..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Zahmet Olmazsa Cs 1.5 Linux İçin Anlatımını Siteye Koyarmısınız ?

ekran sorunum

arkadaşlar cs oynarken ekran küçüldü gitti bütün tuşlara bastım tam ekran yapamadım yardımcı olursanız sevinirim:saskin

Fуσηв;2828692' Alıntı:
orijinaL cd key gerektiren serverLara bağLanmaya çaLışıyorsun o yüzden o uyarıyı aLıyorsun...
HackHeLL cs sunucusunda rahatça oynayabiLirsin...
cs.hackhell.com
abi yeniyim kusura bakma.bu senin dediğin adresi nası yazacaz? yardımcı olursan sevinirim

Counter-Strike 1.6 Server YarDiM- (c4-PiNg)

S.a arkadaşlar.

Benim Counter-Strike 1.6'da bir serverım var. Öncelikle şunu söyleyeyim. Benim 2 tür sorunum var.

1. Server'a shok kişi girince PinG YüKseLio.
2.de_dust2 , de_inferno..... gibi mapler açtığımda önce biri oyuna giriyor. Eğer o t olursa onda c4 (boMBa) oluyor. Sonra diğerleri girdiğinde Auto Restart oLuYoR. ve T lerden bomba gidiyor. (Bomba derken c4 bomba kurmak için :))

YaRDıMLaRıNıZ iÇiN TeşEKKüR EdeRiM. :)

????hackhell serveri?????

:vur
counter strike 1.6 ile hackhell de oynamak istiyorum. ama yapamıyorum. oyunun içinden serverleri arattığımda yüzlercesinden bulmamızmı gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim

:vur
counter strike 1.6 ile hackhell de oynamak istiyorum. ama yapamıyorum. oyunun içinden serverleri arattığımda yüzlercesinden bulmamızmı gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim

Orda favourites bölümü var o bölümde de add server die bir buton var . O butona tıklıycaksın sonra oradaki çıkan yere cs.hackhell.com yazacaksın . Daha sonra OK tuşuna basınca zaten server orda gözükecek . Servera 2 kere tıklayıp giriş yapabilirsin :goz::goz:

yazıorm ama invalid server dior

--ilgilendiğin için teşekkürler---

çok Saol Kardeş Oldu!! Teşekkürlerr :)

cs ye girince find servers a girip üstten favourites i seç sağ altta da add ip var oraya cs.hackhell.com yazarsan bulur

ßak ilk adımda sesleri takip etmek cok önemli tabi düşmanın yerini bilmeden yaptığın hareketler kontrolsüzce olur ve seni hemen ele verir ikinci adımda silahı iyi tanımak ve onun bütün özelliklerini iyi bilmen gerekir

ewt bende tamamen katiliorum cok guzel aciklamissin bilader :vur

serverı kendin kurduysan ping sorunu ondandır ama diğerini bilemicem

CS yaDIM edın Allah raZı olsun edednlerden atmek ısteyenlerden

benım bılgısayar cs yı 3 4 kere sılmek zorunda kaldım hl.exe belgesı yuzunden daha sonra yukledımde cs dehedef(+) ayarları ve yazıları gostermıdı cstrıke chat all yazıo ama bazı serverlerde yarım yamaklak yazıları gosterıo anlamadım wallah pak V23 yukledım gene olmadı yardım

oyunun video ayarLarında opengL yi seç daha sonra çözünürLük ayarLarını yaptığından emin oL..
yarıca v23 ü yükLediğin takdirde sorun ortadan kaLkacaktır..
yükLeme sırasında dikkat etmen gereken şey pencerede v23 ün yükLeneceği dizin oLarak ctrike kLasöürünü göstermen gerekmektedir...
burada hata yapıyorsundur büyük ihtimal...

counter strike online oynayabiliyorum ama kendim kurup botlarla oynayamıyorum atıyor

counter strike online oynayabiliyorum ama kendim kurup botlarla oynayamıyorum takım seçiyorum ondan hemen sonra atıyor oyundan masaüstü görünüyor acil yardımlarıza ihtiyacım var üstadlar...

sxe den kaynakLanıyor...sxe yi onLine oyun oynamayı tercih ettiğin zaman kuLLanmaLısın...
kendin botLarLa oynayacağın zaman sxe yi kapatmadan oyuna giremezsin...
koLay geLsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri