..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın arkadaşlar sorunumu çözemedim

arkadaşlar cs 1.6 v 35 indirdim yükledim hatta hackhell koydumlinkleri fakat servılara girmek istediğim Steam Validation Rejected diyor girmiyor bir yadımcı olun çok beyendum v 35 i

selam... öncelikle verdiği hata Steam Vaidation Rejected değil Steam Validation Rejected olacaktı.

Çözümü çok basit. Oyuna girin ve;
Konsola sv_lan 1 yazın, düzelecektir...

Alıntıdır... Umarım işinize yarar...

iyi forumlar...

selam... öncelikle verdiği hata Steam Vaidation Rejected değil Steam Validation Rejected olacaktı.

iyi forumlar...

dostum gene aynı hatayı veriyor teşekkürler

başka bi çözüm bulamadım. istersen pc'den kaldırıp tekrar kur ama v26 ile kur ilk önce sonra üzerine v35 kur. belki eksik dosya falan vardır. ben şahsen v35 pek tercih etmiyorum. en kullanışlısı ve en az sorun çıkaranı v26

iyi forumlar...

sv_lan ı konsoLdan deiL server.cfg sinde yazıLması Lazım..
yani giriş yaptığın serverın ayarLarında sv_Lan değeri 1 oLmaLı..

tercihen v23 ü öneririm sana.
revonun da dediği gibi v23 de çok devinimLi bir sürümdür...

azuhuzha devinim olayına girmişin kuzen

Counter Strike 1.6 Server Kiralamak (YaRDiM)

S.a Arkadaşlar ;
Ben Counter Strike 1.6 Server Kiralama işine girmek istiyorum. Windows NoSteam Server açmayı biliyorum. Ancak bu işe girenler serveri bilgisayara mı kuruyor yoksa hostta mı?
Bilgisayara kuruyorlarsa 4 mbit lik internet hızı olan bir bilgisayara kaç kişilik ve kaç tane server kurulur...
Ve son olarak kendine özgü webmodu nasıl yapabiliriz.
Benim atladığım bir yer varsa ve bu server açısından önemli ise lütfen dile getirin.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...​

konunu ait oLduğu yere taşınmıştır...bu ve benzeri konuLarda yardım aLmak istiyorsan duyuruLar ve şikayetLer başLığı yerine soruLar ve sorunLar böLümünü denemeLisin...

evet bendede bazen ayni problem oluyo CS1.6 ne yapabiliriz?

Bana Acil Clan İsmi Söleyin Yeni Kurucam !

Bana Acil Clan İsmi Söleyin Yeni Kurucam ! Güzel Olsun Kullanılmamış Olsun Acil Lazım ..!! :D

Bu Clan İsmi Ayrıca Server İsmide Olucak O Yüzden Daha İileri Lazım .. Mesela ThundersLy Gibi ...

ThundersLy yap o zaman abi nie kasıyosun ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri