Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşallah adil olur ama son derbilere baktığımızda hakemlerin yanlış kararlar verdiğini görüyoruz. Bu sefer böyle hatalar 2 takım içinde yapılmaz inşallah.
Sivok İyi NiyetLe Konuşmuş Ama Beşiktaş'ın 4 GoL AtabiLeceğine İmkan Vermiyorum, Maximum 2 GoL... KaLiteLi Ve KAVGASIZ Bir Derbi OLması DiLekLerimLe... BaşarıLar...
Fırat Aydınus Doguştan BeşiktaşLı Bir Kardeşımız.. Ne oLduda Bunca Sene Sonra Bizim Maçımıza Hemde Bir Derbiye VeriLdi AnLaşmış DegıLım.. Ama Fırat ÖyLe Bi DeLikanLıki MHK Başkanının Yanı Başında TV'De Ben BEŞİKTAŞLIYIM Demişti.. Önce Takımıma Sonrada Fırat'a Güveniyorum.. (=
Christoph Daum, antrenman sırasında basın mensuplarının bulunduğu bölüme gelerek, açıklamalarda bulundu. Cumartesi günü karşılaşacakların Beşiktaş`ın, çok iyi organize olan bir ekip olduğunu ifade eden Daum, "İyi organize olduklarını geçmiş maçlarda ortaya koydular. Son 5 maçta 15 puan topladılar. Özellikle iyi defans yapıyorlar. Ofansta da çok pozisyon üretiyorlar.
Son haftaların takımı bence Beşiktaş`tır. Beşiktaş, geçen sezon hem lig, hem Türkiye Kupası`nı kazandı. Böyle şampiyon olmak istiyorsanız, bu ancak iyi bir sistemle olabilir. Bu takıma Mustafa Denizli`nin elinin değdiği belli oluyor. Mustafa Denizli benim arkadaşımdır ve ona saygım sonsuzdur" dedi.
Beşiktaş`ı analiz edip etmediği sorusuna ise Alman teknik adam, "Televizyondan izledim ve bilgisayar analizlerini yaptık. Ayrıca yardımcılarım canlı izlediler. Yeterli bilgilerimiz var" yanıtını verdi.
Christoph Daum Her derbi maçı öncesi bu tür konuşmalar yaparak rakip takımın maçı düşünme tarzını değiştirme taktiğini Beşiktaş`ımıza karşıda uygulamaya devam ediyor.Daum`un bilmediği tek bir şey var `` YEMEZLER DAUM YEMEZLER ! ``
Aynı şeyi fener bölümünde de yazmıştım. aklı sıra psikolojik savaş yapıcak. bi tane daha bundan o da Kazım. bi acayip açıklamalar yapıp duruyo neymiş efendim o bize gelmemiş diye taraftar tavır yapıyomuş, afedersiniz ama çok da TIN yani
Tipe Bak Çay DemLe...
Daum Tarafından Sırtımızın SıvazLanmasına İhtiyaç Yok.
Maç Öncesi YaLandan Sevgi CümLeLeri Kurmasına da Gerek Yok.
Kasmasın Kendisini (;
ne yani daum böyLe açıkLama yaptı diye camiya rehavete mi düşecek
bu sözLeri ciddiye aLıp da ona göre moraL kazanıLacak ya da demoraLize oLunacaksa zaten geçmişLer oLsun
ama şöyLe bir şey var ki eğer bjk'da kadıköydeki gs maçı öncesi 3-5 atar rahat yeneriz mentaLiyLe oynarsa aynı sonuç bjk için de kaçınıLmaz oLacaktır..
Konuşsun iyi defans yaptığımızda haklı bunu herkes söylüyor. Böyle konuşması ters tepebilir. Sonra bizim takıma artı moral gelir. Fb'li Futbolcular çekinir dicem ama Önceden konuşmuştur. Şimdi olumsuz bi şey derim gaza gelirler Falan ondan öyle konuştum demiştir