BJK 3-0 FB [TSL 13. Hafta - Tek BaşLık]

İşte Kimliklerimiz!

Derbi öncesinde Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, stada girişte taraftarlara kimlik sorgulaması yapılacağı ve kimliği olmayanların stada alınmayacağı duyurulmuştu. Yönetimle soğuk bir savaş içerisinde olan Çarşı Grubu’nun, bu uygulamayı protesto edeceği öğrenildi. Beşiktaşlılar’ın, üzerinde “Kimliğimiz Beşiktaş taraftarı” yazılı kağıtlar hazırladığı ve kimlik soran yetkililere bunları vereceği öğrenildi. Bu hazırlıkla birlikte, Çarşı’nın yönetimle arasındaki anlaşmazlığın devam edeceği sinyalleri verilmiş oldu.

axhcp0.jpg

Derbiye 249 akredite

Turkcell Süper Lig`de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında cumartesi günü oynanacak karşılaşmada 249 gazeteci görev yapacak.

BJK İnönü Stadı`nda saat 20.00`de başlayacak maç için Türkiye Spor Yazarları Derneği`ne (TSYD) yoğun akredite başvurusu yapıldı.

BJK İnönü Stadı`nın 169 kişilik basın tribünü için 220 başvuru yapıldığı açıklanırken, dev maçta saha içinde de 80 foto muhabirinin görev yapacağı açıklandı.

Derbiyi izleyecek gazeteciler arasında 3 de yabancı medya mensubunun bulunduğu bildirildi.

-HABER1903-

€rd@ls10;4779681' Alıntı:
Beşiktaş maçı alacaktır.

Sende mi dai :durdurun

GS li kardeşlerimize inat alıcaz bu maçı inşallah :victory

Skor tahminimi daha önce yapmıştım ama yine söyleyim..

1-0 veya 2-0 kazanırız bu maçı inşallah..

Beşiktaş kaybederse bence şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp olacak.

Biraz nostalji. Türk spor tarihinin en unutulmaz derbilerinden birisi bilindiği üzere 3-4 Kadıköy'de Beşiktaş'ın kazandığı derbidir. Tabi ki biz hala o günlerde değiliz ama ufak bi resimle maç öncesi o günü anmak istedim.

fenerbahce_3-4_besiktas.jpg

Girişimiz Olay!

Çıkışımız Olay!

Nasıl ..ydu ama Kadıköyde Koray

Kadıköyde KORAYYYY!

Biraz nostalji. Türk spor tarihinin en unutulmaz derbilerinden birisi bilindiği üzere 3-4 Kadıköy'de Beşiktaş'ın kazandığı derbidir. Tabi ki biz hala o günlerde değiliz ama ufak bi resimle maç öncesi o günü anmak istedim.

fenerbahce_3-4_besiktas.jpg

Bu ne ya Evlat Acısı gibi koyar adama :=)

BeyLer Daha Sakin.. BöLümümüzde BöyLe Bi Tartışma oLmasını Istemıyoruz.. Onuda Geçtim Siz 2 Kardeşımızın Kavga Etmesını Şahsım Adına Ben Hiç İstemıyorum.. Daha Sakin oLun Lütfen..

şu feneri ezmesini istiyorummm

Büyük ihtimalle 1-2 bjk.1 FB.2 olarak sonuçlanacak.üzülmeyin.

Geri