BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

yaa dostlarım vatanımız- milletimiz ne zorlukladan geçmiş.

bunu bize farkettiren -hatırlatan- ve duygularını bizlerle paylaşan dostlar.

yüreklerimize sağlık.

şehitlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum...

arklar bazılarmız ( :( ) koyuyolar yazılarına; üzgün olmaya ne gerek
bence hiç birimiz bugün onlar için ağlamamalıyız çünkü onlar ellerinden gelenşn en iyisini deil;ellerinden gelmeyeninde üstünde kahramanlıklar yaptılar;eğer gözyaşı döküyorsak bunlar gururdan ve türk olduğumuzdandır.

AYRICA evine YERLİ MALI GİRMEMİŞ OLANLARA BU RESİME BİR KEZ DAHA BAKMALARINI TAVSİYE EDERİM..!

görmüştüm ama tekrar tekrar görmek bu vatanın bu günlere nasıl geldiğini bizlere defalarca hatırlatması açısından defalarca yine görebilirim unutmayalımki orda ölenlerin hepsi bizlerin anası, babası, bacısı unutmamak için her zaman bakılması gerekiyor şehitlerimizin ruhu şad olsun

bir arkadaşımla ne zaman konu savaşlardan ve şehitlerden açılsa... ikimiz de hep derdik ki.. olası bir durumda bu vatanın ilk nenehatunları biz olurduk buna kalıbımı basarım..

keşke herkes vatanını "yüreğini ortaya koyarak! sevse.. sağol dostum... biz de dolduk bu resimde :(

kardesim eline emeğine saglık cok güsek paylasım eyvalla.tanrım türkü korusun

Allah hepimize onlar kadar onurlu, onlar kadar şerefli, onlar kadar hayırlı, onlar kadar yürekli bir hayat nasip eylesin inşallah..!

Onları görüpte gururlanmamak, duygulanmamak, gözlerimizin dolmaması mümkün mü..?

Emeği geçen herkesin eline sağlık bizi onurlandırdığınız, gururlandırdığınız, duygulandırdığınız için..!

şimdi askerden kaçmak için çabalayan günümüz gençliği aklıma geldi

paylaşım için sağol

bende ispiyoncu kardeşime katılıorum yeter artık gençlerin kendini bilmemezliği

AKLIMIZI BAŞIMIZA ALALIM ! LÜTFEN !!!!

haa yazmayı unuttum

son teknolojiye sahip 7 düğevi taş atarak kovalayan göğsü iman dolu dedelerimizin ruhu için fatiha okumayı unutmayalım

cennete giden hiç kimse geri dönmek istemiyecek yalnızca şehitler dönmek isteyecek tekrar dünyaya dönelim ve tekrar şehit olalım diyecekler bunlar benim dedelerim o toprağın altında benimde dedem yatıyor allah ruhlarını şaad eylesin mekanları cennet olsun onları şehitlik makamına ulaştırsın allah onlardan razı olsun
...!

saol çok anlamlı bi paylaşım,ben de okulda çanakkele şehitleri die bi pano yapmıştım we bütün çanakkale şehitlerinin fotoğrafları we daha bi çok fotoğraf vardı hala orda,onları ne kadar ansak azdır arkadaşlar keşke onlardaki bu vatan sevgisi şimdide olsa insanların içinde,onları unutmayalım,onlara dualar gönderelim,ruhları şad olsun..

çok teşekkürler gerçekten çok duygulandım...tüm şehitlerimiz ruhları şad olsun...

Teşekkür ederim arkadasım bizim onlar için yapmamız gereken onları dualarımızdan eksik etmememiz ve çanakkale şehitliğine gidip bir fatiha okumamız gerekir.Daha nasib olmadı ama inşaallah gidceğimbir gün o şanlı şehitlerimizin yanına bende onlar gibi mücadele etmeyi vatanım için savaşmayı kanımı akıtmayı çok isterdim.allah onlardan çok razı olsun.

ya abi varya yemın edrım gozlerım doldu yaa ...
o sag taraftakı kısa askerımızın paltosunu , pantolonunu vve ayakkabılarını gordunuz mu ??
bı de kendı halımıze bakalım ... nerdeyse ıstedıgımız herseyımız var .. her gun ıcın ayrı gıyecekler kıyafetler.bir de onlara bakın. ama onların bu durmudan hıc de sıkayetlerı yokmus gıbı duruyorlar ..
cok sey anlatan bir resim .. sabah aksam bu askerlerımıze ve de sehıtlerımızee dua etmelıyız
eger onlar olmasaydı sımdı bu kadar rahat olmayacaktık ...
belkı bu ulkede bıle olmayacaktık ...
belkı de ingilizlerin somurgesı olarak . onların kolesı olarak yasayacaktık
bence halımıze sukur etmelıyız ..
( bu resıme bakınca aklıma gelen seylerı yazdım )

ruhları şad olsun sana da teşekkürler

Aziz Şehitlerimizin ruhu şad olsun...Yüreğim sızlamıyor diyen yalan söylüyor...
Vatan millet aşkı bu olsa gerek

man teşebbehe bi gavmin fehüve min hüv(kim başka bir kavme özenirse o o kavimdendir) peygamber efendimizin hadis-i şerifi

Geri