..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardım(Çok ACildir)

ARkdaşlar başka bir arkadaşım oyunu kuruyor..Tam onunkine bağlanacakken c class hatası veriyor(HAtırladığıma göre c class tı yazılışı)Nasıl çözebilirim...:)

Şimdiden Herkse tşk.ler..:)

hamachi uzerınden oynuyorsan server kuran kişi diğer kişinin ip sini alias txt olusturup yazması lazım.server kuran 2 2 3 3 dıgerı 4 4 5 5 ıse txte sole yazması lazım
4 4 5 5 bı bosluk yanına kendı ıp nın 2. hanesını aynen yazıyorsun 4 2 5 5

daha detaylı anlatabilirmisin kardeş...

~GÜncel......!!!!!!!!!!

daha detayı yok bu sekılde yapabılırsın

Hata Msjı..

Your. dll [cl_dlls/client.dll] differs from the servers

evett bu sorunla karsılasıyorumm ? sebebını bılen warmı ?

Yokmu Yardım edecek Bır Arkadas....

konuyu kapatabılırız moderator...? sorun halledıldı .. :)

ya arkadaşlar servere nası gircez " e basıp connect cs.hackhell.com mu dicez yapıorum olmuor.Yoksa ip mi yazcaz nası bağlancaz bi yardım ederisiniz

ARkdaşlar başka bir arkadaşım oyunu kuruyor..Tam onunkine bağlanacakken c class hatası veriyor(HAtırladığıma göre c class tı yazılışı)Nasıl çözebilirim...

Şimdiden Herkse tşk.ler..

evet dostum o config.cfg dosyası..

nickinin, sensivity ayarlarının fln yazılı olduğu cfg..

bana cs4.hackhell in şifresini verecek arkadaş var mı.
bilen bilir. musti_ksk

ben oyuna girince sag alt tarafta fps graphi gözüküyor ve oyunu oynarken rahatsiz oluyorunm.. bunu nasil geri silcem?? net graph mi ne yapmistim,gözüksün diye..

Sİlah SaĞ Ele Gelmİyor

arkadaşlar yardım edin silah sağ ele gelmiyor.h tuşuna basarakta denedim konsolar cl_righthand 1 yazarakta optionstanda denedim olmuyor.nasıl yaparım yardım edin.biri detaylı olarak anlatırsa sevinirim

Mk clan bomba gibi geliyorrrrrr.

evet arkadaşlar güzel bi takım olmaya adayız tanıyan tanır beni. nickim Ellysion* yada keko dur.takımda iyi oyuncularımızda vardır.henüz serverimiz yok fazla çalışamıyoz ama yinede fena sayılmayız. serveri olan çok fazla iyi olmayan bir takımla mac yaparız. msn im [email protected]

selam

cs 4 gırmıyom yardım pls tsk

slm C4 l MUMMY cs4 gıremıyom neden sımdıdden tsk

cs 1.6 server açılıyo

s.a server açılıyo beyler clana iyi oynuyanlar alınıcaktır. iyi oynuyanlar bana pm atsın yada msne eklesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri