..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

işlerim nedeniyle istemeden ayrı kaldığım foruma tekrar dönüşümde bende çok arkadaş gibi yanlış yeremi geldim kanısına kapıldım.üşenmeden tüm eleştirileri okudum.yapılan haklı eleştirilerin çoğu düzeltilmiş.Dark emeğine sağlık.Bu konuda seni tek geçerim.

tasarımı hiç beğenmedim açıkcası :( fena değil ama eskisi çok güzeldi :)

nese hayırlısı olsun diyorum.. ama bence yinede eskisine dönün :durdurun

butonların etrafı neden beyaz. olmamış pek onlar. ama stil güzel. özellikle de uyar butonu hiç olmamış

Yine acele etmedim bir süre kullanayım öyle yazayım dedim.
Yeni yüzümüz mükemmele yakın olmuş. Emeği geçen herkese tşk.
En çok tşk etme olayına bayıldım. Yeni pencereden ve post kasılmasında kurtulmuş olduk.
Oh yaf dünya varmış. İnsanı kibarlıktan soğutuyodu o tşk olayı. :)
Yazı karakterleri biraz küçük ama olsun. Okunuyor. Göz alışınca farketmeyiz bile.
Ekranın sol tarafında kişisel bilgilerin olduğu kısma takıldım azcık.
Siyah fon yerine daha pastel bir renk olabilirdi gibime geliyor. Çok yoruyor o kısım.

Bir de yeni tasarım daha çok eşitlik getirmiş.
Sıradan bir üye ile admin kişiliği bir bakışta birbirinden ayırmak artık mümkün değil.
Önceden resmen yıldızlar ön plandaydı. Şimdi ise herkes eşitmiş gibi olmuş süper. :D
Şu ana kadar sitenin eskisine göre daha da hızlandığını itiraf etmeliyim.
Son bir aydır ne zaman siteye girsem kasılıyordu.
Hatta o yüzden biraz hevesim de kaçmıştı ne yalan söliim. :D
Ama bu yeni yüzümüzle birlikte sanki daha sorunsuz bir sitemiz oldu.
Ben çok beğendim valla.

Tek bir ufak problem yaşıyorum şimdiye dek onu da belirteyim.
Post u gönderip sayfa yenilenirken sol üst köşede bu "ikiharf" zıkkımının reklamı takılı kalıyor ve başka bişey çıkmıyor. Yenile yapıyorum yenilemiyor.
Adres çubuğundaki adrese girip tekrar enterliyorum düzeliyor.
Mozilla kullanıyom acep ondan mı oluyo?
Şimdilik bu kadar. Ellerinize sağlık

8/10/2007 ekleme;
Ettiğimiz teşekkürü geri alma imkanımız yok sanki? Ya da bana mı öle geldi?
Patavatsız bir yoruma yanlışlıkla teşekkür etsek öyle kalacak. Geri alamayacağız.
Ya da biri güzel bir yorum yapıp teşekkürleri toplasa sonra da değiştirse teşekkürlerimiz aynen kalacak.
Bence ilk önce bu düzeltilmeli. Saygılarımla.

Ellerinize sağlık bomba gibi olmuş başarılarının devamını dilerim

Helal Sana Hackhell

Arkadaşlar ben ağustostan beri internetten ve hackhellden uzaktım.İlk girdiğimde yanlış yeremi geldim dedim bi an:durdurun Sitenin rengi olsun dizaynı olsun digital tasarıma benzemiş ve bence çok da güsel olmuş.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Elinize,klavyenize sağlık..... :clap :clap

evet emeği geçen herkeze teşekkürler

eLLerine saqlıK Herkesin...

sitede yeniyim dogru yerde olup olmadigimi bilmiyorum havas gizli ilimler hazinesi adli kitaplarin arandigini okudum pdf detay olarak bende kitap 1,2,3,4,5,7,8 mevcut ilgi duyanlara gönderebilirim kitap 6 yi bende aramaktayim olan arkadaslardan ricam bana gönderebilirlermi saygilar hanzar mete

bu forum sitesini elbirliği ile geliştirelim arkadaşlar

bu sorun sunucularımızla alakalı zaten bir kez giriyorsun endişelenecek bir sorun değil arkadaşlar sizlerin rahatı için

Geri