BJK 1 - 4 DİNAMO K. [UEFA A.L. 1. ELEME Tek BaşLık]

Uzun Zamandır Güvenim Azalıyodu Schustere Bence Vadesi Doldu

Adama bak hem Beşiktaş camiasının parasını yiyor hem de taraftarla kafa buluyor.

Seni Alkışlarken de tepki vermeyecektin Shuster.

Sen Bir Kere Daha Böyle Konuş Bak Noluyo..
Senden Soğuyan Taraftardan Nefret Ettiriyosun İyice Kendinden

3 golde kornerden yenmez yaa. Hadi penaltıyı anladım onu geç. İlk yediğimiz golde kalemize dahi gelemediler.. İsmailin ayağı kaydı korner oldu gol oldu. İkinci yarı ferrari takıldı korner oldu gol oldu. Bu ne ya arkadaşlar. Ruhları yok bunların. Sorun kimde bilmiyorum. Schuster her şeyiyle soru işareti kafamda. Ama şu güne kadar da gönderdiğimiz t.direktörlerden sonra keşke göndermeseydik dedik. Hem maddi açıdan zarar verdi hemde istikrar meselesi dedik.. Bizim yenilgimizden mutlu olan herkeste açık adres versin Hint kınası göndericem..!

Schuster aklı sıra Türk futbolu ile Dalga geçiyordu , TS'a b.k atarken şunu savunuyordu .
TS Uefa'da yok biz varız
Artık senin takımında Yok Schuster Efendi .
Ne olacak ?
:hhmencool:
Çok geyik yapıyorlardı bazıları .

Bjk gelecek sene nasıl Avrupa'da olur ?
İlk 5'e girmeli ( bu zor ihtimal )
Yada TR kupasını almalı .

Peki Gs nasıl Avrupa'da olur ?
Oda ya ilk 5'e girecek ( ki Bjk'den daha zor ihtimal hatta 0 )
Yada TR kupasını almalı .

Bu kadar Transfer seneye Uefa'ya bile gidemezse ne olur ?
Bu sorulara Schuster efendi cevap versin .

Gs G.Antep engelini aşarSa TR Kupası Yarı Finalinde Karşılaşır BJK .
Artık Avrupa için işiniz buralara kaldı .

En kötü gün bugünse, Bugün de Beşiktaş

[video=Ald?rma Kartal Ald?rma]2507[/video]

Seneler boyu BJK için ter döken İbo'nın bir yumrukla kapı dışarı edildiği zihniyet ortamında, taraftarı resmen kovan sözlerinden dolayı Schuster'inde para cezası alması gerekir şahsımca..

Schusterin bi sucu yok. Bu Söylediginden Sonra ve Kötü sonuclara Ragmen Hala Onun Arkasında duran Yönetimde hata Var.

Adam haklı bence kötü günde takımın arkasında duramıyosanız gidin la eve :) Seneye bu takım daha kuvvetli daha iyi olucak o zaman Forza Schuster die bağırcaklarına eminim şimdi beğenmiyenlerin... kadro iyi ama Schusterin oynattığı futbol için iyi bi kadro değiliz defans hep patlak veriyo seneye yapılan transferlerle defansta güçlenirse çok rahat istediğimiz futbolu oynarız...Ama takımın ruhunuda geri kazanması gerek ilk bu önmeli olan...Schuster şuana kadar yaptıklarıyla çok iyi teknik adam olmasada iş var demekki Realde teknik adamlık yaptı yıldız oyuncular getirdi daha ne yapsın başka bi teknik adam olsaydı daha iyi bi yerde olcağımıza inanmıyorum doğrusu...

Bernd Schuster derbide kalede!

Hakan Arıkan yüzünden gurbetçi bir taraftarla tartışan Alman teknik direktör, “Pazar günü kaleye ben geçeceğim” ifadesini kullandı.

4-1’lik Dinamo Kiev yenilgisinin ardından İnönü Stadı’nı tıklım tıklım dolduran taraftarlar adeta çıldırmıştı... Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster soyunma odasına giderken, zorlu karşılaşmayı izlemek için İsviçre’nin Zürih şehrinden İstanbul’a gelen gurbetçi bir taraftar, tecrübeli hoca ile tartıştı.

İşte o diyalog

Taraftar: Bu Hakan’ın durumu ne olacak?
Schuster: Çok iyi biliyorsan kaleye sen geç.
Taraftar: Bana böyle konuşma. Çok biliyorsan, esas sen geç.
Schuster: Merak etme seni kırmayacağım. Pazar günü kalede olacağım.

Bernd Schuster derbide kalede! - www.fanatik.com.tr

Adam haklı bence kötü günde takımın arkasında duramıyosanız gidin la eve :) Seneye bu takım daha kuvvetli daha iyi olucak o zaman Forza Schuster die bağırcaklarına eminim şimdi beğenmiyenlerin... kadro iyi ama Schusterin oynattığı futbol için iyi bi kadro değiliz defans hep patlak veriyo seneye yapılan transferlerle defansta güçlenirse çok rahat istediğimiz futbolu oynarız...Ama takımın ruhunuda geri kazanması gerek ilk bu önmeli olan...Schuster şuana kadar yaptıklarıyla çok iyi teknik adam olmasada iş var demekki Realde teknik adamlık yaptı yıldız oyuncular getirdi daha ne yapsın başka bi teknik adam olsaydı daha iyi bi yerde olcağımıza inanmıyorum doğrusu...

Haklı mı?
Tıkır tıkır paranı alacaksın, istediğin transferleri yaptıracaksın.
Sonuç; ligde Gaziantep'in ardından 6. olup UEFA'da evinde rezil bir oyundan sonra 4 yiyeceksin.Sonrada beğenmeyen gelmesin.Ne ala memleket.

Guti'den Özeleştiri

Guti-Be%C5%9Fikta%C5%9Fta.jpg

Beşiktaş'ın dün akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Dinamo Kiev'e 4-1 mağlup olmasının arından, bugün siyah beyazlı takımın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu Nevzat Demir Tesisler'inde oyuncular ile bir araya geldiler.

Sabah yapılan antrenmanın ardından futbolcularla toplantı yapan Adalı ve Zülfikaroğlu, oyuncularla son haftalarda alınan kötü sonuçların nedenlerini masaya yatırdıkları öğrenildi. Yapılan toplantıda oyuncuların kötü futbol oynadıklarını kabul ettikleri belirtilirken, bu durumun sebebini açıklayamadıkları, ancak takımın performansının artması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledikleri kaydedildi.

Toplantı da dün akşam oynanan Dinamo Kiev maçı üzerinde de durulduğu kaydedilirken, futbol komitesi başkanı Adalı'nın oyunculara şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Son haftalarda iyi futbol oynamadığınızın siz de bizim gibi farkındasınızdır. Bu durumun sebebini anlayamıyorum. Bu takımdaki oyuncular kaliteleri ve yetenekleri ile Beşiktaş'ta oynamayı hak etmiş isimlerdir. Hiç biriniz kötü futbolcu değilsiniz. Size sezonun başından bu yana her zaman destek veren taraftarımızı özellikle dün akşam çok üzdünüz. Artık performansınızı yukarı çıkarmanız gerekiyor. Bizim yapacağımız bir şey varsa hemen yapmaya hazırız. Bu taraftar sizi daha önce mağlup olduğunuzda ayakta alkışladı. Ancak üstüste gelen mağlubiyetler ve kötü sonuçlar dün akşam bazı protestolara sebep oldu. Bu protestoları ve ıslıklamaları bir daha yaşamamak sizin elinizde. Fenerbahçe derbisini kazanın ve çıkışın başlangıcını yapın."

Bu konuşmanın ardından takım adına söz alan Guti, kendilerine yapılan eleştirilerin haklı olduğunu söylerken, son haftalarda kötü oynadıklarını kabul ettiklerini belirtti. Guti'nin ayrıca "Son haftalarda yaşadığımız durumdan biz de memnun değiliz. Kötü oynuyoruz ve kazanamıyoruz. Ancak bu takımı bu duruma getiren biziz, bu durumdan çıkaracak olan da yine bizler olacağız" dediği kaydedildi.

DHA

Haklı mı?
Tıkır tıkır paranı alacaksın, istediğin transferleri yaptıracaksın.
Sonuç; ligde Gaziantep'in ardından 6. olup UEFA'da evinde rezil bir oyundan sonra 4 yiyeceksin.Sonrada beğenmeyen gelmesin.Ne ala memleket.

takımda ruh yok ilk önce yoksa takımın defanstan başka eksik bi yanı yoktu...Transferler istediği gibi değil tam istediğimiz gibi oldu hepsi faydalı transferler ama şans hiç gülmedi ondan sonra bize...

Bakıyorum teknik direktör yabancı olunca tabii isimde tanıdık olunca biraz taraflı olmuş yorumlar. Eğer yerli bir teknik direktör olsa idi yorumların nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. Kendi evinde 4 yiyeceksin hemde yıldızlar topluluğu dediğin bir takımla ve Avrupa nın vasat bir takımından, daha sonra çıkıp rahatsız olan stada gelmesin gibi küstah ve aşağılayıcı bir açıklama yapacaksın.. Bence BJK taraftarı bu adama ilk maçta gerekli cevabı vermelidir. Hiç şey hiçbir isim Bjk den üstün olmamalı herkes gelip geçer ama bjk kalır...

Bakıyorum teknik direktör yabancı olunca tabii isimde tanıdık olunca biraz taraflı olmuş yorumlar. Eğer yerli bir teknik direktör olsa idi yorumların nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. Kendi evinde 4 yiyeceksin hemde yıldızlar topluluğu dediğin bir takımla ve Avrupa nın vasat bir takımından, daha sonra çıkıp rahatsız olan stada gelmesin gibi küstah ve aşağılayıcı bir açıklama yapacaksın.. Bence BJK taraftarı bu adama ilk maçta gerekli cevabı vermelidir. Hiç şey hiçbir isim Bjk den üstün olmamalı herkes gelip geçer ama bjk kalır...

Aynen katılıyorum.
Kimse Beşiktaş'ın üstünde değildir.Sen kimsinki taraftara posta koyuyorsun Schuster!

Basın toplasntısında eksik çeviri yapılmış.Bakın tam olarak dedikleri:

Beşiktaş, Dinamo Kiev’e yenilerek hayâl kırıklığı yaşatırken asıl ‘rezalet’ ise basın toplantısındaydı

SCHUSTER’İN sorulan ‘istifa tezahüratlarıyla’ ilgili soruya ‘Çok da s.k..mde. Homurdananlar maça gelmesin, eve gitsin” diyerek cevap vermesi, Beşiktaş yönetimini harekete geçirdi. Küfürle ilgili takip başlatan yönetim, eğer söylenen aynen bu anlamdaysa, Alman hocayla sert bir toplantı yapılacak.

Taraftara bu hakaretleri yapan kişi bugün görevden alınmalıdır.
Her şey maç ve galibiyet değildir.

ibrahim üzülmez,in yokluğu gün gibi aşikardı
BJK yönetimi yanlış yaptı
ve şunu söylemeliyim ki
shuster BJK için çok hafif bir hoca

bu arada trabzon sporluyum

Geri