..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda Zaten bu konu Mewcutt ;
Konu hakkında bişlgisi olanwarsa Yardımcı olrusanız Sewinirim Linux Server Deatmath ve Gungame Mod NAsıl yüklerim?????

benim modem yan komşuda ondan çekiyorum ben interneti ondan mı yapmam gerekio portu felan

[amx] 5 Second Yazma Sorunu...

Bizim Server Var..İlk Başlarken Oyuna silahın ucunda ([amx] 5 Second.... ) Şeklinde Kımrızı Yazı Yazıo Ve 5 Saniye Sonra kayboluo yazı o yazının hiç çıkmamasını istiorm napmam lazım hangi kodu silmem lazım ?

Lütfen yardım edin, counter strike c++ hatası...

ati sapphire x1550 256 mb ekran kartım,1 gb ddr2 ram, P4 2.8 Ghz işlemcim var..ne zaman counter oynamak istesem,oyuna giriyorum ama bi süre sonra c++ hatası verip beni oyundan atıyo..ne yaptıysam kurtulamadım bu illetten :( bi bilgisi,tavsiyesi olan varsa yardım etsin....:help :vur

selam... lütfen ekran kartınızın son güncellemelerini aşağıda ki linkten indiriniz... düzelecektir. eğer bu işlem sonucunda düzelmezse lütfen cs versiyonunuzu yükseltiniz...

ekran kartı güncelleme --> http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php

ii forumlar...

teşekkürler ilgin için..benim cs versiyonum 1.6 v26...daha üst versiyon olarak hangisi var?önerebilir misin bana?

çok teşekkürler umarım düzelir...düzelmezse yine burada olacağım yardımlarınız için :)

emin değilim ama sanırım problem özüldü.emin değilim dememin sebebi de,bazen böyle yarım saat fln bölünmeden oynuyordum.umarım bu kez tamamen duzelmıstır..sana çok teşekkür ederim..artık ben de uyumalıyım,gece bakarım artık tam olarak duzelıp duzelmedıgıne.. :)

maalesef kökten çözüm olmamış bu :( hala microsoft run time library c++ hatası beriyor ve oyundan atıyor :( bi de benim bilgisayarım yüklenme olunca restart atıyo kendi kendine ve bu çok sık oluyo.bunun nedeni nedir? bu cs oynamama engel olan seyle aynı temele dayanıyor olabılır mı?

port açma

27015 portunu açmada bayağı yol katettim ama bi yerde takıldım yardımınız gerek
2w66n35.jpg

burdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.!

ya biliyorumda 1 de 1200 1200 vermiş 1 de dolu 2 den başladım olmadı. nası yapıcam işte onu .. bilmiyorsanız bile bilmiyorum yazında bilelim.

tamam o zaman şunu indir
http://rapidshare.com/files/117963654/hackhell.com__revolation__hl.exe.rar
rar şifresi: hackhell.com

bilgisayarında cs'nin kurulu olduğu klasöre atacaksın bunu. aynı dosya var, yenisi ile değişsin mi diyecek. evet butonunu tıkla...

bu arada bilgisayarın reset atıyorsa bu bir güvenlik işlevi olabilir.
benim bi konum vardı resetle ilgili... aşağıda ki linkten bakabilirsin.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=364796

resimdeki işlemleri uygula pc kapa - aç... umarım sorunun hallolur. bu arada knight online oynuyorsan sXe açıkken ko açma çünkü x-trap ile sXe çakışıyor ve pc anında res atıyor.

Arkadaşım Sxe kullanıyosan Sxe kaynaklana bilir.Cözümü ise Servis Pack 2 veya 3 kur.Reset atması acık olan bazı programlardan dolayıda olabilir.Saygılar...

27015 portunu acacaksan Start Port No ve End Port no yu 27015 Portu yapacaksın sonra IP adresini ama 192.168.1.X 255 kadar değer verirsin bu kadar sonra save port de.Sonra serverini açmak icin haflife dizindeki HLDSx.bak çalıştır.Ama IP sabit değilse modemi her kapatıp actın mı ip değişir.Ona göre hadi kolay gele..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri