BJK 0-3 WoLfsburg [ŞL B Grubu 4. Maçı - Tek BaşLık]

Wolfsburg Teknik Direktörü maçtan önceki açıklamalarında BJK'nin galibiyete vede Gole ihtiyacı var .
Onlar için çok sıkıntılı bir maç fakat bizim böyle Bir Sıkıntımız Yok diyor :

Adam haklı BJK mutlak kazanmalı .
Fakat Wolfsburg takımı çok iyi Kontra yapabilen bir takım .
BJK sürekli karşı kaleye saldırırsa Kontradan gol yiyebilir .
Her ne kadar Galibiyet içinde çıksa sahaya kontrolü elden bırakmamalı .
BJK normalde Gol atamıyor , Pozisyon üretmekte sıkıntılı .
Kendinden daha dirençli ve Fizik olarak kendinden daha iyi bir takıma karşı oynayacaklar ç
Gol atarmı orasını herkes merak ediyor .
:durdurun

Alman Ekipleri Hiç beklenmedik zamanlar 1-2 tane gol atabiliyorlar .
BJK gol atıcam derken 0-2 Skoruda Görülebilir Tabelada .

Bol Şans .
Başka birşey diyemeyiz .

Tespitlerin doğru fakat bir yanlışın pozisyon bulma konusunda. Yapılan istatistiklerde ve oynan maçlarda Beşiktaş'ın pozisyon bulma sıkıntısı gözükmüyor. Hatta Turkcell Süper Lig'de en çok pozisyon bulan takım. En büyük ve en önemli ekisiği ise gol atmak. Bu kadar çok pozisyona bu kadar az gol gerçekten inanılır gidi değil. İnşallah bu akşam bu şanssızlığımızı da kırarız.

Leke bu kadar gerçekçi olmasaydın yaa moral bozdun şimdi :crying:
gerçekler acıdır maalesef. saldır diyoruz, inandık diyoruz ama hep diken üstünde maç seyrediyoruz.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin önemli maçta sahaya şu 11'i sürmesi bekleniyor; Rüştü (Hakan), Ekrem (İbrahim Kaş), Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Tello (Tabata), Serdar Özkan, Bobo ve Nobre.

Grupta 4 puanla ikinci sırada bulunan Wolfsburg'da ise, kırmızı kart cezası nedeniyle Türkiye'ye getirilmeyen Grafite dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Alman ekibinin maça Benaglio, Schafer, Costa, Madlung, Riether, Hasebe, Josue, Gentner, Misimovic, Dzeko, Martins 11'iyle başlaması bekleniyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SiR ReaLiST Yorum...

Beşiktaş Bugün 3 Puan İstiyorsa, Herşeyden Önce Maçı Rakibinden Çok İstemeLi Ve Rakibinden Çok KoşmaLı, SaLdırmaLı, Kısacası KartaLLara Yakışır DavranmaLı, YakaLadığı PozisyonLarı Boşa HarcamamaLı, Çünkü Bu Maçta 15-20 Pozisyon BuLamayacaktır Beşiktaş, 3-4 Net Pozisyon BuLabiLeceği Maçta Bu PozisyonLarı DeğerLendirmeLi Ve Sivok, Ferrari İkiLisi Yine O BiLinen Katı Ve Ön LiberoLar Ernst Ve Fink'Le İyi BütünLeşirse Ve AraLarında BLokLarı SıkLaştırır, Oyunu DaraLtıp Açık VermezLerse Beşiktaş'ın Bu Maçtan 3 Puan ALamaması İçin Hiçbir Neden Yok...

Ama Dediğim Gibi Beşiktaş ÖnceLikLe SağLam Defans Yapıp 1 Puanı SağLama ALmaLı, Daha Sonra Da ELine Geçecek PozisyonLarda DikkatLi Davranıp DeğerLendirip 3 Puanı ALabiLecektir...

Kısacası 3 Puan Zor Ama İmkansız Da DeğiL, Ama Beşiktaş Defansı Ligdeki Son 5 Maçındaki Gibi Sıkı OLmaz Basit HataLar Yaparsa ELdeki 1 Puandan Da OLabiLirLer...

Wolfsburg Teknik Direktörü maçtan önceki açıklamalarında BJK'nin galibiyete vede Gole ihtiyacı var .
Onlar için çok sıkıntılı bir maç fakat bizim böyle Bir Sıkıntımız Yok diyor :

Adam haklı BJK mutlak kazanmalı .
Fakat Wolfsburg takımı çok iyi Kontra yapabilen bir takım .
BJK sürekli karşı kaleye saldırırsa Kontradan gol yiyebilir .
Her ne kadar Galibiyet içinde çıksa sahaya kontrolü elden bırakmamalı .
BJK normalde Gol atamıyor , Pozisyon üretmekte sıkıntılı .
Kendinden daha dirençli ve Fizik olarak kendinden daha iyi bir takıma karşı oynayacaklar ç
Gol atarmı orasını herkes merak ediyor .
:durdurun

Alman Ekipleri Hiç beklenmedik zamanlar 1-2 tane gol atabiliyorlar .
BJK gol atıcam derken 0-2 Skoruda Görülebilir Tabelada .

Bol Şans .
Başka birşey diyemeyiz .

sadece hatırlatayım dedim

bir önceki karşılaşmada da bjk ye hiç şans tanımamıştın Leke

1 puanı kopardık geldik

sen şans tanımamaya devam et bize uğurlu geliyor :)

OkuL Yüzünden İzmirdeydım.. Annemden Babamdan SevgiLimden Çok Mabedimizi ÖzLedim.. Giyıyorum Formamı Yüregim DiLim Sımdıden Haykırıyor Beşiktaş Diye.. SevgiLimLe iLk BuLuşmamda BiLe Bu Kadar HeycanLanmamıştım.. İnşaLLah Bugun Acı Acı Çakıcaz WoLfsburga..İnönü YoLLarı Bizi BekLer.. :)

Senden başka hiçbir aşk heyecanlandırmıyor beni
Seveceğim beşiktaşım her saniyemde seni
Bir sen oldun hayatımda doğduğum günden beri
Seni sevmek bu dünyada aşkların en güzeli...

Benim Açımdan Berbat Geçen Bir Günün Ardından Keyfimizi Yerine Getirecek Bir Maç İzLeriz İnşaaLLah.

ilk yarıyı beşiktaş alırsa bu maçı kazanırız.

bir fenerli olarak diyorum ki...

kartal gol gol gol
kartal gol gol gol

Gönlüm Beşiktaş'tan yana .. Umarım BJK alır..

moralim fena bozuk bir darbe de sen vurma kartal'ım haydi.. içimden de yeneceğiz tınısında bi ses var hadi utandırmayın beni

moralim fena bozuk bir darbe de sen vurma kartal'ım haydi.. içimden de yeneceğiz tınısında bi ses var hadi utandırmayın beni

Beşiktaş' ımız hep zor anlarımızda yetişti. en zor anımızda yüzümüzü güldürdü bugün de öyle olacak.

Haydi Kartalım çıkar pençelerini

Geri