Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BJK 0-3 WoLfsburg [ŞL B Grubu 4. Maçı - Tek BaşLık]
Ya bu kadar yanlış göz göre göre nasıl yapılıyor anlamıyorum? Çıldırıcam yaaa. Biri kadro kuramaz, diğeri transfer yapamaz. Ferrari, Erns ve biraz da Fink iyi tarnsferler. Tabata 10,5 numara diye aldığımız oyuncu. Alındığından beri iyi olacak, düzelecek, büyük takıma alışacak dedim. Yok yok yok olmuyor. Bizim eleştirdiğimiz DELGADO meğerse takımın gerçekten de beyniymiş. Delgado'nun dönüşü muhteşem olur inşallah. Bu ara elimizdeki golcüler gol atamıyor Ekram Dağ'dan golcü yapmaya çalışıyoruz..
Ben Deplasmandan 1 Puan Bile Çıkartamaz Tezinde de bulundum
BJK grupta kaçıncı olur dendiğinde .
Sonuncu olurda demiştim .
Yorumumu okuyabilirsiniz .
Muhtemelen BJK bu grupta sonuncu olacak .
Man. Deplasmanda Yenemeyecektir .
1 Puan için oynar , alırmı o 1 puanı Muamma .
Deplasmandan 1 Puan Aldılar fakat Kendi Evinde 3 Tane yediler .
Alman Ligini takip eden biri olarak yorum yaptım .
Bu maç için
Wolfburg Şampiyonlar Liginde Bir başka oynuyor .
Adamlar Alman liginde her takımdan gol yediler BJK 2 maçtada Gol atamadı bu takıma .
Yani Wolfburg süper oynuyor demiyoruzki , BJK oynamayamıyor .
BJK'de yapılan Transfer yanlışları var .
Vs vs vs . . .
Artık BJK bu grupta ŞL'ye gidemiyor zaten .
UEFA içinse Mucize lazım .
:001_rolleyes:
Mustafa Denizli maç öncesi düzenlediği basın toplantısında Wolfsburg'un büyük bir takım olmadığını söyledi. Ama bilmiyorki günümüz futbolunda büyüklük yada küçüklük diye bişey kalmadı, mücadele eden takım kazanır. Cska moskova bile m.United'e ingilterede 3 gol attı hangisi büyük bir takım Denizli ?
Bu grup fikstürü çekildiğinde Beşiktaşın gruptan çıkacağını düşünmüştüm ama şuanki durum itibariyle ücüncü olmaları bile çok zor görünüyor Geçmiş oLsun..