..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ücretsiz server açan bi yer varsa hayrınamayrına söylede bizde açtıralım. kimkime bedava server acar bu zamanda yav? :p

ama herkes 4. serverda oynuyo bos oluyo 1-2-3 neden kurdular ki bu sxe yi zaten admın olucna hıle adam bellı oluyo ... kaldırılsınn bu sxe ...

Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Merhaba arkadaslar benim sizlere birkac sorum olucakti

hlds yi kurdum calisiyor.

fakat modules leri kuramadim

statsme-2.8.3-cstrike

halflife-admin-2.50.60-win

install_admin.vbs de devamli hata veriyor

+ bunlari kurduk diyelim konsolda admin olarak baglanmam icin ne yapmam lazim?

simdiden tesekkurler arkadaslar

kardeş hiç uğraşma ben bir çaresini buldum :D Xp 'ye geri dön :D Vista için olaın henüz çıkmaıd sanırm

cs-Valve Hammer Editor

ben cs de harita yapıyorum yalnız bi sorunvar.valve hammer editoror de gökyüzünü gösteremiyorum ayrıca yaptığım haritaları botlarla oynayamıyorum.yardım ederseniz sevinirim

arkadaslar ben server eklerken cs4.hackhell.com diye yazında olmuyo ama ip sini yazınca (123.456.7.789 gibi ) cs1,2,3,4 serverlarının ip leri nedir acaba ogrenebilirmiyimsimdiden tesekkurler

rapl0rd' Alıntı:
arkadaslar ben server eklerken cs4.hackhell.com diye yazında olmuyo ama ip sini yazınca (123.456.7.789 gibi ) cs1,2,3,4 serverlarının ip leri nedir acaba ogrenebilirmiyimsimdiden tesekkurler

Hackhell Cs 1 Server : 62.68.199.196:27015

Hackhell Cs 2 Server : 62.68.199.197:27015

Hackhell Cs 3 Server : 62.68.199.198:27015

Hackhell Cs 4 Server : 62.68.199.195:27015

:goz:​

yardımın için tesekkurler ;) öss derdi de bitti artık kendimi oyun dunyasına bırakabilirim

cs harita yapımı

ben cs 1.5 de VALVE HAMMER EDİTOR yardımıyla harita yapıyorum yalnız yaptığım haritaları botlarla oynayamıyorum:angry.yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Haritanın ismini bot atabildiğin bi haritanın ismiyle değiştirdiğin zaman botlarla oynayabilirsin yanlız botlarda biraz takılma olabilir :)

denedim ama olmadı.teşekkürler.başka fikri olan?

sohbet odasına giremiyorum

slm arkadaşlar bu sohbete nasıl bağlanacağım yardım ederseniz sevinirim

anasayfa açıldığında sayfayı biraz aşağı indirdiğinde pc başında robot görüceksin onu tıkla sohbet odasına nickinle gir orda hachellin oyun odası var orda sana ii eğleneceler

Herşey iyi güzel de Burası yeri mi sence :melek

Forumda defalarca anlatıldı araştırsan birini görüdün...

win server a sxe kurmak

Arkadaşlar merhaba biz cs serverımıza sxe anti hile koruması kurmak istiyoruz fakat nereye bakarsak bakalım hep sxe client anlatılmış.. yani sxe li server a bağlanmak için gereken dosya.. ama ben server a sxe yi nasıl kuracağımı öğrenmek istiyorum.. sxe nin sitesinden win server için sxe yi çektik içinden bir ini dosyası bir de dll çıktı gerekli ayarlarıda yaptık ama ona rağmen sxe client yüklü olmayan serverdan direk atılacağına hiç bişey olmadan herkez oynamaya devam ediyo.. bu konuda bilgisi olan bi arkadaş yardım ederse çok sevinirim... hilecilerden gına geldi çünkü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri