BJK 1 - 4 DİNAMO K. [UEFA A.L. 1. ELEME Tek BaşLık]

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
1432cs6.png

2nc14ps.png

besiktasf.png
2ntd544.png
242vm2a.jpg

Stad: ŞerefBey İnönü Stadı

Tarih: 17 Şubat 2011 - Perşembe

Hakemler:?

20g1sug.jpg

r0tchu.jpg

1zyg3s4.gif

Başarılar Beşiktaşımıza :)
3 Fark Bekliyoruz

Bu stadın adı hep Şeref Bey' dir abi. Kalbimizde

Ne demek abi, kafana takılan bişey olursa sor yine. Hani Beşiktaşlılık nasıl bişey diye merak edersen hiç üşenmem anlatırım.

Ne demek abi, kafana takılan bişey olursa sor yine. Hani Beşiktaşlılık nasıl bişey diye merak edersen hiç üşenmem anlatırım.

Yok sağol kalsın
Bir gün buluşalım istanbul da boğaza karşı ben sana Fenerbahçeyi anlatırım rakı balık eşliğinde :):):)

Kendimi bildim bileli beşiktaşın maclarını rahat rahat izleyemiyorum. en iyi dönemlerinde bile. Yarınki mac icinde yine huzursum. umarım kazanırız. ama yine diken üstünde bi mac izliycegimi tahmin ediyorum

Zor bi karşıLaşma oLucak beLLi,adamLar zaten sert bi oyun sergiLiyor direniş gösterip akıLLı hamLeLer yaparsak kazanabiLiriz..

BaşarıLar beşiktaşımıza..

Bu maçta yabancı kontejanı sorunu olmadığı için rahat rahat gerçek futbolumuzu oynayacağız. En azından Nobre' yi oynatmayacağını düşünüyorum. Bobo Almeida ikilisi şov yapar

Bu maçta yabancı kontejanı sorunu olmadığı için rahat rahat gerçek futbolumuzu oynayacağız. En azından Nobre' yi oynatmayacağını düşünüyorum. Bobo Almeida ikilisi şov yapar

Almeida ve Toroman oynatmıcakmış Schuster. lick tv

ligini de tivisini de Almeida Uefa da oynayabiliyodu di mi? Simao ile fernandes oynayamıyodu. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Daha Fener maçı var di mi? Neyse Bobo tek başına halleder o zaman. Q7 ile anlaşamıyolar diye gözlemledim. Q7 Bobo' nun her harcadığı topta ellerini iki yana açarak "bu kazmayı da nerden buldular" der gibi duruyo =)

Kendimi bildim bileli beşiktaşın maclarını rahat rahat izleyemiyorum. en iyi dönemlerinde bile. Yarınki mac icinde yine huzursum. umarım kazanırız. ama yine diken üstünde bi mac izliycegimi tahmin ediyorum

Avrupa ligi gruplarındaki son maçı izlemedin herhalde sen :)

Başarılar BEŞİKTAŞIMIZA

18 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynayacağı maç için akşam saatlerinde kampa girdi.

Siyah-beyazlılar akşam saatlerinde Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı. Teknik Direktör Bernd Schuster'in açıkladığı 18 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Onur Bayramoğlu, Mert Nobre, Bobo, Guti Hernandez, Quaresma, Erhan Güven, Hugo Almeida."
- HABER1903 -

Geri