Call OF Duty MoDeRn WaRFare 2 - Razor1911 | HH & RS & HF |

:durdurun Biri Bizi Durdursun :durdurun

ne diyim yorum yoksüpersin . yalnız sen de bizi seviomusun :) ????

know pasham 1. dvd rapidshare 21.part da hata verıyor bılgıne 1. dvdyi indirdim kod un altındakı linklerdekı part21 hata verdı ama dırek tıkalmalı lınk calıstı bılgınıze sımdı dvd2 ye gectım arkadaslar oyunu yukleyınce bılgı verırım oyunu ındırmeye baslayı yarım saat oldu =)

arkadaslar oyunu ındırdım su anda rardan cıkarıyorum bilginize yukleyınce haber verıcem know pasham tekrar tesekkurler

sonunda buda oldu known hepten çıldırdı :) eline sağlık ya ama genede ben gidip satın alcam inmez bu ya

evet biri knownu ve tiesto yu durdursun

ya known tiesto bende 512 ram'lik ati x1550 var win 7 kurulu full güncel sistem ve driver ram ve işlemce tamamda ekran kartı kaldırırmı bu oyunu bide poweriso iş görmezmi sanal sürücü için illa demon tools mu olacak

Wovv Allah internet kablolarına zeval vermesin KnowN :) :)

know teşekkürrü bir borc bilirim oyun acıldı hıc bır sorun yok arkadaslar allah uploadlarına zeval vermesın benımde download larıma herkese kolay gelsın su anda left4dead ındırıyorum onuda test edıcem tesekkurler

PaRTLaRDa Ve Oyunda Sorun yoktur ;)

iyi OyunLar..

Ne desem az, eline sağlık

100 e birsey kalmamıs... :)))
en ıyısı oyun dvd sı satan bı dukkandan almak :))

emegine saglık ama abartmısısn... burdan ındırıp kurmaya baslayana kadar mıllet oyunu bıtırır :)))

trailer e gore guzel oyuna benziyor sagol paylasim icin

Arkadaslar dvd1 ve iyi indirdim winrar lada acim ama dvd 1 den ayri 84 parca cikti uzantilari beli degil deomntolls lada :) calisabilecek bir uzanti degil 7gb bence rapidinize ve zamaniniza yazik

aca bilen varsa birzahmet anlatsin da bosa gitmesin 7 gb

yoksa bosu bosuna ugrastigimizin aynasidir

paylaşım için teşekkürler.. buda iso uzantılı dimi dvdye yazdırıp yüklesekte olur...

o biiiiiiiiiiiir pislopat obirrrrrr arızaaaaaaaaaa o birrrrrrr upload machine o birrrrrrrrrrr knownnnn aga kalvyene sağlık süppersin

Geri