BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

Onlar bu VATAN için elinden geleni yaptı şimdi sıra bizde bizde yapmaya bakalım

M.Kemal Atatürk : " Ne yaptığıma değil Ne yapacağıma bakın

Onlar bu VATAN için elinden geleni yaptı şimdi sıra bizde bizde yapmaya bakalım

M.Kemal Atatürk : " Ne yaptığıma değil Ne yapacağıma bakın"

arkadaşlar gerçekten çoooooook acı

Toprakları toprak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa VATANDIR...

resimleri imageshack.us'tan imagestr'ye aldım
şimdi hackhell.com'dan girenler için kurbaga yok

....

kardeş eyw öncelıkle boyle bısey koydugun ıcın sana cok tesekkur ederımm...turk genclugı bunu gorupte ne yaptıklarını dusunsunlerr bızde bu zamane genclıgı buu wurdun duymazlık oldukcaa bir hallt yapamayızz özentılık yapıcaksak boyle sehıtt turklere ozenmemız lazım kardess ellerıne saglık tekrardan tesekkurer [yasasın ey buyuk turk ordusu... sehıtler olmezz...

kardeş bu resim neredeyse tüm askeri birliklerin duvarlarında asılıdır askerde yemekhanenin duvarında da vardı.ilk orada görmüştüm.eline sağlık güzel paylaşım.

Bu vatanın ne şekilde kurtarıldığını görüp sonra hareket etmeli şimdiki toplum.

arkadaşım RECEK ŞÜKRÜ APUHAN IN ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ESRİNİ OKUDUM ÇOOOK SÜPEER BİŞİ BEN BU RESMİDE BİLİODUM SÜPEEERSİN YAAAA

99999999999999999999999999999999999999999999999999 BÜTÜN ŞEHİTLRE VE SANA TEŞEKKÜRLER

Hepimiz Mehmet, Ahmet, Ayşe, Fatmayız
Hepimiz Atatürk, Kazım Karabekir, Koca Seyit' iz
Hepimizi TÜRK ÜZ TÜRK!!!!

RUHLARI ŞAD OLSUN, allah bizlerede o mertebeyi nasip etsin.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda
şuheda fışkıracak toprağı sıksan şuheda.........

____Bu Vatanı Satanı Bizde Satarızzz!!!!______

Bu aziz şehitlerimizin sayesinde bugün buraya bu satırları TÜRKÇE yazabiliriyorum!!
ruhları şad olsun,mekanları cennet olsun..

sana çok cok teşekkür teşekkür sagol dostom işte buvatanda bizler yaşıyorsak iyi bilmeliyizki onların sayesinde yaşıyoruz ruhları şadulsun

düşündümde şimdide savaş çıksa bu türk milleti bazı kansızlar hariç yine bu birlik beraberliği oluştururdu.savaşçılık türk milletinin kanında var. ama ALLAH hiçbir ülkeye savaşı tattırmasın!!!paylaşım için teşekkürler......

Geri