..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

ben 4 yıllık hackhell kullanıcısıyım ve bence bu tasarim kotu olmuş kusura bakmayın arkadaşlar ama diğer tasarımlar çok çok güzeldi bu tasarıma göre..tabi zevk meselesi olduğunu soylememe gerek yok sanırım herkes görüşünü belirtmiş bende yazayım dedim...

4 yıl haa :saskin

Yeni tasarım bence güzel olmamış. Özellikle yazıları okurken insanın gözü çok fazla yorucu. Renkler insanın gözünü yoruyor. Moderatör arkadaşlar sürümü yükseltmişler ama keşke eski görünümü değiştirmeselerdi.

Eywallah Bora Abi & HH Biri Bizi Durdursun Bea =)

Çok güzeL oLmuş gerçekten tema cok ho$uma gitti eLinize sagLık :)

Bora Abi Yeni Fon Çok Hoş Olmuş Eline Sağlık...

Benim Kullanıcı Adım Değişmiş Bora Abi Spor Direktörü Yazıyordu Şimdi Asistan Mod Yazıyo Bir El Atarsan Bu Duruma Bora Abi Çok Minnettar Kalıcam :melek

Msj yazdıktan sonra bazen boyle oluyo sinir oldum :}

4yz1sa0.jpg

:hhman:Ayrıca Yazı Rengi siyah olursa we font bir miktar daha yukseltise Süper olacak :hhman:

Edit: simdi dikkatimi cekti.

522ja01.jpg

üst tarafta linkin yanındaki sayfaya git butonuna tıklarsan aynı sayfayı açmış oluyorsun yani sorun kalkmış oluyor :)
yanlız dediğim gibi sayfayı yenileme "Konum çubuğundaki adrese git" de...
bendede oluyor arada ama dert diil..
Tekrar hayırlı olsun

sitenin yeni halini ben çok beğendim
hackhell menünün kapatılabilmesi (hiç kapatmayacak olsamda) hoşbir düşünce
teşekkür butounun pop up'u kaldılırmış bence iyide olmuş
çoklu alıntı özelliği çok hoşuma gitti ne azmandır aklımdaydı acaba eklenebilirmi die sorcaktım ama hep unuttum
otomatik yeniden boyutlandırılan resimlerin üstündeki uyarı hhoş bir düşünce ama sitenin estatiğini bozuyo umarım rengi değiştirilir
düzenle butonununda eskisinden daha hızlı çalışması dikkatimi çekti
ayrıca
yeni mesaj gönderirkenki yavaşlamanın
üst menüdeki türkçe karakter probleminin kısa sürede çözüleceğini unut ediyorum
bide ana sayfadaki konuların hangi bölümde olduğunu gösteren sutun kaybolmuş önce sayfa dıışına taştı sandım ama scrollbar ın sdece bannereın fazla sağa kaymasından ortaya çıktığını keşfettim umarım uda kısa sürede çözülür
ayrıca profil butonundaki eski açılır menü özelliğini özliycez sanırım
yeni tema'ya gelince
Siyah ve kırmızının mükemmel bir uyumu siteye hakim gri artalan ise biraz boğmuş ama sonuç olarak güzel olmuş
teşekkür butonunun daha büyük olması güzel
ama keşke o üst menü beyaz üzerine kırmızı yazılı olmasaymış
ayrıca gereğinden fazla kalın olduğunu düşünüyorum
yazı karakterinin boyutuda bence geyet güzel ama rengi değiştirilmeli
gri fonda koyu gri yazı gözü çok yoruyo
yazı boyutu küçük diyenler olursa bence
Kod:
(ctrl) + (num+)
tuş bileşimini kullansınlar

Düzeltme : Hehangi bir alıntıda mesajın aslına gitmeyi sağlayan küçük button hoş olmuş ama keşke kırmızı olsaydı farketmek zor

Düzeltme 2 : Linklerin siyah olması ve üzerine gelince kırmızıya dönmesi tıklayıncada morarmaması çok hoşuma gitti

ßu Arada MoziLLa'dan Girince Sayfa Tam OrtaLanmıo Yukardaki RekLam ALt ALta DeiLde Yanyana Duruo ExpLorer'da OLe DeiL Ama...:goz: Yada ßendemi Sadece ßoLe :S

bora bey hoşgelmişsiniz

hoş geldin aramıza dark angel kardeş sende hackhelli oldun

dostum Dark_Angel hh nin kurucusu ve sahibidir ama sen yenisin galiba hoş geldin

ben 4 yıllık hackhell kullanıcısıyım ve bence bu tasarim kotu olmuş kusura bakmayın arkadaşlar ama diğer tasarımlar çok çok güzeldi bu tasarıma göre..tabi zevk meselesi olduğunu soylememe gerek yok sanırım herkes görüşünü belirtmiş bende yazayım dedim...

4 yıl önce hh açıkmıydı ziya ayrıca 2006 yılında kaydolduğun gün gibi ortada yetmedi 4 yıllık üye olduğunu idda etmeden önce sitenin kuruluş tarihine bir bak

06-17-2005
ve kurucunun üyelik tarihine zten aynı şey olsa gerek
http://www.hackhell.com/member.php?u=1

dark, en üste arama butonunu tekrar bırakabilir misiniz acaba ve gelişmiş arama yapmak için forum bölümleri yok sanırım. bu arama yapmada oldukça zorluk çıkaracaktır. ilgilenebilirsen sevinirim.

6gx4cgp.jpg

bide hızlı cevap bölümü gelişmiş cevap bölümünün şu özelliklerini içerebilsede bizde gelişmiş cevap vermek için bir yeni sayfaya gitmesek??

yani resimdeki gibi sadece yazı fontu,boyutu,rengi kodlar ve tagların olduğu bölüm.

süper tema ;)

mubarek zamanda yapılan tema her zaman daha hayırlıdır:melekbuda farklı bı bakıs acısı:D

tum hackhell aılesıne hayırlı ve ugur lu olsun...emegı gecen herkese sonsuz saygılar...elınıze saglık..

Edit :Bora bi konu daha var.konuya kolay cevap verirken yani direk sayfanın altından yazıyoruz ve cevapla tuşuna bastığımız anda avatar altındaki reklam çıkıyo.geri dediğimde tekrar konuya dönüyor ve konuya cevap verilmiş oluyor.

Firefox ile hızlı mesaj bölümü kontrol edilip sorun duzeltildi.

renk konusu gözleri yoracak diye düşünüyorum en güzeli beyaz veya o yakın olanıdır derim

Aksine ilk oluşturdugumuzda temanın backroundunu beyaz olarak belırlemıstık ancak tema ıle ılgılı calısmalarımızda beyaz rengın gozlerımızı cok yordugunu gördük ve mumkun oldugunca beyaz rengı grıye çalarak göz almasını elımızden geldıgınce indirgedik.

uyar butonu die bişey var her kullanıcının altında onu da çözemedim=) pek de gerekli bişey değil kaldırılması ii olabiler=)

gereksiz bişey ama upload teamin yıldızları pek ii durmuyor=)

site çok hızlı olmasına rağmen yeni mesajı gönder dediğimizde anlamadığım bi şekilde yavvaşlama oluyor o sayfa kesinlikle açılmıyor..

otomatik boyutlandırılan resimler için boyutlandırıldığını belirten mesaj çıkıor, gözepek hoş durmuyor tema içerisinde=) ayrıcahızlı cevap kısmında son mesajdan alıntı yap eklentisi çok güzel olmuş=) ama sanırsam onun önündeki kutucuğu seçemiyoz..

alttaki arşiv linkleri de göze pek hoş gelmiyor..

Uyar butonu 2 yıldır bizimle olan bir özellik ve sizin için olmasada smod ve admınler ıcın son derece yararlıdır.

Upload Team yıldızlarının backroundları duzeltılıcektır.

Yenı mesaj gonder dedıgınızde yavaslama olması ve sayfanın kesınlıkle acılmaması belkı o an sunucu yogunlugundan yada sızın baglantınızdan kaynaklanabılır ama genel anlamda bole bır sorun bulunmamaktadır.

Resım boyutlandırıldıgında cıkan mesaj daha once forum kullanmıs ve forum hakkında bılgılı arkadaslar ıcın gereksız bır acıklama olsada foruma yenı uye olmus forum kavramı ıle yenı tanısmıs ve resımlerın orjınal boyutlarını masaustu ekranlarında yada baska bı yerde kullanmak ıcın sag tıklayıp ındırmek ısteyen arkadaslara o acıklama gayet yararlı olucaktır resımlerı orjınal boyutlarında ındırebılmelerı acısından.

Arşiv linklerine gelince seo açısından bulunması forum yararına olan bır uygulamadır.

ufak bi sorun var dark..
adult bölümü mesajları yeni mesajlar sayfasında gözüküyor..;)

Adult ve Gazetecinin mesajları ana sayfa ve yeni mesajlardan kaldırılmıstır.

Resimler tam orjinal boyutunda görünmüyor . Tıklayın orjinal boyutunu görün gibi bir yazı var üstlerinde . Bence tam boyut normalde görülürse daha iyi olur .

Eklenen resim boyutları kullanıcıların sayfa cozunurluklerınden yuksek oldugunda forum duzenınde ve sayfa yapısında tabloların kaymasına neden oluyor o yuzden otomatık boyutlandırma yoluna gıdıyoruz resımlerı.

*yazı boyutu brz daha büyük olabilirse oda qzl olurdu
en azından belli bi süre bakıldığında gözlerimiz yorulmazdı...

Yazı boyutları. rengi ve fontları buyultuldu.

Firefox da sag kısımda cıkan bosluk ıle ılgılı okadar bakmama ragmen herhangı bırsey bulamadım. Ilerleyen gunlerde detaylı arastırıp duzeltmeye calısıcam yapamazsamda artık ie ıle devam sıteye =)

Ayrıca Yeni Tasarım ve Sürüm güncellemesi sayfa acılıslarında gözle gorulur bir hız farkı oldugunu gösteriyor. Her nekadar bu tema ıle ılgılı 4 gundur calısıyorda olsak bızlerın gozunden kacan yada bızlerın begenısınden farklı dusunceler eksıklıkler olması muhtemeldır. Sızler bugun oldugu gıbı gordugunuz eksıklıkler ve onerılerınız ıle Tasarımımızdakı eksıklıklerı gıdermemızde ve daha hoş, herkeze hitap edicek bir hackhell şablonu olusturmamızda yardımcı oluyorsunuz. Tum postları ınceledım ve mumkun oldugunca ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstım ılerleyen gunlerde yıne bu baslık altına yazdıgınız ve benım suan yorgunluktan cok fazla ugrasamayıp tamamlayamadıgım eksıklerı elımden geldıgınce duzeltmeye yada degıstırmeye calısıcagım. Yorum yapan begenen ve elestıren herkese tesekkurler iyi forumlar :victory

vistaya uyumlu olmuş siyah siyah harika

ama cvp attığımda reklam avatarı çıkıyor anlamadım bu işi:D

cevap derken hızlı cevap mı yoksa normal cevapla dedıgınızdemı manıgator? bırde kullandıgın browser nedır?

dark ben de aynı sorun war. firefox 2.0.0.7 sürümünü kullanıyorum. hızlı cevabı kullandıgımda sayfa yükleniyor diyor ve iki harf comun reklamı çıkıyor ama sonra ilerlemiyor

Firefoxda oluyor sanırım dark birazdan birde explorer le denicem =)
Buda bi deneme mesajıdır...

Evet sadece firefoxda oluyor
cvp yazdıktan sonra aynen soyle oluyor
hata.jpg

Geri