Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
ARkdaşlar başka bir arkadaşım oyunu kuruyor..Tam onunkine bağlanacakken c class hatası veriyor(HAtırladığıma göre c class tı yazılışı)Nasıl çözebilirim...
hamachi uzerınden oynuyorsan server kuran kişi diğer kişinin ip sini alias txt olusturup yazması lazım.server kuran 2 2 3 3 dıgerı 4 4 5 5 ıse txte sole yazması lazım
4 4 5 5 bı bosluk yanına kendı ıp nın 2. hanesını aynen yazıyorsun 4 2 5 5
ARkdaşlar başka bir arkadaşım oyunu kuruyor..Tam onunkine bağlanacakken c class hatası veriyor(HAtırladığıma göre c class tı yazılışı)Nasıl çözebilirim...
ben oyuna girince sag alt tarafta fps graphi gözüküyor ve oyunu oynarken rahatsiz oluyorunm.. bunu nasil geri silcem?? net graph mi ne yapmistim,gözüksün diye..
arkadaşlar yardım edin silah sağ ele gelmiyor.h tuşuna basarakta denedim konsolar cl_righthand 1 yazarakta optionstanda denedim olmuyor.nasıl yaparım yardım edin.biri detaylı olarak anlatırsa sevinirim
evet arkadaşlar güzel bi takım olmaya adayız tanıyan tanır beni. nickim Ellysion* yada keko dur.takımda iyi oyuncularımızda vardır.henüz serverimiz yok fazla çalışamıyoz ama yinede fena sayılmayız. serveri olan çok fazla iyi olmayan bir takımla mac yaparız. msn im [email protected]