BJK 1 - 4 DİNAMO K. [UEFA A.L. 1. ELEME Tek BaşLık]

Dışardan atıp tutması kolay bu bir.
İkincisi de ya arkadaşlar koskoca Schuster kariyeri ortada gazetecilere çokta s.mde diyecek. Ya hem bu Türkçe bir kalıp, yapmayın etmeyin.. Ya da yapın siz böyle mutlu oluyosunuz!

Tamam Kızdık Ettik Ama Schuster'in Arkasındayız Bu BöyLe BiLinsin KoLpa Basın Taraftarı Hocaya Karşı ÖrgütLemeye ÇaLışmayın Başaramazsınız.
Sadece Biraz Sabır

Schuster'de en az bizim kadar "A$i". Onun için ne söylediğine ben bu gözle bakıyorum. Ömer Güvenci madara eden konuşmaları da cabası, maç sonrası röportajını sırf onun Ömer'i madara edişini izleyebilmek için takip ediyorum.
Dayı çok hata yaptı ortada ancak MANU teknik direktörü Sir Alex Ferguson MANU'da başa geçtiğinde ilk 6 sezon MANU şampiyon olamadı ama sonrasında istikrarla birlikte MANU bütün kupalara 12 yıl boyunca ambargo koydu. Bakış açım budur şimdilik.

Herşey sizin eLinizde takımı bu haLe getirende sizsiniz yüzümüzü güLdürecek oLanda sizsiniz..Güveniyoruz size güneş bizim içinde doğsun artık..

Sebep Shuster' in mantalitesinin Türk futboluna uymaması.

Bir de bir kuş gökyüzünde
Bak ne diyor son sözünde
Yıkılma Öyle
Haydi Kalk ayağa
YÜRÜ GÜNEŞE !!!

sabır...

bari buna sabır..kabul ediyoruz Beşiktaş iyi oynamıyor, kötü sonuçlar alıyor..iyi de Barcelona değiliz ki her maçımızı alalım..biliyoruz, kötü bir dönemdeyiz ama bu kötü gidişatı atlatmanın yolu schuster'i göndermek olmamalı..gelecek sezon için sabır..önümüzdeki sezon bu takım çok iyi olacak..ben buna yürekten inanıyorum..

Bakıyorum teknik direktör yabancı olunca tabii isimde tanıdık olunca biraz taraflı olmuş yorumlar. Eğer yerli bir teknik direktör olsa idi yorumların nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. Kendi evinde 4 yiyeceksin hemde yıldızlar topluluğu dediğin bir takımla ve Avrupa nın vasat bir takımından, daha sonra çıkıp rahatsız olan stada gelmesin gibi küstah ve aşağılayıcı bir açıklama yapacaksın.. Bence BJK taraftarı bu adama ilk maçta gerekli cevabı vermelidir. Hiç şey hiçbir isim Bjk den üstün olmamalı herkes gelip geçer ama bjk kalır...

bana bi tutarsızlık var gibi geldi..size..? ;)

BeşiktaşLı oLupta schustere atıp tutan adamLar bizden değiLdir..Açık ve net söyLüyorum gidin renkLi takımLarı tutun ama bu şerefLi takımdan uzak durun..

Orda söyLenmek ıstenen eğer kötü günümüzde bana ve takımıma öfke kusan taraftar varsa defoLsun gitsin geLmesın maça..Ki çokta hakLıdır..Sadece sabır göstermeLiyiz 1 2 sene ızdırap çekip sonunda mutLu oLabıLırız en azından denedik uLan deriz..!!

bana bi tutarsızlık var gibi geldi..size..? ;)

Nasıl bir tutarsızlık var açıklarmısın
O konu farklı bu konu farklı
Schuster kariyerli bir hoca olabilir Türkiye ye gelen ilk kariyerli teknik adam da değil açıklamaları böyle kariyerli bir teknik adama yakışmıyor.
Bu açıklamaları ile Beşiktaş ve taraftarı küçümsediğini göstermiştir.

Nasıl bir tutarsızlık var açıklarmısın
O konu farklı bu konu farklı
Schuster kariyerli bir hoca olabilir Türkiye ye gelen ilk kariyerli teknik adam da değil açıklamaları böyle kariyerli bir teknik adama yakışmıyor.
Bu açıklamaları ile Beşiktaş ve taraftarı küçümsediğini göstermiştir.

Yok yok ne küçümsenmesi adam anamıza küfür etti. Öldürelim hadi!

Geri