..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Counter 1.5 Hızlı Sunucu Yardım

arkadaşlar counter strike server hızlı sunucu ile bağlan seçeneği var ordan makineyi server yapıyorum dos komutlarıyla server oluyor fakat botlar otomatik olarak servere giriyor botları atmanın bir yöntemi varmı normal serverda -7 ile atıyoruz ama hızlı sunucuda dos olduğu için komutu var sanırım.. bilen varsa yardımcı olursa memnun olurum.. şimdiden teşekkürler..

arkadasım kurdum 100 defa gene olmuyor yapan varsa bi zahmet yardım etsin..

bilgisayarınıza daha önce sXe'yi kurduysanız öncelikle bilgisayarınızdan bütün sXe dosyalarını arattırın.sonra bulduğu bütün dosyaları silin.Sonra yeniden sXe yi yükleyin işe yarayacaktır sanırım.Bende aynı hatayı alıyodum bunları yaptıktan sonra düzeLdi....

bilgisayarınıza daha önce yüklediyseniz sXe ' yi bilgisayarda arattırıp bütün dosyaları silin.Ondan sonra tekrar yükleyin.bi kaç kişide işe yaradı bende dahil.

Cs üçretsiz ip edinme

arkadaşlar cs üçretsiz server nasıl alınıyor yardım pls.

arkadaşlar bana o haritaların linkini werebilirmisinis

Lütfen Bira Bana CS 1.5 Config.cfg Dosyasını Yollayabilir Mi ? Değişiksiz Halini

Lütfen Bira Bana CS 1.5 Config.cfg Dosyasını Yollayabilir Mi ? Değişiksiz Halini

PHP:
Şimdiden Tşk..

Tt

Arkadaşlar tt hazırlamak için 3d haritaların olduğu bi prog. var ama ben bulamıyorum elinizde varsa upload edebilirmisiniz...

Hile Kullananlar

Bu csyi hile ile oynayan karılardan gına geldi artık.:vur Sxe programıda bazen çalışmadığından diğer serverlardada hilele karılarla karşılaşmaktan usandım valla.Adamlara onca küfürüde basıyoruz ama adamlar öyle alışmışlarki analarına küfür yemeye bırakmıyorlar hileyi:durdurunBu hile kullananları admin olmadan oyundan atmanın bir yolu var mı???:melek

Gösterdiğin İlgi için Teşekkür Ederim..Saol

Ya bide ben cfg dosyasının türünü yanlışlıkla not defterine çevirdim napıcam ?

Yardııııııııııııııııııııııım

Bunu asla unutmayın;

<<< Oynamayı Bilmeyen KEKLER Hile Yapar... >>>

Bunu hep söyledim ve söylemeyi devam edicem...

O zaman buna bağlantılı olan dosyalarda hata vardır, sil baştan yükle bu kadar uğraşıcığına....

Dostum ilk olarak şu komutu dene; kick botun adı. O zor gelirse ;)
..:\half life\cstrike, içinde yüklediğin botun klasörüne gir, orada büyük bir ihtimalle botun komut dosyası vardır. .txt biçimindedir, orada bak tuş ayarlarına...

Dostum ilk olarak Counter ı kapat, daha sonra virüs programını ve güvenlik duvarını kapat bi daha dene... Olmazsa işletim sistemin ile ilgili bir problemin olabilir, vista daha yeni bir işletim sistemi, açığı çok...

dostum saolasın ikinciyi deneyeyim lakin birinci dediğin zor botun adı uzun virgülü parantezi ne arasan var :)

fark etmezki kardeş.. dosya türü önemli değil.. yeterki uzantısı .cfg olsun ;)

tek dikkat etmen gereken şey, dosyanın üzerine gelip sağ tıkladığında özellikler diosun..

orada salt okunur işaretli olması gerekli..

Peki kardeş senin bu verdiğin linkteki cs1.5 config dosyası mı hani C:/program files/sierra/half life/csitrike/config.cfg dosyası 1.5 için mi senin bu verdiin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri