BJK 0-3 WoLfsburg [ŞL B Grubu 4. Maçı - Tek BaşLık]

hani hackhell beni banlasa da severim ya onu bu beşiktaşı da öyle seviyorum işte beni kahrediyo ama ne yapiiim sevdim seni bir kere

1.Hakan Arıkan
2.Serdar Özkan
3.İbrahim Üzülmez

3ünüzü Tebrik Ediyorum kalitenizi tekrardan kanıtladınız helal olsun

beşikta tribunlerinde yine musalla taşı bestesi yankılanıyo

Yazık! inanan insanlara yazık!

bu takımLa ŞampiyonLar Liginde anca bu kadar oLur.....AğLasın dursun şimdi o YıLdırım

Ben maçta forvetlerimizi pek fark edemedim fink ve tabata serdar özkan biraz daha isabetli topa vurabilseler şimdi seviniyo olacaktık.orta saha oyuncuları mücadele etti bitek.İbrahim kaş büyük maçların adamı değil.Toroman olacaktı. en azından son 2 golü yemezdik. Bahane bulmak istemiyorum ama federasyon'a karşıda oynamış olduk

2vmgirl.jpg

MaLesef ŞL HayaL OLdu, Uefa Da MucizeLere KaLmış Durumda, Geçmiş OLsun...

yazık gerçekten yazık oldu..........

Haysiyetsiz insanlar.. o kadar para alıyorsunuz insan bunun için çaba gösterir hakkını verir.. inanın ben o sahada bulunan futbolculardan daha heyecanlıyım daha istekliyim daha tv başında onlardan daha çok terliyorum.. bu neden mi kaynaklanıyor Beşiktaş aşkından tabiki.. bize bu hayal kırıklığını yaşatan başta Yıldırım demirören sonra mustafa denizli ve değersiz fuybolcularına tek sözüm var..

Bırakın gidin.. Beşiktaş sizin babanızın malı değil

çok umutluydum bugün ama Beşiktaş hiç de düşündüğüm gibi oynamadı... Beşiktaşın canı sağolsun inşallah diğer 2 maçı kazanır ve uefa ya da ç. finale kalır.... geçmiş olsun,gelecek avrupada devam olsun.....

yalanci bahar cabuk bitti wolfsburg gibi bir takima 90 dk boyunca bi atak dahi yapamadik,demiroren ile tabata yi paket yapip aps ile patagonyaya gondermek lazim.tabata gibi bi futbolcuya 8 ml euro verdiler. 500 bin euro edermi acaba batirin klubu kurtulun.besiktas tarihinde boyle basarisiz bi baskan goruldumu acaba...

liverpoola karşı hezimete uğradığımızda bile utanmamıştım BEŞİKTAŞ'LILIĞIMDAN ama onu da yaptırdılar ya bana helal olsun size toıpçu müsvetteleri...

Beşiktaş'a Çekirdekten Yetişen oyuncu Lazım Sonradan Gelenler Parasına Bakıyor.Yazık olmuş kimse Yönetimi boşuna istifaya davet etmesin. Maçlara Sırtını dönen Taraftar biraz kendine biz napıyoruz.demeli buda Futbolcular üzerinde büyük baskı oluşturuyor.Ayrıca Mustafa Denizli'nin Pili Bitmiş, Beşiktaş Yeni Yapılanma İçine Girmelidir.

beşiktaş nasıL top oynuyor öyLe ya
sahda hiç bir varLık gösteremediLer
ben şahsen çok üzüLdüm
ama görünen o ki yapıLan transferLer hiç yerinde değiL
beşiktaşLı arkadaşLar üzüLmek gereksiz
ocak ayında bir kaç oyuncu gönderip yerine ihtiyaca göre kaLiteLi isimLer aLmak Lazım

Orda berabere kalıp burda yenilmesi kötü oldu.

Neyse işallah Uefa ya kalırda 3 takım ilerleriz Uefa'da.

Geri