BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

ewt bu resmi geçen hafta derste tarih ögretmenimiz gösterdi ve bir metin okuduki bize, hem hocamız hemde biz gözyaşlarımızı tutamadık ruhları şad olsun

ruhları şad olsun dedelerimiz bağımsızlık için çarpıştılar yokluklara rağmen canla savaştılar

Vatanımız için neler yapıldığının anlatımlarının giderek artması beni çok mutlu ediyor. sanada teşekkürler resmi ve her türk evladında olan duygularını bizimle paylaştığın için

ben CANAKKALE liyim arkadaslar. bugun hala topragı eselediğinşzde kemikler mermiler hic bozulmamıs bedenleriyle sehitler cıkar topraktan ve efsaneleri anlatır kulagınıza ruzgar. atalarımızın neler basardıgını gormek için hepinizden istegim sudurki en az bir kere gelip gezin geliboluyu.ve anlayın turk olmanın ne demek oldugunu.kemiklerinize ve ruhunuza isleyecek duygularınız.
arkadasım paylasım için saol mukemmel bır resim.

kardes calısman icin tesekkür ederim

Onlar gibi bizimda varlığımız TÜRK varlığına seve seve armağan olsun...
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene...

Söze Gerek Varmı? Tek Kelime "Varlığımız Türk Varlığına Armagan Olsun" Baska Bir Söze Gerek Yok!

unutmayalım beyler çanakkale savaşı jöleli kafalarla blue jeanslerle kazanılmaz....

allah atalarımızı en yüksek mertebede ağırlasın.......onlar ölmedi taaaaaaaaaaaa içimizde yaşıyor...

çanakkale geçilmez adlı çizgi filmi duraksız izledim ve film bittiğinde yanaklarımdan yaş süzüldüğünü farkettim

Sizler gibi insanların var olması ,bu vatan toprağının her parçasında o şanlı bayrağın dalgalanması demek.Çağın gereği bilgisayarı böyle güzel amaçla kullandığın için sana en içten saygılarımı sunarım,sen ve senin gibi düşünen insanların çoğalması dileklerimle...

arkadasım sana bızzat tesekkur etmek ıstıorum gercekten cok duygulandım bnde senın gıbı su ankı basımızdakıler kendı hallerını dusunmek yerıne bırazz da bunları gorup watanları ıcın caba harcasınlar bu gune kadrkı butun sehıtlerımızın ruhları sad olsun...

ruhları şad olsun

sanada tessekkuır ederim blade dostum

Şu an biyle bi durum olsa ben şahsen düşünmeden giderim her ne pahasına olursa olsun, aynı zamanda benimle herkesin geliceğini düşünüyorum ama ya öyle olmazsa. Millet askere gitmeye korkuyo, savaşta ne yaparlar bilmiyorum. :(

ozanazy' Alıntı:
Şu an biyle bi durum olsa ben şahsen düşünmeden giderim her ne pahasına olursa olsun, aynı zamanda benimle herkesin geliceğini düşünüyorum ama ya öyle olmazsa. Millet askere gitmeye korkuyo, savaşta ne yaparlar bilmiyorum. :(
millet askerden kacmak için kolunu bacagını kırıyo sen ne diyon bunları birak birde savasa gidicekler :mad:

Bu Gerçekten çok Güzel Bir şey, Atalarimizin Vatanlari Için Neler Yaptiğini Genç Nesile Hatirlatmak, Yani Bizlere. Ne Düşündüğümü Kelimelerle Anlatmak Imkansiz Sadece Bir Teşekkürle Tasfir Edebilirim.
Teşekkürler

hani nerede resimi bulamıyorum cıldırıcam yardım lütfen

resimler bu domain için gözükmüyor. gören arkadaşlar nası görüyorsunuz yav???

Geri