BJK 3-0 FB [TSL 13. Hafta - Tek BaşLık]

BJK kendi sahasında TS'ye karşı oynadığı gibi oynarsa Fb , BJK'yi rahat yener .
BJK'de Ferrari Alex'le Birebir oynamalı ve Sahayı ona dar etmeli .
( zaten Alex'i bitirdimi fener'de biter )

BJK'li oyuncular sinirlerine hakim olmalılar .
Geçende Derleme Derbi maçlarını gösterdiler aralarındaki , İbrahim Üzülmez hemen hemen her Fb maçında kırmızı kart görmüş .
Fener zaten olayları çığrından çıkartıp Sinir bozmayı sever .

Bence bu maç yine Alt olacak .
:durdurun

Gol atan üstüne yatar gibi geliyor bana .
Fakat Bjk kontrolü elden kaçırdığı zaman gol yer .

BJK'de kim nasıl gol atacak hala muamma .
Çatır çatır gol atan bir golcüsü yokki .

Ben yine 0-1 1-0 gibi bir sonuç bekliyorum .

EdiT :

BJK'ye başarılar .
:hhmencool:

ben yine skor tahmini yapmak istemiyorum ama içimden yine 2-0 geçiyo. biz kaznıcaz. goller tabata ve Bobo tabi oynarlarsa :)

Bu kez 4 gol atın fakat MHK Penaltı ikramı vermezse iyi olur.Daum beşiktaşın hangi sistemde oynadığını anlayamamış.Düşünün artık bu maçın nasıl avantaj içinde başlayacağını çakın bir kaç gol..
Goller Bobo İsmail köybaşı =)

1-0 oLsun Yürekten oLsun..

MozoLe Miяach;4775773' Alıntı:
1-0 oLsun Yürekten oLsun..

Mt'nin şarkısında var o yaa 1-0 olsun yürekten olsun ;)

Ama dediğin doğru 1-0 olsun biz kazanalım. Bir de iyi futbol oynarız inşallah.

Saldır Beşiktaşım ooooley Saldır Beşiktaşım ooooleyy Saldır karakartaall oleeey hadi Beşiktaş Sizden Galibiyet Bekliyoruz öcümüzü alın Fark atın şunlara :D

Galatasaraylılar Neden Kuyruk Acısını Beşiktaş Bölümünden Çıkartıyor ki :D

Beşiktaş bizi yenebilir.. doğal bi süreçtir de...

De size ne be Galatasaraylılar..

Nie Buraya gelip de problem çıkarmaya çalışıonuz..

macın bılet fıyatlarını duydunuzmu..ohhaaa yanı.antepe verılen paranın yarısını cıkarırlar herhalde,gercı bu yonetımın hıc bı yaptıgına sasırılmaz,nerden tutsan elınde kalır.sankı vurgun yapıyorlar taraftar uzerınden..

macın bılet fıyatlarını duydunuzmu..ohhaaa yanı.antepe verılen paranın yarısını cıkarırlar herhalde,gercı bu yonetımın hıc bı yaptıgına sasırılmaz,nerden tutsan elınde kalır.sankı vurgun yapıyorlar taraftar uzerınden..

Maalesef her derbi ve avrupa maçlarının biletleri aynı oluyo. geçen sene aynıydı fiyatlar. ilginç olan herkes itiraz diyo ama stat tıklım tıklım oluyo. aynı benim aldığım gibi herkes tıpış tıpış gidip alıyo bileti.

Maalesef her derbi ve avrupa maçlarının biletleri aynı oluyo. geçen sene aynıydı fiyatlar. ilginç olan herkes itiraz diyo ama stat tıklım tıklım oluyo. aynı benim aldığım gibi herkes tıpış tıpış gidip alıyo bileti.

Alıyoruz çünkü biz her koşulda takımımızı destekliyoruz ;)
Bir de Cumartesi akşamı galibiyet aldık mı tadından yenmez 75 TL'lik bilet :durdurun

"Fener'i yenmek bizim için sorun değil"

Fabian Ernst... Çifte şampiyonluğun mimarı, Beşiktaşlı taraftarların en büyük sevgilisi. Alman yıldız, derbi öncesinde hem camiaya, hem de taraftarlara mesajlar gönderdi.

“Beşiktaş’ın hem Türkiye’de, hem dünyada deviremeyeceği takım yok. Ancak şartlar var; Maç İnönü’de oynanacak ve taraftarlarımız destek verecek.”

“Fenerbahçe’nin durumu bizi ilgilendirmiyor. Tribünler geçen sezonki havayı yaratsın, hem derbileri kazanırız, hem de yine çifte şampiyon oluruz.”

Beşiktaş’ın orta sahadaki ‘Alman panzeri’ Fabian Ernst, Fenerbahçe derbisi öncesinde çok iddialı açıklamalarda bulundu.
“İnönü’de taraftarımızı arkamıza alalım, hem Türkiye’de, hem de dünyada deviremeyeceğimiz takım yok” diyen Ernst, “Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Önümüzde Manchester United maçı var. Müthiş bir taraftar desteğiyle oynadık, önemli pozisyonlar yakaladık ve rakibimize nefes aldırmadık. İngilizler, ‘Berabere bitsin’ diye çaba gösterirken golü buldular. Doğrusu kaybettiğimize ne biz inanabildik, ne de Manchester United... Ama bu destek, sadece Manchester United maçıyla sınırlı kaldı” ifadesini kullandı.

‘Rotayı taraftar çizer’
Şampiyonluk için taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Alman yıldız, “Eğer bizden şampiyonluk ve kupa isteniyorsa, taraftarımız da arkamızda olmalı. Takımın rotasını artık seyircimiz çizecek, biz de o yolda yürüyeceğiz. Bu söylediklerimiz İnönü’de gerçekleşirse, galibiyetler de beraberinde gelecektir. Fenerbahçe’nin durumu bizi ilgilendirmiyor. Onlar kendi işlerine bakıyor, biz kendi işimize... Sahaya çıktığımızda aklımız bazen sahada değil, tribünde oluyor. Kendimizi yalnız hissediyoruz. Bize destek ortamı yaratılsın, gerisi kolay” diyerek, derbi galibiyetinin reçetesini de verdi.

Ernst bu sezon ligde ne yaptı?

Gol: 1
Asist: 0
Maç: 10
Dakika: 892
Şut: 13
İsabetli pas:
427
Top kazanma: 119
Topla oynama süresi: 26.52
Sarı: 1
Kırmızı: 1
counthighlight.ashx

Kaynak

Rotayı Taraftar çizer de 32 kişiyi tribüne sokmazsan bu taraftar öyle bi rota çizerki ne yönetimden ne de futbolculardan kimse kalır.

Maç iLe iLgiLi konuLarı Tek Bu başLık aLtından vereLim. . .

Beşiktaş JK - Fenerbahçe Derbisi Bilet Fiyatları :

Beşiktaş JK - Fenerbahçe Derbisi Bilet Fiyatları :

Yeni Açık: 75,00 TL
Eski Açık: 75,00 TL

Kapalı Alt: 200,00 TL
Kapalı Üst: 250,00 TL

Numaralı Kenar: 225,00 TL
Numaralı Orta: 250,00 TL
VIP Alt A - F: 250,00 TL
VIP Alt B - E: 320,00 TL
VIP Alt C - D: 400,00 TL
VIP Üst A - F: 450,00 TL
VIP Üst B - E: 650,00 TL

Biletler 17 Kasım Salı günü saat 10:00'da satışta...

- 3 bilet sınırı vardır.

Etkinlik hakkında bilgiBilet satışı yapmayacak gişeler :

- Beyoğlu İstiklal Kitabevi
- Caddebostan MMM Migros
- Şükrü Saraçoğlu Stadı Migros Yanı

BİLETİX ...

Kardeşim tek başlık altından verilmişti bu.
Biletimizi de aldık nasipse maçtayım bu hafta :)

Kardeşim tek başlık altından verilmişti bu.
Biletimizi de aldık nasipse maçtayım bu hafta :)

Baktım göremedim.Nasıl sileceğim.Aslında başka platformda görmüştüm, konu başlığına yakın olan başlıklar çıkıyor, sende konu daha önce açılmış mı diye bakabiliyorsun.Keşke burda da olsa.Beşiktaş bölümünün ilk 2 sayfasında konu başlığı yok mesela.:huh:

Baktım göremedim.Nasıl sileceğim.Aslında başka platformda görmüştüm, konu başlığına yakın olan başlıklar çıkıyor, sende konu daha önce açılmış mı diye bakabiliyorsun.Keşke burda da olsa.Beşiktaş bölümünün ilk 2 sayfasında konu başlığı yok mesela.:huh:

Az önce ana sayfada örneğin Domuz gribinde şok iddaa diye 2 kişi ayrı ayrı aynı konuyu açmış,ayrıca platformda aynı konuyu teşkil eden bir çok konu çift açılmış benim yukarda dediğim sistemi hayata geçirmek iyi olur.Modlardan bu uygulamanın yapılmasını rica ediyorum. Özel mesajda çekiyorum.

SON DAKİKA... DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

149488.jpg

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu.

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, derbi maçta Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ile Bahattin Duran yapacak.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz olarak açıklandı.

SON DAKİKA... DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fırat Aydınus diğer seçenekler arasında en adil davranan gibi gözüküyo ama maçta görücez her şeyi.

Geri