ilk cıktıgı gun indirdim kurması zor oldu ama kurabildm ama olmadı sonra skidrowlu olani indirdm oda olmadı sonra razoru indirdim onu kurdm ondanda aynı hata Hatamsa şu oyunu açılıyor ama menu de ve oyunda yazılar cok kotu gozukmuyor abuk sabuk şekilde hep kayıyor Resimde etiketilym internetim hizli oldugu icin indirebildm ama hepsinde ayni sorun kafayi yiycem oyun calısıyor ama yazılar boyle olnca zevki cıkmıyor yardmcı olursanız cok sevinirm iyi forumlar.
95391c233e491c3e66be8aa5ce80374b.jpg

makınenın ozellıklerını ogrene bılırmıyım benım resımde gordugum yuklemeden degılde ekran kartı yada ram ın yetersız kalısından boyle gorundugu sıstemını bır ogrenırsem daha ıyı olur

Hmm 2 gb ram dell insprion e1705 laptop ati x1400 256 mb ekran kartı windows xp media center 1.73 ghz intel duo ama oyun çalışıyor yani ilk bolumu oynadım baya hic donma yok birşey yok hic takılmadı grafikte gzldi ama sadece yazılar boyle o sinirimi bozdu

shaddi sorununa çözüm bulabildinmi aynı sorun bendede oldu benim pc 3,5 ram 3,00 ghz 1 gb x1550 ati falan ama bendede aynı sorunu verdi

Yok kardes bulamdm dedigim gibi tum versiyonlari birer sıra indirdim ama boyle oldu anlamdm oyun calısıyor donmadan ilk bolumu oynadm fln ama yazılar boyle olnca gorevlerdn fln birşey anlaşılmıyor

dostum oncelıkle o rardan cıkardıgın dosyalar rıp seklındede sayılır onlarında ılk dosyasını winrar ile ac daha sonra ıcınde ıso dosyasını goruceksın wınrar ın ıcersınden ısoyu dısarı cıkarıcaksın daha once hıc boyle bısı yapmadıgın barız bellı tam anlamı ıle cozum bulamadan kımseye camur atmaya kalkısma aynı ıslemlerı ben yaptım resımlerı ben koydum oraya oyun calısıyor dosyalarda bı sorun yok kardes tek sorun senın dosyaları tam anlamı ıle acıp ıso dosyasını cıkartamaman hersey bundan ıbaret:hhmencool:
4c3b45e6ee2d678fedd1e4ef8053dfb2.jpg

artık ben daha ne yapayım ısodan cıkmıs halınıde gosterıyorum resımdekı klasor setup klasorudur 1.ve 2. dvd bırlestırılıp tek klasor yapılmıstır.:glare:

KARDESIM COK GÜZEL ANLTMISIN ALLAH RAZI OLSUN

AMA BENDE RAR DAN CIKANLAR RIP DEGIL SFV-Datei UZATNTILI AYRICA

ayrica oyunu kopyaladigin sitenin reklami da cikiyor dosyadan ama iso yok

ben ce tesekür icin milletin vaktini tüketme

ha yok diyordan ben vodyoya cekeyim :) nerden kopyaladigini ve nasil olmadigini

SANIRIM HAKLISIN BEN BUSISI BILMIYORUM SEN SUNLAR RARDAN CIKARTIRP KURUKEN BIR VIDYA YAPSAN DA BIZDE GÖRESEK NASIL OLUYORMUS

MADEM 84 LINK RAR DOSAYASINI ACILIRKEN BIR GÖSTER BAKALIM KIM BILIYOR KIM BILMIYOR

cok hos ne yazdigini okuyorum ilk defa rapidle dosya acmiyorum ilk defa da iso uzantili bir program görüyor degilim indirdim acitim diyorum ilk dvd 84 parca halinda yalanmi söyleyeyim ha yok tesekür etmemi istiyorsanniz hemn edeyim
10gb lik lüzümsüz bilgi injdirdigim icin tesekür ederim

biride cikip sen bu isten anlamiyorsun diyebilir ok nick imi googlede arayin belki bilgi edinirsiniz

bu oyun bende calismadi indirdim resimlerinide yükleyeyim

KARDESIM COK GÜZEL ANLTMISIN ALLAH RAZI OLSUN

AMA BENDE RAR DAN CIKANLAR RIP DEGIL SFV-Datei UZATNTILI AYRICA

ayrica oyunu kopyaladigin sitenin reklami da cikiyor dosyadan ama iso yok

ben ce tesekür icin milletin vaktini tüketme

ha yok diyordan ben vodyoya cekeyim :) nerden kopyaladigini ve nasil olmadigini

SANIRIM HAKLISIN BEN BUSISI BILMIYORUM SEN SUNLAR RARDAN CIKARTIRP KURUKEN BIR VIDYA YAPSAN DA BIZDE GÖRESEK NASIL OLUYORMUS

MADEM 84 LINK RAR DOSAYASINI ACILIRKEN BIR GÖSTER BAKALIM KIM BILIYOR KIM BILMIYOR

svf dosyalarını sıldıgım ıcın sana vıdyo olarak gosteremıcem bu ısıde tesekkur ıcın yapmıyorum sana yardımcı olmak ıstemıstım cıkardıgın dosyanın ılk 00 ıcerıklı olanı bırlıkte ac dıyıp wınrar ıle ac wınrar da programı acıldıgında zaten rzr-mw2a.ıso seklınde goruceksın extart dıyıp ıstedıgın yere cıkar 1.dvd ıson dısarı cıkıcaktır daha sonra 2. dvd yede aynı ıslemı yaptıgında ısoları cıkarmıs olucaksın keske ılk basta sılmemıs olsaydım sana yenıden en bastan vıdeo ıle gosterırdım ama sanırım benım su anda soylemıs oldugumu dıger arkadaslar anlamıstır herzaman standart yapılan ıslemler bunlar tesekkure ıhtıyacım yok sadece yardım etmek amacım ama senın ıcın fesat ıse bunu bılemıcez konu gereksız yere uzuyor baskada bısı olmuyor tesekkurler

Kardeş farkndaym yoruyorz sni ama bi cozumu yokmu o kargasklgn arasından cozunurlugude degistirdm ama yinede degismedi :) tsk ediyorm simdiden

beyler bana bir aciliyetten yardım edebileek varmı acaba :S bendeki problem

oyunun alıştırma modunda full detayda aldıgım fps 120küsür ama göreve başladığımda ani fps düşüdleri oluyor anlık olsa neyse bu aşırı sık oluyor :S

sistemim
intel core2 duo 7200
2gb khingston 1066mhz ram
gıgabyte 8800 gts 512 ekran kartı yardımcı olabılecekler lutfen :S ?

İndirdim sorunsuz bi şekilde rarlı dosyalar açıp oyunu kurdum ve oynadım.

Emeğine sağlık teşekkürler.

maşallah zaman ayırıp ındırmek lazım ama zamaan yok )): tesekkurler

Geri