BJK 1 - 4 DİNAMO K. [UEFA A.L. 1. ELEME Tek BaşLık]

Harika harika..Aynen devam beyLer..

Sadece susuyoruz..

ToLgaysu ;

TrabzonLumusun?
FenerLi mi?
GaLatasarayLı mı?

GrupLara KaLın ÖyLe GeLip Burda Yorum Yapın Sizin Takımı ELeştirmeniz Biraz İLginç OLuyo.

+ Hardy

PAOK'U Ne Çabuk Unuttun Sen KamiLhinho?

Ne Dert OLmuş Arkadaş BunLara Ya Gazınızı ALmadıLar mı Sizin?

Gereksiz postLar siLinmiştir ve bazı mesajLar editLenmiştir..Herkes daha sakin oLsun..

~SiLenT ScЯeaM~;5286922' Alıntı:
ToLgaysu ;

TrabzonLumusun?
FenerLi mi?
GaLatasarayLı mı?

GrupLara KaLın ÖyLe GeLip Burda Yorum Yapın Sizin Takımı ELeştirmeniz Biraz İLginç OLuyo.

+ Hardy

PAOK'U Ne Çabuk Unuttun Sen KamiLhinho?

Ne Dert OLmuş Arkadaş BunLara Ya Gazınızı ALmadıLar mı Sizin?

bu ak$am herkes be$iktasliydi karde$im,:crying:,takimlarimizin verdigi tablo beni çok uzuyor:crying:

bu amblem var oldukça bu sevgi de var olacak..

her kötü sonuçtan sonra aynı lafı ettim yine edicem..

senin derdin de güzel sevgili..

34h742f.jpg

Ricardo Quaresma vs Hakan Arıkan,Roberto Hilbert,Matteo Ferrari,Tomas Sivok,İsmail Köybaşı,Fabian Ernst,Mehmet Aurelio,Jose Maria Guti Hernandez,Bobo,Mert Nobre,Shovkovskiy,Aparecido,Taras,Yussuf,Leonardo,Vukojevic,Gusev,Roman,Adriy,Artem,Shevchenko.

Ne denebilir ki! Ben gerçekten bu kadar Beşiktaşlı olan bir adam görmedim bu takımda.Tek başına 1 gol atıp 4 tane gol yedi ve bir de kırmızı kart gördü.Gördüğü kırmızı kart ile bence "bu maç beni tek başıma bıraktınız,bir sonraki maçta ben sizi tek başınıza bırakıyorum" der gibiydi.

Türk FutboLuna yeni Soluk getirmeye calısan Schusteri Tebrik Ediyorum !!!

Bu takımdan bi durum olmaz.

Her köşe vuruşu penaltı gibi.

YEnik durumdayken Ernst'i çıkarıp Erhan Güven'i oyuna alan Schuster'e ne demeli.

Schuster: Rahatsız olan varsa eve gitsin

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, “Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, “Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin” diye konuştu.

“BEKLEMEDİĞİMİZ HATALAR YAPTIK”

Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, “4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu” ifadelerini kullandı.

“BÖYLE SKORLARIN ÇEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜK”

Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi: “Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.”

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, “UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi” dedi.

Rahatsız olan varsa eve gitsin - Hürriyet Futbol

q7 o kart sana sonuna kadar helal olsun kartalım benim!!! o tekmeyi diğer 11 kişinin yüzüne atmalıydın belki anlardı öküzler!!! yazık günah... bize değilsede bu adama günah be kardeşim tek başına oynadı resmen... kaleci + savunma + teknik direktör bunlar acil ihtiyaçtır bu kadar basit...

Ben Beşiktaşı Avrupada ilk kez bu kadar kötü oynadığını gördüm...

Hyperion nerdesin hafta sonu maça beraber gitmeyeleim bence :D:D:D:D:D:D:D:D

Ernst' i çıkarıp Erhan' ı oyuna alan zihniyetin ben..... Bobo dökülüyor, Nobre' yi zaten biliyoruz, İsmail' in Deli İbo' nun yerini tutmayacağı aşikardı zaten. Bu oyunla 4 gol sürpriz olmadı. fener maçına Allah kerim.

Gümüşsuyundan Taksime neşeli neşeli şarkı söylerek çıkmayı özledim.

Geri