..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hlds probramını denıyorum oluyo ama ıp pot acıyom ark gıremıyo ıp sacma oluyo cevap yazın lutfen :(

:saskinyaw goster anlamadım consala ne yazıp degıstırıyozz :saskin:vur

Bi şey söleyim ip ni yazarken 88.xxxxxx li ip yazdıysan hata verir.Sen 192.xxx li ip yaz.

Bende de oLmuştu bi kere connecten de giremiyordum yani hiçbir şekilde online cs ye girilmiyordu sildim baştan yükledim yapmadıgım sey kalmamıstı en sonunda format attım düzeldi.

Evet aynısı bende 2 kere oldu . 1.sinde senin yaptığın gibi format attım tabii ki oldu :D 2.sinde yeni bi patch yükledim yine oldu :D

cs 1.6 server kurmak

Bir siteye cs 1.6 server nasıl kurabiliriz.Resimli veya normal yardımcı olursanız sevinirim.

siteye nasıl server kurmayı düşünüosun kardeş ??

format atıp bıda yuklemıstım olmadı yeni patch indireyim tsklr

işe yaramaz o yuksek ihtimalle

evet patch yükleyerekte çözebilirsin ama kesin deildir bu arada kafana göre rasgele pacth yükleme o zamanda invalid cd key sorunu karsına cıkar ben cok ugrastım v23 patch den v22 ye indim ama onu yükledikten sonrada bu SerwerBrowser.vdf yi Valve\platform\config klasorüne koyman gerek böylece hatasız bir cs elde edersin bence

ServerBrowser.vdf=>http://rapidshare.de/files/40013428/ServerBrowser.vdf.html

Bir siteye cs 1.6 server nasıl kurabiliriz.Resimli veya normal yardımcı olursanız sevinirim.

Dedicated server nedir? Ne işe yarar? Dedicated server gerekli midir? Bu gibi sorulara basitçe bir giriş yapmak istiyorum. Eğer bir web siteniz varsa zaten hosting nedir öğrenmişsinizdir, sever/sunucu nedir onuda biliyorsunuzdur. Sitelerimizi internette yayınlayabilmek için bir bilgisayar ihtiyacımız vardır, internette 24 saat bağlı bir bilgisayara, bu bilgisayara server/sunucu diyoruz.

Web sitemizi intertte devamlı bulundurmak için ya bir sunucu kurmak veya bir hosting servisinden yardım almak zorundayız. Eğer çok ziyaretçi alan bir sitemiz var ise, veya çok sayıda sitemiz varsa veya website tasarlıyor ve bunu daha ucuza getirmek istiyor isek, hosting hizmetlerini ucuza getirmek için gayret göstermemiz gerekecektir. Decicated server burada işleme giriyor.
Eğer çok sayıda siteniz var ise çok sayıda hosting hizmeti almak uygun kaçmayacaktır, bunun yerine bir sunucu kiralamak / dedicated server daha makul fiyatlara gelecektir. Bu sayede size ait bir sunucu bilgisayar olacak ve bu bilgisayarın denetimi de sizin olacaktır. Bu istediğiniz gibi çalışabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Bir sunucu bilgisayar sahibi olmak kulağa hoşgelse de beraberinde şu sorunu da birlikte getirir, artık sadece web tasarımı ile uğraşmayacaksınız bunun yanında bir de sunucu bilgisayar ile uğraşacaksınız, güvenlik, ayarlar v.s. yeni sorunları da beraberinde getirecektir

Eskı hackheLL serverına qırdıqımde karsıma bu cıkıor yardım edebılrımısınız ?

Server is enforcing file consistency for models/player/vip/vip.mdl
Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/vip/vip.m : melek

serverda admin şapkaLarı deniLen ekLenti aktif ediLmiş...
bizim zamanımızda da o ekLentiden doLayı senin yaşadığın tarzda şikayetLer geLdi...
sunucu kaynakLı bir sorun...

sapklardan kaynaklandıqını bılıorm ama valvenın ıcındekı vıp dosyasını sılıorm server gırdıgımde otomatık yukluo ama yıne bu yazı cıkıor nesse yenı hh server ıpsını beklıorm yardımın ıcın saoL..

hl2.exe Bu hatayi cöze bilen varmi

anlamadim gitti bu hatayi verip oyunun icindeyken direckt atiyo sildim yeniden yükledim updetlisini neler denedim yine geliyo yine ilginize tessekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri